Onunla Evlenmek için Evleniyormuşum

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.150
333
Merhaba kk hanımları..
Hemen konuya girmek istiyorum;

8 aylık bir ilişkim var.. daha önceden de ismen birbirimizi tanırdık kendisiyle. Bir akrabamla aynı iş yerinde çalışıyorlar.. Bu 8 ay içinde de neredeyse her gün görüştük, buluştuk.. Beraber çok vakit geçirme şansımız oldu..
Benim yaşım 28 dolayısıyla evlenmek, çocuk yapmak istiyorum tabiki ama bu hiçbir zaman ilk sırada olmadı benim için. Geçmiş ilişkilerimde de evlenmek isteyenler oldu ama ben istemedim.. Hatta bu ilişkimde evliliği ilk defa düşündüm, heveslendim diyebilirim.. Çıkarıp çeyizlerime dahi baktım.. Önceden çıkarıp ne var ne yok diye bakmayı bırakın, bir kere dahi önemsememiştim. Amacım tek başıma ayrı eve çıkıp onları orda kullanmaktı..
Fakat bu ilişkim olunca düşünmeye başladım evliliği.. güzel heveslerdi.. ilk defa evlenecek olan her kadın gibi..
Konuya gelirsem erkek arkadaşımla evlilik üzerine 2 konu yaşadım..
1. Si ona bir nişan elbisesi fotosu atmıştım, çok beğendim bunu diye.. Kendisi daha önce evlenip ayrılmış.. Bana ‘şuan bu elbiseyi beğenecek durumda mıyım sence, benim işle ilgili stresim zaten yetiyor, yeni boşandım sayılır vs dedi.. Kendisinin eski eşi boşanmalarına rağmen nadir olarak nedense kendisine mesaj atıyor. (Bunu telini karıştırırken gördüm) erkek arkadaşım da hiçbirine cevap vermemiş. Bu detayı verdim çünkü erkek arkadaşım bana elbise konusunda öyle bir tepki verince çok bozuldum haliyle çok masum duygularla atmıştım o fotoyu.. Zurnanın zırt dediği yer ise; ben bozulup ağlayınca ortaya çıktı. Bana öyle bağırmasının sebebi yine eski eşinden mesaj gelmesi ve onun buna canının sıkılmasıymış. Ona kızmış. Bu beni daha da delirtti. Benimle hiç alakası olmayan bir durumla ilgili gelip beni durduk yere azarlamış yani! Benden önceki bir olay için böyle yapması daha da sinirlendi büyük kavga ettik. Ben evlenmek istemiyorum dedim özür diledi ikna etti tekrar adapte oldum evlilik fikrine..

2. Olaysa şu; bu ilk anlattığım olayın üstünden bikaç ay geçtikten sonra ben beraber kaldığımız bir gün ‘ne zaman evlenicez ben böyle beraber yaşar gibi bir ilişki istemiyorum’ dedim.. Kendisi evlilik konusunda o kadar hevessiz ki ne desem ne gerek var diyor.. düğün istiyorum ne gerek var, çeyiz alıyorum ne gerek var önemli olan anlaşmak, ben düğün sevmem, istersen yaparız ama kalkmam oynamam vs vs gibi şeyler. Ben de doğal olarak bozuluyorum sonuçta ben ilk defa evlenicem onun hevessiz olmasının sorumlusu ben değilim. İlk evliliğinde her şeyi yaptı ve mutsuz oldu diye faturasını bana kesemez ki..
Neyse ben buna ‘ne zaman evlenicez’ diyince bana ‘sen benimle evlenmek için berabersin ben öyle düşünüyorum, çocuk için mi evlenceksin? Benimle evlenip çocuk yapıp beni 2. Plana atıp başka bi hayat mı yaşıcaksın’ diyip saçmaladı. İlk evliliğinden çocuğu yok bu arada. Bana aşırı saçma geldi bu dediği şey. Altı üstü 2 defa böyle konu oldu 2 sinde de ağzımın payını aldım resmen. Bana diyor ki imza atınca ne değişecek?’ ... e ebenin körü değişecek lafa bak. ‘Evlilik çok zor hazırlık aşaması uzun süreç, acele etme’ vs diyip durdu.. evlenecekmiş benimle zaten ama ben acele ediyormuşum.. bunların arasından beni en çok yaralayan evlenmek için benimle berabersin sözü oldu.
Ben her genç kadın gibi heves ediyorum onunla konuşmaya çalışıyorum bu tepki mi olmalı karşılığı.. Ben de iyi evlenmeyelim o zaman ben kimseyle zorla evlenmiyorum, kimseyi de zorlayamam dedim.. bana dedi ki ‘her şeye trip atıyorsun, ben bu sefer peşinden koşmadım egonu tatmin etmedim diye mi evlenme diyorsun’ dedi.. Ne alaka? Böyle yüzüme vuracaksa yapmasaydı zaten. Benim gönlümü almaya çalıştığı zamanların alt yapısında benim egomu tatmin ettiğini düşünüyormuş demekki..

