• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Önü Kısa Arkası Uzun Gelinlik Modası 2012

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modası.jpg

$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modası-1.jpg

$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modası-2.jpg

$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modası-3.jpeg

$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modelleri-1.jpg

$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modelleri2.jpg

$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modelleri-2.jpg

$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modelleri-3.jpg

$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modelleri-4.jpg

Eki Görüntüle 460803

$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modelleri-2012.jpg

$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modelleri-2012-1.jpg

$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modelleri-2012-2.jpg

$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modelleri-2012-3.jpg

$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modelleri-2012-4.jpg

$Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Gelinlik-Modelleri-2012-5.jpg

ben hiç beğenmedim gelinlik dediğin böyle önü kısa arkası uzun olmaz

Son düzenleme:
:D Gelinliğin şekli sanki Allah'ın emriymiş gibi yapılan konuşmalara bayılıyorum :D

Kim demiş öyle olmaz böyle olur diye? Gelinlik insanın kendini o en güzel günde nasıl hissetmek istiyorsa öyle giyindiği kıyafettir, nokta.

Gelelim ben kendimde bu tarz bir gelinlik düşünür müydüm? Şahsen uzun etekli gelinlikleri tercih ediyorum, daha ağır ve estetik açıdan daha güzel duruyorlar. Ama çılgın bir şey yapıp böyle bir şey giyinmek isteyen arkadaşım olsa desteklerdim. Keşke bizim de bazı toplumlardaki gibi birkaç düğünümüz olsa ve birkaç tip gelinlik giyebilsek :D

kendi düğünümde giyemem bu tarz bir gelinlik ama modeller çok hoşuma gitti :)))bu modellerin farklı rengini abiye gibi diktirip kardesimin düğününde giymek istiorum ben :))

Nikah ve nikah sonrasi bizim klasik dügünlerimiz yerine yemekli-eglenceli bir mekanda kutlamak icin tercih edebilirdim belki.

Bunu giycek olan zahmet edip giymesin daha sexi bişey bulsun kendine jartiyerle çıksın meselaaaaaaaa:9:

Eki Görüntüle 460874

arkadaşım bunun aynısının beyazını diktirmişti harika olmuştuu:16::16::16::16:
sonradan önüne ekleme etk yaptı ilk dansı öle yaptı:21:

bu fotoğrafı ilk gördüğümde de aynı şeyi düşünmüştüm kızın bacak boyu eyfel'le yarışıyor maşallah :D

önü kısa arkası uzunlar için güzel bacak olmazsa olmaz anlaşılan.

Son düzenleme:
ben bu önü kısa arkası uzun modasının elbiseye de gelinliğe de uyarlanmasını sevemedim gitti :44:

Nikahla düğün bir arada olmazsa nikahımda giyebilirim ama düğünümde uzun gelinlikten caymam. :16::16:

geçen yıl bir yakiiinim giymişti böyle gelinlik, değişik oldu ...
ama bana sorarsanız, uzun gelinlik bir başka zarif...:34:

Back