canim neler hissettigini cok iyi anliyorum. peki neden sana gec donuyor. yogun mu calisiyor. nedenleri neler yani. ya da tarzi mi bu? mesela ailesiyle ya da diger arkadaslariyla da boyle soguk mu? sadece sana karsi mi boyle davraniyor yani.
Tipik erkek davranışı bence üzülmeni gerektirecek birşey yok. Yalnız bir konu takıldı aklıma. Sen şimdi bilmediğin bir şehre gideceksin anladığım kadarıyla. Çalışmayacağın için de arkadaş ortamı kurman zaman alacaktır. O sürede sana çok fazla destek olması lazım. Çok daha fazla zaman geçirmesi lazım.Bunun anlaşmasını baştan yapsan iyi olur..
çok rahat birine benziyor...
kendi adıma söylemek gerekirse ben böyle birinin fedakarlık hakettiğini düşünmüyorum.
heleki ailenden,işinden ayrılıp,statünden aşağıda bi hayatın kurmana değecek biri olduğunu hiç düşünmüyorum...
tabi ben tanımıyorum sevgilinizi,anlattığınız kadarıyla hissettiğimi söyledim.
hep böyle midir?
aynen canım. bu dediğinin aynısı dedim. kimsem yok benim dedim konyada. sen olacaksın arkadaşım da ailem de.
merak etme dedi bana. ama baksana sevgiliyken böyle, evlenince nasıl olur bilemiyorum artık.
tatlım. şuan çalışmıyor 10 sonra başlayacak işe. işi de konya'da oraya gidecek. çok yoğun değil yani şuanda. annesi babası sabah işe gidiyor. o evde. arkadaşları da çalışıyor. akşama kadar vakti var yani. tek hobisi, playstation ve spor.
her sevdiği kişiye karşı böyle davranıyor ama ben kaldıramıyorum.
benim babam annemi günde en az 4-5 kere arar. ne yapıyosun, nerdesin, kaçta yemek gibi. ama işte o hiç böyle değil.
ya bi de annem babam abim ve çevrem evde kalacağım korkusunu yaşıyor.
bana da yaşatıyorlar.
bu devirde koca bulmak zor diyorlar. iyileri kapılıyor diyorlar.
herkes benden daha panik.
bi de hamdolsun kısmetim açık yani, çok şükür. çirkin değilim. sürekli soruyolar biri var mı, gelip isteyelim diye. ama işte anlamıyorum ben bu toplum baskısını arkadaşlar ya!
babam da benim bi kamu kuruluşunda yönetici, onun babası da... aileler de çok istiyor bu işin olmasını.
ama o, işte tam bir kalas. çok afederssniz kızlar ama başka bi laf bulamıyorum!
O playstationdan kurtulman lazım dostum:) Erkek milleti onun başına geçti mi ölüyorum de dönüp bakmaz gerçi bayanlar da bazen öyle oluyor örnek : annem şuan mutfaktan sesleniyor kalkıp bakmıyorum
anladim canim. insan, kendi ailesinde gordugunu istiyor mustakbel esinden tabii... sevgilini en iyi sen tanirsin canim. ayrilirsaniz cok mu uzulursun? yoksa bu kotu ozelliklerini kendine hatirlatip 'iyi ki bitmis, olmazdi zaten' mi dersin? istersen bikac gun arama, zaten o da pek aramiyormus; bi ayrilik provasi gibi bi sey yap.
ehehe inanmazsın ama şuan bizimkiler de sesleniyorlar hala yemek yemedik de...
ama söz konusu sevgili olunca bence insan zevklerinden fedakarlık etmeli.
tipik erkek işte canım ama anlattıgına göre sorumsuza benziyor herşeyi bırakıp gidilcek bir erkek değil bence canım istanbuldan sonra konya adamı baya bir sarsar acıkcası
canım aslında bana hediyler alır falan. bu yönü güzel ama işte bazen o kadar odun o kadar odun ki. hiç bir marangoz yontamaz o derece. ve ben erkeğin davranışlarını yönlendiren biri değilim hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?