onu kendine bağlamanın 15 yolu

Allah hakkimizda hayirli olan ne ise onu versin insa Allah..

Hic bir bayan kabullenemez boyle bir cirkinligi.

İNSANLAR KENDİLERİNİ TANIRLAR BEN BÜYÜK KONUŞMADIM BEN ŞÖLE BİŞİMİ DEDİM BENİM EŞİM OLACAK KİŞİ BENİ ASLA ALDATMAZ,ALDATAMAZ (BU BÜYÜK KONUŞMADIR)BEN EĞER Kİ ALDATILIRSAM ŞÖYLE DAVRANIRIM DEDİM VE BUNUN HALADA ARKASINDAYIM ŞAHSI MUHTEREM VATANDAŞ EĞER BENİ ALDATIRSA KAPININ ÖNÜNE KONMAYI ZATEN KABUL ETMİŞ DEMEKTİR.ARTII ASLA VE ASLA HADİ BİR KERE OLMUŞ AFFEDİM İKİNCİYE YAPMAZ GİBİ BİR YAPIYA SAHİP DEĞİLİMDİR ÇÜNKİ ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR VE BEN BENİ ALDATAN BİR ERKEĞİ ASLA SEVGİLİ EŞ GÖZÜ İLE GÖRMEM TERCİH MESELESİDİR.İKİ ÜÇ ÇOCUĞU OLMUŞ İNSANLAR MECBUREN DURUYO DİYORSUN EVET OLABİLİR ZATEN BU GÜNÜMÜZÜN ANA MESELELERİNDEN BİRİ AMA BU BİRAZDA AİLE MESELESİ BEN AİLEME BUNUSÖYLEDİĞİMDE 5 ÇOCUĞUMDA OLSA İNAN BANA TEKRAR KAPILARINI AÇARLAR VE ASLA BİR ERKEĞE MUHTAÇ OLACAK BİR KADIN DEĞİLİM EVLİ OLMAMIŞ OLABİLİRİM AMA ÇEVREMDEN BU TECRÜBEYİ FAZLASI İLE EDİNDİM

kesinlikle devam etmem ama yine de allah yasatmasin böyle seyler,ben aldatildigini bile bile katlanan kadinlar da taniyorum yani......tekrar allah korusun

belinay merve cim gorecegiz bakalim ilerde. aldatilmaya geliyomusun gelmiyomusun stop.turk erkeklerinin90/100 i karisini aldatiyormus stop ama eger bi polonyaliyla evleneceksen bilemem stop en sadik onlarmis stop

Eşimin beni aldatacağını sanmıyorum ama olaki böyle şey olsun aldatsın falan dönülmez akşamın ufkunda bulur kendisini. :mymeka:Boşanma dilekcesi en kısa zamanda eline geçecekdir...
Benim ağzımdan laf birkere çıkar ve o herneyse de vazgeçmem ahan bukadar da büyük konuşuyorum...:1closedeyes:

affedileni yine yapıyor bu da neredeyse bilimsel bir gerçek. bununla yaşayabilen devam eder.
kendine bağlamak diye de bir şeye inanmıyorum aldatıyorsa zaten sevmiyordur, sevmeyen adamı da ağzınla kuş tutsan sevmesini sağlayamazsın. ee niye evleniyor bu aldatan adamlar? sıra savmak için. ben ancak bu cevabı bulabildim.

Tamam derim ve çeker giderim çünkü affetsem ne ben kaldırabilirim nede onu rahat ettiririm olmaz yani:1no2: ama büyük konuşmakta istemem hayatın ne getireceğini bilemiyoruz:1closedeyes:

Önce allah hepimizi böyle bir durumdan korsun,
basa gelmeden kimse nasil davranir tepgi nasil olur bilemez diye düsünüyorum.
Ilk düsünce ayrilik olur büyük ihtimal ama ya sonra... bilmiyorum allah korsun cok cok zor bir durum
Herzaman büyük konusmaktan korkmusumdur ama dünyam basima yikilir perisan olurum herhalde.
Bir yuvayi ayakta tutmak cok da kolay degil evli olan arkadaslar benden daha iyi bilir herhalde. Ama bu öyle bir konu ki... Allah o durumua düsürmesin böyle bir sey ile karsi karsiya birakmasin. Sokkakta dikkat edermisin baska kadinlari kesen istik calan yada sadece göz süzen erkeklerin hepsi bekar erkeklermi. Genel olark erkeklere pek güven olmuyor. Aldatilmak hepimizin basina gelebilir hepimizi allah korusun.

aşkın gözü kördür kulağı sağır gerçekden aşıksan gözlerin hiç bir hatasını görmüyor canlarım ..............................

vallahi aldatilmadim diyene gülüyorum bu zamanda cünkü aldatmayan erkekmi var artik bu dönemde...
eger aldatilirsam asla affetmem o halti yerken ben bir saniye bile aklinin ucuna gelmiyorsam ondan sonrada beni hic hatirlamasin...
nerde soyunduysa gitsin orda giyinsin... geri dönme cabalarina girip benimde ruhumu bosuna kirletmesin...

yakalayınca yapacaklarını yazarken biraz mübalağa yapmışsın gibi geldi bana.. kaydirigubbakcemile3

o hale düşmüşken , sen sakince düşünüp bu kararları verip, gerçekten bu yazdıklarının onda birini yap helal olsun canım.. :lepi: :lepi:

eşim beni aldatmış olsa bunu sindirip hezmedebileceğimi hiç sanmıyorum.
büyük konuşmak istemiyorum ama düşüncesi bile mideme kıramplar girmesine sebep oluyor.
böyle bir durumda cevabım devam olmazdı....

büyük sözüme tövbe amma hayatta kabul edemiyeceğim tek şey aldatılmak.tek kelimeyle BİTER........

devam diyen kadın çocuğun hatrına gidecek yeri yoktur ondan tamam diyen ise aileden çok büyük desteği vardır ayaklarının üzerinde duruyordur kişiye yaşam standardına göre değişir ama altatılmayı hiç bir kadın yada erkek haketmez

arkadaşlar hepiniz çok güzel demişsiniz.demişsiniz deee bu dediklerinizi yaşayan biri olarak benimde diceklerim olacak..
belinay arkadaşamızın dedikleri çok güzel hatta insan okurken bile sinirini alıyo içi rahatlıyo.ama karabiber arkadaşımıza daha çok katılıyorum ben.inanın bütün bu anlatılanlar başa gelince çok farklı oluyo.sevgiliyken kolay bu dediklerinizin hepsi yapılabilir amaa evlilik farklı çok farklı.hele de ortada bir çocuk varsa,aileler varsa,hele de kendin istemişsen bu evliliği hiç birşey o kadar basit olmuyo malesef.ha keşke o dedikleriniz yapılabilse..:1no2:
peki şimdi ben size bir soru sorayım diyelim evlisiniz ve neredeyse o veya bu sebeplerden ayrılmanız imkansız.eşiniz de sizi aldattı ve bir şekilde bu durumu onun burnundan getiriyosunuz susmanızla,onunla mecburiyetten aynı evi paylaşmanızlaaa yani bunu ona hissettiriyorsunuz bi şekilde.sizce bu insan tekrar aldatırmııı,durumundan memnun olur mu dersiniz,,

bizim ülkenin şartlarında büyük konuşsanda konuşmasanda birgün başına gelecek gibi gözüküyor.ben henüz aldatılmadan-yada bilmeden-aldatmanın niteliğine bakarım diyorum.malum duygusal olanı var,cinsel olanı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…