başlığın aldatıldınız tamamı devammı demişsin sonrada bağlamanın 15 yolu diye seçenekler sunmuşsunn... ben farklı bir yorum yapıcam henüz evli falanda değilim ama bende seneryo boldur eğerki evliken aldatılrısam "bana göre aldatılmalarda ne yapılacağı yakalanma pozisyonuna göre değişir;
netekim, evde eşimi yabancı bi cinsle salonda görürsem don paça kapının önüne koyarım, asla piknik tüpüyle kafalarına kafalarına vurmam, herifi hadım madım etmeye kalkmam.kafamdan geçer ama yapmam..
yatak odasında veya banyoda görürsem ''hayırlı işler ' ' der kapıyı aynı hızla kapatır-kitlerim.. o coşkuyla alo zabıta 153'ü arar.. adresi verir bu işletmede hijyen yok ayrıca kaçak et satılıyo derim kaparım.. zabıta gelir ardından polis gelir.. itfaiyeyi de ararım, yangın adresini weririm içerde 28 kedim var derim daha da hızlı gelirler , ohoo seneryo uzar..
eğer eşim beni msn'de yada interaktif bi ortamda aldatıyorsa, web cam'ler açık yakalandıysa (oy oy oyyy)
o makine derhal pencereden dışarı atılırrr
illaa kiiii (hani bi sucuk reklamı warya illla kiii-pınarrr sucuuuk)
makinenin kordonları adaptörü sarıp sarmalanır sonra dürüp bükülür ama bu cisim pencereden atılmaz !!! bi müddet elde tutulur, sırasını bekler..
herif sorguya alınır..sorgu tabiki tatmin etmez.. görüş bitince 'hacı,güle güle ' denir.. evden kovulur..
nedense bu iki tip aldatmayı aynı kefeye koyarım !!
çünkü olay beyindedir, beyin benimle değil de başka biriyle uğraşıyorsa bu iş bitmiştir.. arada kalan kırıntılarla bişi olmaz diye düşünürüm..çocuklu çocuksuz olmam hiç bişi değiştirmez.. çünkü ben med-cezir olacak bi kadın değilim'dir.. "
EĞERKİ BEKARKEN SEVGİLİM TARAFINDAN ALDATILIYORSAM HİÇ AMA HİÇÇ UĞRAŞMAM ONU BAĞLAMAK GERİ KAZANMAK İÇİN NE HALİ VARSA GÖRSÜNN...