Kızlar biz 3 gün konuşmadık bu kavganın üstüne ve 3 gün sonra bana onun gönlünü almamı beklediğini ve benim bir adım atmadığımı yazdı. Ben de onun evlilik konusundaki laflarının çok ağır olduğunu benim ona gönlünü alacak birşey yapmadığımı söyledim.. ve seninle evlenmekle ilgili bir hevesim ve gelecek hayalim kalmadı diyip ayrıldım.
Şimdi bana yazıyor ben suçluymuşum her şeye trip attığım için çok pişman olacakmışım vs..

Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizin bu lafları duyup evliliğe bir hevesiniz kalır mıydı?
Ben haksız mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Devamlı evlilik lafı açmanız gerçekten sadece evlenmek için onunla birlikteymişsiniz hissi verdi bana bile karşınızdaki insanı o yüzden anlıyorum 8 ay kısa bir süre ,
Olacağı varsa zaten zamanla oluşur herşey ama devamlı evlilik evlilik lafı bir de nerden baksanız yeni boşanmış birisi için korkutucu gelebilir uzaklaşması ve böyle konuşması bana normal geldi
Siz biraz aceleci davranıyorsunuz gibi...

Devamlı evlilik lafı açmanız gerçekten sadece evlenmek için onunla birlikteymişsiniz hissi verdi bana bile karşınızdaki insanı o yüzden anlıyorum 8 ay kısa bir süre ,
Olacağı varsa zaten zamanla oluşur herşey ama devamlı evlilik evlilik lafı bir de nerden baksanız yeni boşanmış birisi için korkutucu gelebilir uzaklaşması ve böyle konuşması bana normal geldi
Siz biraz aceleci davranıyorsunuz gibi...

öyle de bana önceden sürekli evlendiğimiz günün hayalini kuruyorum, bu evde kapıyı senin açmanı istiyorum derdi şimdi ne değişti.. evlilikle ilgili altı üstü 2 defa konu açtım. Evlenmek istemiyorsa da söylesin. Sonuçta ben daha önce evlenmiş biri değilim tabi ki hevesim olacak. Ona kalsa düğün masraf o gereksiz bu gereksiz.. ben istediğim için yapacak resmen hiçbir hevesi yok. Zaten bu lafları bana göre ağır hevesimi bitirdi açıkçası

Son düzenleyen: Moderatör:
@Hz Zilli Sevgiliniz ile her konunuzun takipçisiydim, hepsine cevap yazdım ama dinlemediniz. Şimdi kendiniz çok masummuşsunuz, sanki adam sizinle evlenmeyen tarafmış gibi konu açmışsınız. Tüm konuları bilen birisi olarak cevabım; haksızsınız. Adam son mesajında haklı bence de pişman olacaksınız. Çünkü adamı seviyordunuz, ve beni yeterince sevmemiş deyip kesip atacak egolu biride değilsiniz. Ama ilişki tecrübeniz mi az, özgüveniniz mi düşük inanın hiç anlamadım. Sürekli triplisiniz, sürekli baskıcısınız. Artık bu ilişkinin peşini bırakın, düzeltilmeyecek kadar bozdunuz. Sizi seven, belki iki sene saygılı ilişki yaşasaydınız sizinle evlenecek sevgilinizi aşırı tripleriniz, dengesizliğiniz, ve garip evlilik baskınız ( garip diyorum çünkü gerçekten evlilik takıntılı olduğunuzu düşünmüyorum, sanırım adamı test etmek istediniz, adam hemen evlenelim demedikçe sevgisinden şüphe ettiniz) ile adamı kendinizden soğuttunuz. Artık bırakın bu ilişkiyi, üzüldüğünüzü biliyorum, zamanla acınız geçer.

