Antalyaya gülüm ya sen? ŞenizAmin gülüm amin :Saruboceq: 4 senedir cikiyoruz bizde onu deli gibi özlüyorum :asigim:
insallah en kisa zamanda biter bu hasretligimiz dimi canim :teytey:[/QUOTbiter
inşallah ya artık resmiyete döküldüya tamamdır çok şükür:teytey:
sen nereye gelin gidicen cnm?
Antalyaya gülüm ya sen? Şeniz
izmite aslında hiç istemiyorum bursadan ayrılmayıbenneyaptımki ama aşk nelere kadir:asigim:
insallah gülüm ya Şeniz sende anlatacaksin tabi :teselli:
haklisin gülüm.. bide bana sor.. taa alamanyalardan gitcem :a015:izmite aslında hiç istemiyorum bursadan ayrılmayıbenneyaptımki ama aşk nelere kadir:asigim:
yerim ben seni ya ŞenizEhe anlatmaz olurmuyum hiç. Hemde gitsinler hemen soluğu burada alıcam :1hug:
izmite aslında hiç istemiyorum bursadan ayrılmayıbenneyaptımki ama aşk nelere kadir:asigim:
Nedir bu izmit çekiciliği anlamadım benim mesai arkadaşımda 2-3 sene içerisinde Bursa'dan İzmit'e gelin gidecek
haklisin gülüm.. bide bana sor.. taa alamanyalardan gitcem :a015:[/QUOcanım halime şükredeyim en iyisi yerimseniben kısmetse ne zaman düğün
demek ki ne ögrendik? bütün yakisikli damatlar izmitte :roflol:Nedir bu izmit çekiciliği anlamadım benim mesai arkadaşımda 2-3 sene içerisinde Bursa'dan İzmit'e gelin gidecek
Nedir bu izmit çekiciliği anlamadım benim mesai arkadaşımda 2-3 sene içerisinde Bursa'dan İzmit'e gelin gidecek
ahh ahhh çekici izmit değilde işte:asigim:
canım senle aynı yerde oturuyoruz komşu sayılırız:1rolleyes:
yerim ben seni ya Şeniz
vallah heycanlandim bi an :sm_cool:
haklisin gülüm.. bide bana sor.. taa alamanyalardan gitcem :a015:[/QUOcanım halime şükredeyim en iyisi yerimseniben kısmetse ne zaman düğün
canim ailemi istemeye ikna ettim kaldiki dügün tarihine :roflol::roflol:
tabi bize kalsa seneye yazin ama evdeki hesap carsidakine uymadigi icin sanirim biraz daha beklerim :roflol: (bakarsin annemi ikna ederim yaza beni verir)cokacimcoook
demek ki ne ögrendik? bütün yakisikli damatlar izmitte :roflol:
canım evet izmitin erkekleri bayağı atakta bütün arkadaşlarım izmite evlendi bende son postakaydirigubbakcemile3
ahh ahhh çekici izmit değilde işte:asigim:
canım senle aynı yerde oturuyoruz komşu sayılırız:1rolleyes:
Evet hemşo :))
Bu arada Mutluluk reçetem süpersin yavs gece gece koptum annem koşup gelcek noluyor bu manyak kıza diye şimdi :jeyyar:
gülüm tanismaya geldiklerinde nasil heycanliydim bi allah bilir.. öyle böyle degil.. hayatimda hic böyle bir heycan yasamamistim abartisiz.. saat yaklastikca benim midem bulandi af edersiniz :roflol: olamaz dedim, beynim dönüyor, midem bulaniyor ama nasil :roflol: sonra bi geldiler heycan uctu gitti sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 Bende ki heyecan hiç gitmiyor ki canım. İnşallah elime yüzüme bulaştırmam o günü hihoyyyt
Evet hemşo :))
Bu arada Mutluluk reçetem süpersin yavs gece gece koptum annem koşup gelcek noluyor bu manyak kıza diye şimdi :jeyyar:
öyle diyorsa yine iyi benim ki sipa diyor laelaelaelaelae tavuk gibi ne gülüyon der gece gece :roflol:
izmitten mi birini bulsam napsam şakkıdı:jeyyar:canım evet izmitin erkekleri bayağı atakta bütün arkadaşlarım izmite evlendi bende son postakaydirigubbakcemile3
hepimiz komsu oluruz fena mi olur bacilar :sm_cool:
öyle diyorsa yine iyi benim ki sipa diyor laelaelaelaelae tavuk gibi ne gülüyon der gece gece :roflol:
Birimize manyak kız, birimize sipa, zerray sen yazmamışsın ama olsun öyle olsak da biz kahveleri dökmeden herhangi bir sakarlık yapıp, milleti kendimize güldürmeden atlatacağız o günleri yani inşallah en azından ben öyle umuyorum ve öyle olmasını istiyorum olacak di mi kızlar :roflol::roflol:
olacak gülüm olacak birbirimize pozitif enerji verelim.. kahve götürdügümde kesin siz aklima gelirsiniz :roflol: ama o zamanda kesin dökerim napacam ben ya:roflol: simdiden prova mi yapsam ne sırnaşık şeyBirimize manyak kız, birimize sipa, zerray sen yazmamışsın ama olsun öyle olsak da biz kahveleri dökmeden herhangi bir sakarlık yapıp, milleti kendimize güldürmeden atlatacağız o günleri yani inşallah en azından ben öyle umuyorum ve öyle olmasını istiyorum olacak di mi kızlar :roflol::roflol:
var ya bi kac ay sonra bu yazdiklarim icin öyle utancam ki rezilsin dicem mutluluk recetem :roflol::roflol:
izmitten mi birini bulsam napsam şakkıdı:jeyyar:
hepimiz komsu oluruz fena mi olur bacilar :sm_cool:
Hööyytt mutluluk reçetem duymamış olayım. Enişte zaten var netcen elin izmitlilerini bırak başkaları nasiplensin. Ama komşu olma fikri çok güzel olurdu yavs.
neyse unuttum gitti ama fena olmazdi yani hihoyyyt allah cehennemde cayir cayir yancam ben kötükedihüsoHööyytt mutluluk reçetem duymamış olayım. Enişte zaten var netcen elin izmitlilerini bırak başkaları nasiplensin. Ama komşu olma fikri çok güzel olurdu yavs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?