önümüzdeki hafta ameliyat olucam aydınlatın lütfen...

symgcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
142
3
selam arkadşlr önmzdeki hafta meme dikleştirme artı protezle büyütme ameliyatı olucam.emzrme sonrası mememde küçülme ve haff sarkklık oldu.bu opeasyona çok ihtiyacım var.ameliyatım kas zarı altı teknikle olucak.bunun ağrısını bilenler paylaşabilirlermi.kas zarı kasüstünden dahamı ağrılı olur.bir buçuk yaşında oğlum var ondan nekadr uzak kalıcam.annem yanımda ne kadar kalsa yeterli olur.lütfen cevap yazın,heyecanlı ve stresliyim çok....eyvahedigeldismile

Selam ben ameliyat olmadım büyütme yaptırıcam forumdaki arkadaşlardan tecrübem daha doğrusu yazdıkları kas zarı altı yöntemi ağrının en az olduğu yöntem dolayısıyla gözünü korkutma bence birkaç gün yani bandaşlar çıkana kadar rahatsızlığı oluyormuş bandaşlar çıktıktan sonra yeni gögüslerinle mutlu olacaksıınnn

Bu arada doktorun kim ayrıntıları yazarmısın,

umarım dediğin gbi olur.doktorum bayan.eser aydoğdu.bağdat cad. kliniği var.google adını yazarsan sitesi çıkıyor.sanada bol şans,sen nezamn düşünüosun varmı aklında isim...

ya arkadaşlar okadar ameliyat olan var burda diyceğinz hiçbişe yokmu.desteğe ihtiyacı oluo insanın bunu biliyosun.bişeler paylaşın lütfen.

bende kas zarı altı teknikle oldum,ve ameliyatım çok rahattı benim açımdan yalnız zor bi teknik olduğu için normale göre daha uzun sürüyo ben 3 saate yakın kalmıştım ama doktorum zaten aileme bu bilgiyi vermişti.ameliyattan çıktıktan sonra biraz bile ağrım olmadı muhtemelen ağrı kesici yapmışlardır ama sonrasında hiç gerek duymadım.ilk günler gerilme hissi beni rahatsız ediyodu yatış ve kalkışlarda ama onun dışında rahattım hareketlerim kısıtlıydı ilk bir hafta pek zorlamadım şimdi hemen hemen 1 ay oldu spor dahil her şeyi çok rahat yapıyorum,kas kesilmediği için 10 gün sonra bütün aktivitelere dönülüyo zaten.ilk zamanlar çok şişti patlıycak gibiydi sanki ve çok yuvarlak duruyodu gözüme aşırı büyük geliyodu şimdi o kadar alıştım ki daha büyük mü olsaymış diyorum ama tam vucuduma göre dışardan bakan biri benim göğüslerim sanır ne eksik ne fazla ama yumuşama tama tamamlanmadı henüz 3ayda ancak...ayrıca oraletin açtığı konuda kas zarı altı teknikle alakalı bilgi sahibi olabilirsin baya detaylı bende yazmıştım oraya ,şimdiden kolay gelsin zemuszemus

hayırlı olsun canım,teşekkürler paylaşımın için.rahtlattın beni.öpüyorum,oraletin yazılarını okuyacağım.umarım benmkide sennki gbi rahat geçer.

Merhaba canım benim amelyatımın üzerinde 5 hafta geçti burda ilk kural bu amelyatı gerçekten istemek yazılanlarç ok cesaretlendiriyor fakat ne çok zor dayanılmayacak bir amelyat nede çok kolay ilk 3-4 gün agrıların baya var fakat dayanılmayacak kadar değil ben dördüncü günümde işe başladım ama çok yüklenme kendine 15 gün agır kaldıramazsın 1 ay dikkaet etmen gerekli ama sonuç beklemeye değer seni üzüyorsa çekilen zorluk çok zor değil şimdi çok mutluyum emin sende çok mutlu olucaksın bol şanslar sormak istediklerin varsa yazabilirsin

selam pinkozzy hayrlı uğurlu olsun.senn adına sevndm :) bende çok heyecanlıyım.çok az bi süre kaldı ameliyatıma.çok istiyorum gerçekten çok ihtiyacım var bu operasyona,öle olmaasa asla düşünemezdim zaten.kime oldun,ve kasaltı kasüstüü yazabilirmisin? öpüyorum..

Ben de geçen hafta ameliyat oldum hem dikleştirme hem de protezkaydirigubbakcemile3 Aynen nisan'ın anlatığı gibi geçti benim ameliyatım da 3 saate yakın sürdü ve ne yalan söyleyeyim hiç ağrım olmadı, hatta ertesi gün arkadaşımın yardımıyla saçımı bile yıkadım öne doğru rahatça eğilip.Sadece bandajlardan dolayı bir gerilme hissediyorum kollarımı yukarı kaldırınca ama bandajlarım çıkınca sanırım geçer bu gerilme çünkü göğüslerimde bir ağrı yok.