öyle de bana önceden sürekli evlendiğimiz günün hayalini kuruyorum, bu evde kapıyı senin açmanı istiyorum derdi şimdi ne değişti.. evlilikle ilgili altı üstü 2 defa konu açtım. Evlenmek istemiyorsa da söyleşin. Sonuçta ben daha önce evlenmiş biri değilim tabi ki hevesim olacak. Ona kalsa düğün masraf o gereksiz bu gereksiz.. ben istediğim için yapacak resmen hiçbir hevesi yok. Zaten bu lafları bana göre ağır hevesimi bitirdi açıkçası

28 yaşındasınız az çok insanları tanıyor olmanız gerekir bence. Bir oturun düşünün, size o evlilik vaatlerini ne zaman verdi, aynı evde beraber kalmadan önce miydi, sonra miydi diye.
Evlilik fikrine bu kadar soğuk bakan birine bu kadar evlilik, evlilik, düğün diye tutturmaniz bana bile itici geldi. Adam zaten evlenmiş ayrılmış, ona saçma geliyorsa yapmak istemiyorsa zorlasanız da keyif alamazsınız.
Kendinize daha uygun bir aday bulun derim ben.

Daha önce açtığınız konuda deyim yerindeyse adamı süründürdüğünüzü söylediniz. Adam her defasında alttan almış. Bence sizden emin değil ve çok da haklı. Fazla naz aşık usandırmış. Şimdi alttan alma sırası sizde. Seviyorsanız gururu bir kenara bırakın, sevmiyorsanız da adamı tamamen hayatınızdan çıkarın.

@Hz Zilli Sevgiliniz ile her konunuzun takipçisiydim, hepsine cevap yazdım ama dinlemediniz. Şimdi kendiniz çok masummuşsunuz, sanki adam sizinle evlenmeyen tarafmış gibi konu açmışsınız. Tüm konuları bilen birisi olarak cevabım; haksızsınız. Adam son mesajında haklı bence de pişman olacaksınız. Çünkü adamı seviyordunuz, ve beni yeterince sevmemiş deyip kesip atacak egolu biride değilsiniz. Ama ilişki tecrübeniz mi az, özgüveniniz mi düşük inanın hiç anlamadım. Sürekli triplisiniz, sürekli baskıcısınız. Artık bu ilişkinin peşini bırakın, düzeltilmeyecek kadar bozdunuz. Sizi seven, belki iki sene saygılı ilişki yaşasaydınız sizinle evlenecek sevgilinizi aşırı tripleriniz, dengesizliğiniz, ve garip evlilik baskınız ( garip diyorum çünkü gerçekten evlilik takıntılı olduğunuzu düşünmüyorum, sanırım adamı test etmek istediniz, adam hemen evlenelim demedikçe sevgisinden şüphe ettiniz) ile adamı kendinizden soğuttunuz. Artık bırakın bu ilişkiyi, üzüldüğünüzü biliyorum, zamanla acınız geçer.

Bana en azından bir süre verseydi kış geçsin sonra hazırlıklara başlarız deseydi yine eyvallah ama bu şekilde tabi ki sevgisinden şüphe ettim.. teşekkür ederim bu arada takip ettiğiniz için ama trip atmalarım tafralarım vs benim yapım bu. Hadi trip atayım diye atmıyorum cidden bozuluyorum o an. O da beni öyle kabul etti şimdi niye değiştirmeye çalışıyor?Ben hep aynıydım değişen o. Bu arada trip atmamın sebepleri var durduk yere değil. Hakarette duydum bu ilişkide yeri geldiğinde. Ben de emek verdim. Evlilik konusunda dedikleri her şeye rağmen önemli. Ne olursa olsun. Bir kadına öyle denmez.

28 yaşındasınız az çok insanları tanıyor olmanız gerekir bence. Bir oturun düşünün, size o evlilik vaatlerini ne zaman verdi, aynı evde beraber kalmadan önce miydi, sonra miydi diye.
Evlilik fikrine bu kadar soğuk bakan birine bu kadar evlilik, evlilik, düğün diye tutturmaniz bana bile itici geldi. Adam zaten evlenmiş ayrılmış, ona saçma geliyorsa yapmak istemiyorsa zorlasanız da keyif alamazsınız.
Kendinize daha uygun bir aday bulun derim ben.

