selam arkadşlr önmzdeki hafta meme dikleştirme artı protezle büyütme ameliyatı olucam.emzrme sonrası mememde küçülme ve haff sarkklık oldu.bu opeasyona çok ihtiyacım var.ameliyatım kas zarı altı teknikle olucak.bunun ağrısını bilenler paylaşabilirlermi.kas zarı kasüstünden dahamı ağrılı olur.bir buçuk yaşında oğlum var ondan nekadr uzak kalıcam.annem yanımda ne kadar kalsa yeterli olur.lütfen cevap yazın,heyecanlı ve stresliyim çok....eyvahedigeldismile
sesycim sennde benm gbi dikleştirmede olmuş.peki izin nasıl?meme başının etrafında olucak benm sadece.yani aşağı doru inen bir iz olmıycak.sennde ölemi yapıldı.ya bende biranönce olup evime gelip burda sizin gbi yazsam yaşadıklarımı.atlatsam şu işi çok stres yaptımhayrlı olsun yeni memişlerin gülegüle kulan darısı başıma.
dr kımdı ve kaça mal olucak?
dr kımdı ve kaça mal olucak?
Ben de değer diye düşünüyorum frambuazlıpasta.kaydirigubbakcemile3 Bir çıksın şu sargılar bantlar da göreyim istiyorum biran önce.Dikiş izin çok belli oluyor mu beni bu iz biraz korkutuyor da:sinifsinif:
arkadaşlar bugun doktorla konuştum cuma günü sabah 11 de ameliyat olyrm inş.şuan heyecanım yerini duygusuzluğa bırakmış durumda.tepkisiz ve duygusuzm ne hissettiğimi bilmiyorum::) bakalım son gne kadar ne değişik duygular yaşıyacağım.şuan en büyük isteğim o günü atlatmak.dualarınızı bekliyorum....