Ameliyat sonrası 5 gün antibiyotik kullandım ağrı kesici de vermişti doktorum ama gerek duymadım ben açıkçası.bundan sonrada umarım böyle sorunsuz devam eder:Saruboceq:

Sana da bol şans diliyorum Symgcl, çok çok zor bir ameliat değil ama sonuçta bir ameliyat yani belki biraz ağrın olur ama benim için ağrı olsa da değerdi bunu yaptırmaya.Umarım her şey istediğin gibi olur, başka sormak istediğin, aklına takılan bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırırm ben de. Şimdiden geçmiş olsun canım

sesycim sennde benm gbi dikleştirmede olmuş.peki izin nasıl?meme başının etrafında olucak benm sadece.yani aşağı doru inen bir iz olmıycak.sennde ölemi yapıldı.ya bende biranönce olup evime gelip burda sizin gbi yazsam yaşadıklarımı.atlatsam şu işi çok stres yaptım hayrlı olsun yeni memişlerin gülegüle kulan darısı başıma.

Benim daha bandajlarım çıkmaı canım 9.gün gidicem çıkıcak sonrada sütyen aldım bi tane onu takıcakmış doktor.İz ters T şeklinde olucak yani şimdilik nasıl göründüğünü hiç bilmiyorum umarım çok dikkat çekici bir iz olmaz.Meme başından yapılıyorsa sende iz çok az olur canım ve çabuk iyileşir sanırım.
Ben de çok stres yaptım ama değmedi o kadar stres yaptığıma canım ya ağda daha acı verici bir şeymişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Güzel olmak için nelere katlanıyoruzguclubacismile

dr kımdı ve kaça mal olucak?

İlkemm eğer bana sorduysan söyliyeyim.doktorum Tuğrul Bey'di.Burda yazmak doğru olur mu bilmiyorum ama 8.000 TL'ye mal oldu ameliyatım hastanede kalmam vs.Ekstra olarak sadece sütyen aldım bandajlar çıkınca takılacakmış sütyen.O da 2'li satılıyordu 60 TL 2 tanesia.s.

kas altı kas üstü dediğiniz sanırım protez takılmasından bahsediyorsunuz.

bende ameliyat oldum hemde sanırım 4-5 sene oldu.
küçültme ve dikleştirme yapıldı. aynı zamanda liposuction da yaptırmıştım.
liponun ağrısı sızısı sancısı o kadar çoktuki göğüslerimi anlamadım biel dersem yeridir.
3 kg aldılar göğüslerimden şuan 85 d cup giyiyorum dersem anlarsınız sanırım ne kadar büyük olduklarını :))

tek söleyebileceğim şu herşeye değerdi. ameliyat 6-7 saat belki daha fazla sürdü ters te şeklinde değil sadece "I" şeklinde izim var.

direnlerimin biri 3 gün biri 5 gün sonra çıktı. ameliyat gecesi hariç sonraki 2-3 gün ödem ve dikiş ağrım oldu. ameliyattan sonra sakın korkmayın biraz çirkin duruyorlar buruş buruş şiş yamalı bohça gibi ama geçiyor sakın moralinizi bozmayın.

yaklaşık 6 ay verdikleri sutyeni giydim yüzüm hep tavana bakarak uyudum ki en zor kısmı bu idi. sigara içmek izler açısından kötü iyileşme açısından da kötü. böle şimdi buraya yazdım ama daha detaylı konu açıp oraya anlatacağım. sanırım bunlarda soruyu soran için yeterlidir.

takriben 5 ay sonra balenli sütyen takabildim. korkmayın gerçekten değiyor.

Ben de değer diye düşünüyorum frambuazlıpasta.kaydirigubbakcemile3 Bir çıksın şu sargılar bantlar da göreyim istiyorum biran önce.Dikiş izin çok belli oluyor mu beni bu iz biraz korkutuyor da:sinifsinif:

arkadaşlar benim bi oğlum var sezaryenle doğm yaptım.sezaryenden çıktığımda resmen inliodum ağrıdan.acaba bu ameliyat dahamı ağrılıdır yoksa o ağrı karına mı mahsus acaba.tekrr o denli acı çekmek çok korkutyr.

Ben de değer diye düşünüyorum frambuazlıpasta.kaydirigubbakcemile3 Bir çıksın şu sargılar bantlar da göreyim istiyorum biran önce.Dikiş izin çok belli oluyor mu beni bu iz biraz korkutuyor da:sinifsinif:

valla dedim ya 4-5 sene oldu artık renkleri ten rengine döndü başta kırmızı idiler sonra mor oldular zamanla ama ten rengine döndüler. sadece etim pis olduğundan ve sigara içtiğim den tabii ameliyat öncesi 1 hafta ve neredeyse sonrası 3 ay içmedim ama yıllardır içtiklerim sayesinde. dikişlerim genişledi. ama umrumda bile değil herşeye değdi diyorum ya :)

arkadaşlar bugun doktorla konuştum cuma günü sabah 11 de ameliyat olyrm inş.şuan heyecanım yerini duygusuzluğa bırakmış durumda.tepkisiz ve duygusuzm ne hissettiğimi bilmiyorum::) bakalım son gne kadar ne değişik duygular yaşıyacağım.şuan en büyük isteğim o günü atlatmak.dualarınızı bekliyorum....

korkacak hiç bişey yok. duygusuz hissetmen gayet normal inan zaten bayıldığınla andan itibaren hiç bişey yok sanki ameliyat süreni hayatından makasla kesip alıolar gibi düşün. gözlerini açıp kapamak gibi bir anlık geçio.

ameliyattan çıkınca çok üşüyorsun odana ısıtıcı koydur sen çıkmadan açıp ısıtsınlar. benim doktorum koydurmuştu.

ameliyatını nerde olacaksın? ben akayda olmuştum herşey süperdi.

aklında bi soru varsa sor cevaplayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…