Birlikte kalmadan önceydi ama onunla bir ilgisi var mıdır bilemiyorum ki.. öyle biri değildir aslında ama tabi ilgisi olabilir de bilemem.. evlenmek istemiyorsa bana baştan diyecekti ben de ona göre ilişkimi yürütecektim haksız mıyım? Ben zaten yarın evlenelim demedim.. ama bu tavırlar insanın hevesini bitiriyor

Ben fikren zikren her türlü uygun olmadıgınızı anlıyorum şu yazılandan. Evlilik uzaktan görünen gibi laylaylom bir mesele değil. Çeyiz kullanmak hiç değil. Ve birde beyefendi boşanmış. Ne bekliyordunuz ama bunları kabullenmeniz lazım ya yada rest cekmeniz uzaklaşmanız lazım. Tercih sizin. Biraz akıllı düşünün. Ben ne mantık ne aşk göremiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ne alaka? Böyle yüzüme vuracaksa yapmasaydı zaten. Benim gönlümü almaya çalıştığı zamanların alt yapısında benim egomu tatmin ettiğini düşünüyormuş demekki..
Eski konunuzda siz demiştiniz lütüf eder gibi barışıyorum diye
İlişkimiz şu şekilde; tartışma çıkar ben sinirle ayrılmak istediğimi söylerim o ayrılmak istemez ve gerekirse barışmak için evin önüne gelir, gönlümü almak için uğraşır, üzülür.. Bense tüm nemrutluğumla sanki lütuf yapmışçasına barışırım.. Sonra da oturup üzülürüm böyle davrandığım ve haksızlık yaptığım için.. Ama o an sinirle ne yazık ki hata yaptığımın farkına varamıyorum ağzıma geleni söylüyorum.. İlişki süresince en az 7 8 kere tekrarlanmıştır bu yukarıda bahsettiğim olay belki daha bile fazla.. Ve en son yine böyle bir tartışmada tekrar beni arama bunaldım senden sıkıldım istemiyorum artık tarzı laflar ettim.. Ve yine onun çabalarıyla barıştık..
Bu eski konunuzdan bir paragraf adam bunu kast etmiş galiba.. Heveslisiniz cok güzel ama adam size daha ilk konuda yeni boşandım sayılır demiş hazır değilimi anlamanız için baya şey söylemiş. Bence bu cok normal ki 8aylık bir ilişkide yeni boşanmış biri ilk ilişkisinde hemen evlilik düşünmemesi doğal bence.. Daha önce düğün dernek yaptı şimdi hevessiz demişsiniz ya onun nikaha isteği yok ki düğüne olsun.

Ortada fol yok yumurta yokken kalkıp nişan kıyafeti fotosu göndermeniz aşırı saçma yalnız. Buluşmaya gelinlik giyip gelmek gibi bir şey. Durumun sizinle alakası olmayabilir ama o an bozulmuş, modu düşmüş siz üstüne gelmişsiniz. 8 ay hemen evlilik kararı almalık bir süre değil bence.
Ek olarak şu an gayet beraber yaşar gibi bir ilişki yaşıyorsunuz hatta kendi evinize onun evinden nasıl gidileceğini dahi bilmiyorsunuz. Aylardır bu şekilde ilişkinin içindeyken bir anda ben böyle bir ilişki istemiyorum demeniz saçma bir durum. Onu önceden düşünecektiniz böyle bir ilişki istemiyorsanız da adam sizi yanında zorla tutmuyor. Eski konunuzu net hatırlıyorum bana hep ilgi bekliyorsunuz gibi geliyor

Merhaba kk hanımları..
Hemen konuya girmek istiyorum;

