Umarım olur o zaman 400 cc daha mantıklı yaptırmışken büyük olsunBenim dokum azdi ve göğüs kafesimde dardi. 365 cc, kas alti takıldı. Bütün tam bir ay ve aşırı memnunum. Ne büyük ne küçük. 80B ve C ortasi oldu.
Size 400 olur bence
Tamamdır teşekkür ederimBenim dokum çok azdı 23 gün oldu 375 cc hp kas üstü var bende öyle büyük de olmadı vücudunuz alabiliyorsa büyük yaptırın derim zaten bir miktar sisler inince küçük gibi duruyor
Umarım olur o zaman 400 cc daha mantıklı yaptırmışken büyük olsun
Teşekkür ederimmkesinlikle daha mantikli. bende doku olmadigi icin daha fazlasi kesinlikle olmazdi. dokum olmus olsaydi bende 400 civari yaptirirdim. simdiden hayirli olsun
Dimi kesinlikle öyle, bakalım önümüzdeki hafta bu saatlerde kavuşucam yeni kızlarımaBencede 400cc super olur
Olmusken tam olsun
Merhaba goguslerinizden memnun musunuzDimi kesinlikle öyle, bakalım önümüzdeki hafta bu saatlerde kavuşucam yeni kızlarıma
Merhaba evet çok memnunumMerhaba goguslerinizden memnun musunuz
Hangi doktora yaptırınız acabaMerhaba evet çok memnunum
Barış Keklik’e yaptırdımHangi doktora yaptırınız acaba
Ameliyat olmayi dusunuyorum fakat fiyatlar hakkinda en ufak bir fikrim yok. Ortalama kaça maloluyor bir fikir verebilirseniz çok sevinirimMerhaba evet çok memnunum
Malesef suanki fiyatlardan haberim yok, 1 sene oldu. Benim 14.000’di ama artmıştır muhtemelenAmeliyat olmayi dusunuyorum fakat fiyatlar hakkinda en ufak bir fikrim yok. Ortalama kaça maloluyor bir fikir verebilirseniz çok sevinirim
Merhabalar öncelikle gecmis olsun,kac cc koydurdunuz en son karariniz ne oldu,buyukluk konusunda dr a mi birskmaliyiz yoksa.istedigimiz ölçüde israrcimi olmaliyiz, yaptirdiginiza memnunmusunuz? Ve iyileşme sureciniz nadildi? Bilgilendirirseniz çok sevinirim,bende kismetse Şubat ayinda ameliyat olacağım çok stresliyimMalesef suanki fiyatlardan haberim yok, 1 sene oldu. Benim 14.000’di ama artmıştır muhtemelen
Merhaba, teşekkür ederim 425cc benim, doktora bıraktım, büyük istiyorum ama yapay durmasın dedim, o da ameliyat esnasında deneyip bunu uygun görmüş, çok memnunum, iyileşme ilk 2 hafta sonra çok kolay oluyor, benim 1 senem oldu. Şimdiden hayırlı olsunMerhabalar öncelikle gecmis olsun,kac cc koydurdunuz en son karariniz ne oldu,buyukluk konusunda dr a mi birskmaliyiz yoksa.istedigimiz ölçüde israrcimi olmaliyiz, yaptirdiginiza memnunmusunuz? Ve iyileşme sureciniz nadildi? Bilgilendirirseniz çok sevinirim,bende kismetse Şubat ayinda ameliyat olacağım çok stresliyim
Cevapladiginiz icin çok teşekkür ederimMerhaba, teşekkür ederim 425cc benim, doktora bıraktım, büyük istiyorum ama yapay durmasın dedim, o da ameliyat esnasında deneyip bunu uygun görmüş, çok memnunum, iyileşme ilk 2 hafta sonra çok kolay oluyor, benim 1 senem oldu. Şimdiden hayırlı olsun
Rica ederim ne demekCevapladiginiz icin çok teşekkür ederim☺, siz meme altı kesisiylemi oldunuz yoksa,meme ucumu?