Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 buçuk yılını niye verdin o zaman??Merhaba, içimi buraya açmak istiyorum. 28 yaşındayım ve 1,5 yıldır bir erkekle görüşüyorum (yaşı 27). Kendisi çok iyi efendi biri, saygılı, iyi bir sevgili ve bana aşık. Bana prensesmişim gibi hissettiriyor, sürprizler hazırlıyor, herşeyimle yakından ilgileniyor, benimle evlenmek istiyor. İyi anlaşıyoruz. Romantik. Cömert. Saatlerce konuşabiliyoruz herşeyden, onun yanında tamamen rahat ve kendimim. Kendisi master okumuş, mühendis ve 1,5 yıldır iyi bir işte çalışıyor ben de şuanda masterımı okuyorum. Kendisi çalışkan ve paylaşımcı tam evlenilecek bir erkek. Ailemle tanıştırdım, herkes onu çok sevdi.
Her nekadar onu sevsemde fiziksel çekim hissedemiyorum birtürlü. Çirkin biri asla değil ama bazı fiziksel unsurları beni geri itiyor elimde olmadan. Onunla cinselliği düşünemiyorum birtürlü. Çok uzun boylu 1m92, ellerinin ve ayaklarının büyüklüğü ve şekli beni anlamadığım şekilde irite ediyor. Her buluşmamızda kötü kokuyor. Dişleri tanıştığımızda çok bakımsızdı benimle birlikte bakmaya başladı. Yüz ve fiziksel hatlarında beni geriye iten birşey var. Nedir bulamıyorum. Şu anda zayıf, zamanında aniden çok kilo vermiş ve bu yüzden göbeği sarkık ve yağlı ama spor yapıyor ve bunun üzerinde çalışıyor. Omuzları kalça bölgesine göre dar oluşu, bana maskülen gelmiyor. Espri yeteneğini bazen çok çocuksu buluyorum, bazen çok konuşuyormuş gibi hissediyorum. Bu yüzden ona hayran ve aşık olamıyorum.
28 yaşında hala bakire bir kızım, henüz sevgilimle cinsellik yaşamadık veya öpüşmedik. Bunları yaparken hayalde etmiyorum bizi. Beni bayramda ailesiyle tanıştırmak istiyor ama ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Böyle birşey yaşamış olan varmı ve çekim ve cinsel duygu sonradan gelir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Kestirip atamadan tanımak istemiştir?1 buçuk yılını niye verdin o zaman??
Mühim olan senin hissettiklerin.Yazımı okuyunca kendime yakıştıramadım, ona karşı saygısızlık ediyormuş gibi hissediyorum. Rica ediyorum beni yar
Ailem bu evliliği öyle destekliyor ki, böyle hayırlı bir kısmeti değerlendirmezsem aptallık edeceğimi ve hayatımın pişmanlığını yaşayacağımı söylüyorlar. Benim algımda şuan bir sorun olduğunu zamanla çok mutlu olacağımı düşünüyorlar. Bundan sonra daha iyi birine rastlama olasılığını düşük görüyorlar. Önemli olan tabikide benim kendi fikrim onların duygularıyla hareket biri olmadım ama onların düşüncesini anlatmak istedim
Aynen, tanımaya değer biriydi. Bütün tanışmak isteyenler arasında en iyi genç bu delikanlıydı gerek düzgün konuşmasıyla olsun ve tarzıyla olsun. Ele ele tutuşuyoruz bazen birbirmize dokunuyoruz öyle anlarda hiçbirşey hissetmiyor değilim ama kokusu yüzünden daha ilerisi için can atamıyorumKestirip atamadan tanımak istemiştir?
Sevgiliden böyle bahsetmek de ne bileyim....Bütün tanışmak isteyenler arasında en iyi genç bu delikanlıydı