8 aylık bir ilişkim var.. daha önceden de ismen birbirimizi tanırdık kendisiyle. Bir akrabamla aynı iş yerinde çalışıyorlar.. Bu 8 ay içinde de neredeyse her gün görüştük, buluştuk.. Beraber çok vakit geçirme şansımız oldu..
Benim yaşım 28 dolayısıyla evlenmek, çocuk yapmak istiyorum tabiki ama bu hiçbir zaman ilk sırada olmadı benim için. Geçmiş ilişkilerimde de evlenmek isteyenler oldu ama ben istemedim.. Hatta bu ilişkimde evliliği ilk defa düşündüm, heveslendim diyebilirim.. Çıkarıp çeyizlerime dahi baktım.. Önceden çıkarıp ne var ne yok diye bakmayı bırakın, bir kere dahi önemsememiştim. Amacım tek başıma ayrı eve çıkıp onları orda kullanmaktı..
Fakat bu ilişkim olunca düşünmeye başladım evliliği.. güzel heveslerdi.. ilk defa evlenecek olan her kadın gibi..
Konuya gelirsem erkek arkadaşımla evlilik üzerine 2 konu yaşadım..
1. Si ona bir nişan elbisesi fotosu atmıştım, çok beğendim bunu diye.. Kendisi daha önce evlenip ayrılmış.. Bana ‘şuan bu elbiseyi beğenecek durumda mıyım sence, benim işle ilgili stresim zaten yetiyor, yeni boşandım sayılır vs dedi.. Kendisinin eski eşi boşanmalarına rağmen nadir olarak nedense kendisine mesaj atıyor. (Bunu telini karıştırırken gördüm) erkek arkadaşım da hiçbirine cevap vermemiş. Bu detayı verdim çünkü erkek arkadaşım bana elbise konusunda öyle bir tepki verince çok bozuldum haliyle çok masum duygularla atmıştım o fotoyu.. Zurnanın zırt dediği yer ise; ben bozulup ağlayınca ortaya çıktı. Bana öyle bağırmasının sebebi yine eski eşinden mesaj gelmesi ve onun buna canının sıkılmasıymış. Ona kızmış. Bu beni daha da delirtti. Benimle hiç alakası olmayan bir durumla ilgili gelip beni durduk yere azarlamış yani! Benden önceki bir olay için böyle yapması daha da sinirlendi büyük kavga ettik. Ben evlenmek istemiyorum dedim özür diledi ikna etti tekrar adapte oldum evlilik fikrine..

2. Olaysa şu; bu ilk anlattığım olayın üstünden bikaç ay geçtikten sonra ben beraber kaldığımız bir gün ‘ne zaman evlenicez ben böyle beraber yaşar gibi bir ilişki istemiyorum’ dedim.. Kendisi evlilik konusunda o kadar hevessiz ki ne desem ne gerek var diyor.. düğün istiyorum ne gerek var, çeyiz alıyorum ne gerek var önemli olan anlaşmak, ben düğün sevmem, istersen yaparız ama kalkmam oynamam vs vs gibi şeyler. Ben de doğal olarak bozuluyorum sonuçta ben ilk defa evlenicem onun hevessiz olmasının sorumlusu ben değilim. İlk evliliğinde her şeyi yaptı ve mutsuz oldu diye faturasını bana kesemez!
Neyse ben buna ‘ne zaman evlenicez’ diyince bana ‘sen benimle evlenmek için berabersin ben öyle düşünüyorum, çocuk için mi evlenceksin? Benimle evlenip çocuk yapıp beni 2. Plana atıp başka bi hayat mı yaşıcaksın’ diyip saçmaladı. İlk evliliğinden çocuğu yok bu arada. Bana aşırı saçma geldi bu dediği şey. Altı üstü 2 defa böyle konu oldu 2 sinde de ağzımın payını aldım resmen. Bana diyor ki imza atınca ne değişecek?’ ... e ebenin körü değişecek lafa bak. ‘Evlilik çok zor hazırlık aşaması uzun süreç, acele etme’ vs diyip durdu.. evlenecekmiş benimle zaten ama ben acele ediyormuşum.. bunların arasından beni en çok yaralayan evlenmek için benimle berabersin sözü oldu.
Ben her genç kadın gibi heves ediyorum onunla konuşmaya çalışıyorum bu tepki mi olmalı karşılığı.. Ben de iyi evlenmeyelim o zaman ben kimseyle zorla evlenmiyorum, kimseyi de zorlayamam dedim.. bana dedi ki ‘her şeye trip atıyorsun, ben bu sefer peşinden koşmadım egonu tatmin etmedim diye mi evlenme diyorsun’ dedi.. Ne alaka? Böyle yüzüme vuracaksa yapmasaydı zaten. Benim gönlümü almaya çalıştığı zamanların alt yapısında benim egomu tatmin ettiğini düşünüyormuş demekki..

