ben cıktımda yzüğümde oldu attımda sonra ıkı kez daha ıstedılerde en sonuncusu gecen ptesı gunuydu valla amma ısteyenımm varmış ha sayınca cok oldu kaydirigubbakcemile
heyecan yapman cok normal cnm ama bellı etmemen en onemlısı :1closedeyes: cok fazla heyecan yaprsan konusma emı kem kum edersın sımdık kolay gelsın allah yardımcın olsun
canim benim eftalyammm cok mutlu oldum ya ŞenizŞeniz Allah tamamina erdirsin gülüm, ya cok sevindim hihoyyyt artik heycan yapmam sanirim, bende normal misafirmis gibi düsünürüm, ama tabi simdi konusmasi kolay hele bi gelsinler ölürüm yine heycandan -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-mutluluk recetem bende o heyecanı bı hafta once yasamıstım gozume uyku gırmıyordu ama onlar gelınce helekı askımı gorunce butun heyecanım gıttı.normal eve mısafır gelmıs gıbı oldu yanı bende ole karsıladım.bıde kahvelerı goturene kadar heyecn yapıyosn ondan sonra heyecanın gıdıyo tatlımŞeniz
kismetse ben bi kac hafta icinde görücüye cikacagim canim :)
daha önce tanismaya geldiler canim.. annem börek yapmisti ilk önce onu ikram ettik cay ile beraber.. sonra yemege gectik yemek yapmistik, ardindan da meyve. ve zaten 3saatlik bir yoldan geldikleri icin erken gittiler.. aksam 7 gibiydi sanirim..Mutluluk reçetem daha önce tanışmaya geldiler mi? O gün isteme faslında da sanırım ikramlıklar falan oluyormuş neler hazırlayacaksınız? Birde sizinde bizim gibi nişan kurban bayramı sonuna mı kalacak? Ne çok soru sordum yine ıyyy yani bana :)
simdiden bol sans dilerim sana gülüm Şenizkızlar cumartesi günü benide istemeye geliyorlar ve bayağı heycan var aşkımı 1 ay'dan sonra ilk defa görücemŞeniz o heycan mutluluk daha çok tabii:sm_cool: bana şans dileyinyerimseniben
simdiden bol sans dilerim sana gülüm Şeniz
bende askimi bir senedir göremiyorum senağlama
Amin gülüm amin :Saruboceq: 4 senedir cikiyoruz bizde onu deli gibi özlüyorum :asigim:canım ya kıyamamŞeniz canım bizde 2 senedir beraberiz ama toplasan 5 saat beraber olmamışızdır :1no2:yurt dışında okuyodu ama inşallah askerliğide atlattımı hep beraberiz kavuşuyorumkaydirigubbakcemile3
darısı inşallah başına
daha önce tanismaya geldiler canim.. annem börek yapmisti ilk önce onu ikram ettik cay ile beraber.. sonra yemege gectik yemek yapmistik, ardindan da meyve. ve zaten 3saatlik bir yoldan geldikleri icin erken gittiler.. aksam 7 gibiydi sanirim..
Istemede neler yapacagiz inan ki bilmiyorum..yengemler felan gelecek yani cok kalabalik olacagiz.. uzak yoldan geliyorlar bide istemeye.. bakalim artik annemler yengemler ne diyorsa :sm_confused: bildigimed yazarim buraya canim
insallah gülüm ya Şeniz sende anlatacaksin tabi :teselli:Hımmm anladım canım. Sen ne güzel büyük bir telaşı atlatmışsın darısı başıma inşallah.
İsteme ve diğer ayrıntıları paylaşmanı bekliyorum kaydirigubbakcemile5
Amin gülüm amin :Saruboceq: 4 senedir cikiyoruz bizde onu deli gibi özlüyorum :asigim:
insallah en kisa zamanda biter bu hasretligimiz dimi canim :teytey:[/QUOTbiter
inşallah ya artık resmiyete döküldüya tamamdır çok şükür:teytey:
sen nereye gelin gidicen cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?