Onunla Evlenmek için Evleniyormuşum

Öyle tabi mutluluklar dilerim.. belirtmemin sebebi hiçbir hevesime anlayış göstermemesi.. mesela erkek arkadaşınızın size niye heyecanlısın ki çok gereksiz demesi gibi düşünün

ben size hak veriyorum .
çok gurur kırıcı ve üzücü gerçekten. insanda hevesde kalmaz zaten bi süre sonra.
oluruna bırakın bence..
bakın bende ilk başlarda çok darladım adamı evlilik diye.
bu iyice korkmaya başladı ...
sonra ben hiç afını açmadım hatta evlenmeyi düşünmediğimi ima ettiğimde çok şaşırıp ' ne diyosun ya sen ' diye tepkiler veriyordu ..
şimdi o benden daha hevesli evlilik için
kaçan kovalanır sanırım onun gibi bişey.

Ay birde şu forumdaki boşanan adamlara özel insan muamelesi yapıyorlar ya onu bir anlayamadım. Neymiş boşanmış adamın evlilikle ilgili çekincesi olması normalmiş, ikna edilmesi gerekirmiş, kardeşim evlilikle ilgili çekincesi olan adamın, evlilik beklentisi olan bir kızla uzun süreli ilişkide ne işi var o zaman. Boşanan insan bekardır ve diğer bekarlardan farklı değildir. Ona öyle bekar insanlardan farklı gözle bakacaksak o zaman evlenip ayrılan kadınlarlarla evlenilmez zihniyetindeki örümcek kafalı adamları haklı çıkarmış oluruz. Kendine güvenmeyen yeni ilişkiye başlamasın ve ilişkisine geçmişteki yanlış evliliğini karıştırmasın.

Evet yaa.
Konu sahibi zor bir insan olduğunu baştan belirtmiş ve karşısındaki de kabul edip bir ilişkiye başlamış.
Sonra da yan cizmis. Haklıymış

Ama bu forumda kocasının kötü huylarını "evlenince değişir" diye düşünüp evlenen üyeleri gömüyoruz resmen.
Erkekleri özellikle haklı çıkarmaya çalışıyoruz niyeyse..

Onceki konularinizi bilmiyorum.
Ancak daha once evlenmis biri ile hic evlenmemis birinin dugun konusunda elbette hevesleri farkli olur.
O yuzden ben bu konuda denklik taraftariyim. Ayrilmaniz dogru olmus. Kendinize denk birini bulun.

Yeni boşanmış bir adamın üzerine fazlaca gitmişsiniz. Evet evlilik meraklısı olarak görünüyorsunuz buradan bakınca. Eğer gerçekten çocuk sahibi olmak için evlenmek istiyorsanız bu adam bunu istemiyor. Başkasını bulun.

Direk ele böyle bi insanı bikere evlenip ayrılmış hevesini almış ama senin hevesin kursağındamı kalsın ,,,, ayrıca hiçte pişman olmuycam diyebilirsiniz

siz haksızsınız ben de 29 yaşındayım ve 1 senelik ilişkim var, evlenmek ha deyince olacak bi şey değil. adamın yükü sizinkinden daha fazla.

ayrıca 2. evliliği olacakmış daha da tedbirlidir 8 ay onun için kısa bi süre sayılır hatta sizin için bile kısa olmalı.

bana da evlilik meraklısı gözüktünüz. Benim de sevgilim eşim olmanın hayalini kuruyorum diyor neler neler diyor kalkıp da nişanlıl elbisemi seçtim diye fotoğraf atmıyorum Bence çok abartmışsınız. Olacak olan süreç içinde olur.

Henüz boşanmanın travmasını çözememiş ,size daha önceki konunuzda da söyledim size adam net değil ,evlenme niyetide yok ,
O sizinle pozitif zaman geçirmeyi seviyor talepler ,ilişki sorumluluğu sevmiyor ,zor geliyor adama uzaklaşın ,benden tavsiye bundan sonraki ilişkinizde sınırlarınız olsun ,gidip kaşmayın evcilik oynayıp o rahatlığı vermeyin

M
Madem yeni boşanmış neden sizinle ilişki yaşıo bi yaşadıklarını sindirip beynını boşaltsaymış.
2. Si adam bana çok terbiyesiz bi adam gibi geldi.
3. Sü Eski karısı ne yazıodu?
4.süde kaçın bu pislikten

Siz yanlış hatırlamıyorsam eski konunuzda da çok trip attığınızı söylemiştiniz. Adam açık açık gönlümü alman lazım demiş. Sizde biraz uğraşsanız diyorum artık?
Kimin Haklı olup olmadığını bilmiyorum ama aynı konuyu sürekli açmak bir noktadan sonra sıkıyor.

bence eski esi aklını karıştırıyor gibi ikiniz arasunda karar veremiyor sanki

Bu ne zaman evlenicez triplerini gercekten anlayamıyorum . o imzanın hayatınıza ne katmasını bekliyorsunuz ? hayatta yasanacak onca muhtesem deneyim varken türk kadının tek dünyası evlenmek ..
sadece 8 aydır birlikte oldugunuz öncesinde bir evliliği yürütememis birine sürekli evlilik evlilik derseniz alacaginiz cevap bu olur .
ben adamı yüzde yüz haklı buluyorum .

Sızın kışılıgınızle ben bıle yoruldum burda:)

Yani hanımefendi kendını anlatıyor, böyle bır hanımefendıye, sızın soyledıklerınızı söyleyemez. Hemen ayrılır, ya da kendinı bırsekılde haklı cıkarır.

adam evlenmek isterim deyince iki hayal kurunca daha teklif yok isteme yok adama nişan elbisesi fotosu mu attınız
bir fırsat verseydiniz şartlar olgunlaşsaydı keşke.
yarın evlenelim demiş gibi birde ama o zaman söylemeseydi vs vs ...
kendisi benden soğudu diye yazmışsınız hayır adamı siz kendinizden soğutmuşsunuz.

Tek dünyam evlenmek falan değil ama kendi tercihlerime yada isteğime göre evlenirim de evlenmem de. Hayatta yaşanacak muhteşem deneyimleri yaşamadığımı nereden biliyorsunuz yada o muhteşem deneyimlerin her insan için aynı olduğunu? Siz evlenmezsiniz o sizin hayatınız ve seçiminiz. Sizin gibi düşünmüyor diye insanları senin dünyan bu diye yaftalamak komik.

tek yaftalayan ben olsam keşke ,
iyi geceler size

Teklif ve isteme olayları için önce bu konuda az da olsa konuşmak gerekmiyor mu? Ben de yarın evlenelim demedim zaten ama erkek arkadaşımla beğendiğim elbise fotosunu paylaşmak bana göre normaldi..ters tepti demekki çok bi niyeti yokmuş. 8 ay bence yeterli bir süreç. Yıllarca flört edemem karakter meselesi 28 yaşındayım artık ve 8 ayımı verdiğim adamın bana benimle evlenmek için mi berabersin çocuk yapıp beni 2. Plana mı atacaksın demesini kabul edemiyorum sanki hint kumaşı da ben evde kalmışım gibi. Yorumunuz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…