Kızlar biz 3 gün konuşmadık bu kavganın üstüne ve 3 gün sonra bana onun gönlünü almamı beklediğini ve benim bir adım atmadığımı yazdı. Ben de onun evlilik konusundaki laflarının çok ağır olduğunu benim ona gönlünü alacak birşey yapmadığımı söyledim.. ve seninle evlenmekle ilgili bir hevesim ve gelecek hayalim kalmadı diyip ayrıldım.
Şimdi bana yazıyor ben suçluymuşum her şeye trip attığım için çok pişman olacakmışım vs..

Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizin bu lafları duyup evliliğe bir hevesiniz kalır mıydı?
Ben haksız mıyım?
Bence o çeyizlerini al kendi evinde güle güle kullan evlilik hayallerdeki gibi olmuyor malesef hele o evlilik hayallerini illaki kuracaksan bu adamla kurma pişman olacağın belli gibime geldi

Daha önce açtığınız konuda deyim yerindeyse adamı süründürdüğünüzü söylediniz. Adam her defasında alttan almış. Bence sizden emin değil ve çok da haklı. Fazla naz aşık usandırmış. Şimdi alttan alma sırası sizde. Seviyorsanız gururu bir kenara bırakın, sevmiyorsanız da adamı tamamen hayatınızdan çıkarın.

E ne yapayım onca lafının üstüne alttan alıp ilerde nasıl yine evlilik için heveslenip onunla paylaşıcam.. çok yanlış bir konudan vurdu bence beni.. daha doğrusu bir kadını.. başka bişey olsa alttan alayım da şimdi alttan alsam ne değişicek barışınca.. ilersi nasıl olacak

Birlikte kalmadan önceydi ama onunla bir ilgisi var mıdır bilemiyorum ki.. öyle biri değildir aslında ama tabi ilgisi olabilir de bilemem.. evlenmek istemiyorsa bana baştan diyecekti ben de ona göre ilişkimi yürütecektim haksız mıyım? Ben zaten yarın evlenelim demedim.. ama bu tavırlar insanın hevesini bitiriyor

Siz haklısınız ama herkes o kadar dürüst değil. 8 aylık bir ilişkide emin olabildiyseniz ne mutlu.
Eğer evlilik öncesi ilişki yaşamaya sıcak bakmıyorsanız ya da o böyle düşündüyse, evlilik niyeti varmış gibi bir hava yaratmış olabilir.
Bana evlenmeye çok niyetliymiş gibi gelmedi açıkçası ama bilemiyorum.

Ben fikren zikren her türlü uygun olmadıgınızı anlıyorum şu yazılandan. Evlilik uzaktan görünen gibi laylaylom bir mesele değil. Çeyiz kullanmak hiç değil. Ve birde beyefendi boşanmış. Ne bekliyordunuz ama bunları kabullenmeniz lazım ya yada rest cekmeniz uzaklaşmanız lazım. Tercih sizin. Biraz akıllı düşünün. Ben ne mantık ne aşk göremiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun
Fikren ve zikren niye uygun değilim ki? Neden böyle düşündünüz?

Şimdi buradan bir sürü arkadaş adam bir defa boşanmış evlilik fikrinden uzak durması normal diyecek ama evlilik düşünmeyen adam evlilik yaşı gelmiş bekar bir kızla uzun süreli ilişkiye giriyorsa baştan kartlarını açık oynayıp ilişki başlamadan niyetini söylemesi lazım. Bir bayan için evlilik istemeyen erkek arkadaşı evliliğe ikna etmeye çalışmak kadar gurur kırıcı bir durum olamaz çünkü. O her şeyi yaşamış olabilir ama siz yaşamadınız. Madem evliliği formalite olarak görüyor kendi gibi düşünen birini bulsaymış. İlişkinizdeki diğer durumları bilemem ama bu konuda siz haklısınız. Ay birde aynı şeyi kendi kız kardeşlerine yapılınca aslan kesiliyor böyle tipler. Sal ipini gitsin. Ayrıca daha şimdiden eski eşle yaşadıkları olumsuzlukları senin ilişkine yansıtıyorsa işin zor. Benim bir arkadaşımda yaşadı aynısını aşık oldu. Evlendi adam eski evliliğinde eşiyle yaşadığı tüm olumsuzları arkadaşımla yaşadığı evliliğine yansıttı. Eski eşinin tüm kötü huyları sanki arkadaşımda da olacak gibi gardını aldı. Kıyasladı. Çok kötü bir evlilik yaşadı ve ayrıldı. Bence iyi düşün.

Back