galiba konuya yeteri kadar acik yazamadim, sinirlendim telefonlara cikmayinca ben engeledim. galiba 4 ay sora , bu arada hic arayip sormadim, oh hesablarini sildi ve numarasini deystirdi, artik sirketi hakkinda bilgide yok google de.Bence bu işte. başka bir iş var
Sadece sana ulaşmak istemese seni engellerdi ama adam telini değiştirmiş hesaplarını kapatmış bu birşeyden kaçıyor bariz
Hayatı böyle karışıkkende seni hayatına almak istememiş .
Engellediğin sürede aramış olabilir senigaliba konuya yeteri kadar acik yazamadim, sinirlendim telefonlara cikmayinca ben engeledim. galiba 4 ay sora , bu arada hic arayip sormadim, oh hesablarini sildi ve numarasini deystirdi, artik sirketi hakkinda bilgide yok google de.
evet, orda hata yaptim, ama cok sinirlenim kirilmistim ve ona okadar ilgi duydumu ozaman tahmin etmedim, unuturum sandim. türkiyeden gittikden sora hayatimin dogal devam etcemi sandim, ama maalesef unutamiyorumEngellediğin sürede aramış olabilir seni
Engellediğin için sana nerden ulaşabilirdi isteseydi bile?
Engellemeleri falan gereksiz buluyorum kendi adıma ulaşılmak istiyorsanız adamı unutamıyorsanız engellemeyin .bence gereksiz şeyler .
Sosyal medyadanda engellemiş miydin?
Yine söylüyorum telefonu değiştirmesi hesaplarını kapatması sizle ilgili değil
Adam birşeylerden kaçıyor
Harıkasıntürk erkekleri korkaktır
olgun değildir geçip karşına bitsin demez. aile sorunlarım var der bu sırada başkalarıyla görüşür. o kişiyle de sevgili olursa diğerlerine duvar gibi olur cevap vermez ulaştırmaz kendine.
yani şu an o adamın başkasıyla ilişkisi var. kendini yorma hiç. isteseydi o seni bulurdu. muhtemelen seni sosyal medya hesaplarından engellemiş başka biri olmasa böyle yapmazdı.
unutamamanın sebebi sana ideal erkek rolü yapması muhtemelen. klasik bir taktiktir. sen de süper bi adam buldum sanıp onu gözünde değerli yaptın ama o işler öyle değil işte.
Hiç bir derdi yoktur bence o adamın.Sırf sana kemdını ıyı gostermek ıcın elınden gelenı yaptı. Bence o adam eşinden ayrılmadı.Boşver sizin oralarda erkekler nasıl bılmıorum ama buralar çok bozuldu.Kadınlar erkek gibi erkekler kadın gıbı davranmaya başladı.Erkekler kendı hayatını dusunur oldular.Karsıdakı uzulmus kırılmış onların umrunda değil.Ardına bıle bakma kaçabıldıgın kadar kaç.Merhaba sevgili bayanlar, öncellikle türkcem fazla iyi deyil, ondan dolayi özür diliyorum.
Ben bundan bir sene öncesi Istanbulda görev icin bulundum. Ben aslen Amerikaliyim.
Görevde bulundum sirada bir adamla tanistim. Kendisi bosanmis ve 3 senedir yalniz yasiyordu.
Kültür ve din farki olmasina ragmen ikimizin cok ortak yani oldunu farkina vardik.
Kendisi is yeri sahibidi ve ailesile problemleri vardi, yani eski esile deyil, kendi ailesile (anne, baba ve sayre). Bunu bana bir süre sora söyledi. Son zamanlarda bunalimda gibidi, cünkü kendi isyerinin durumuda fazla iyi deyildi. Bana sunu söyledi : sen kafaya takma, ben hep sorunlara cagre buldum, bu sorunlar ikimiz arasinda sorun cikmicak. Para teklif ettim, borcunu ödemesi icin, kabul etmedi.
Bir kez bulustumuzda, ona ailemin tepkisini söyledim, annemin bu iliskiye karsi oldunu, merrak etme onunda üstesinden geliriz dedi.
bir süre sonra bir kac kez daha bulustuk ve bir gün sabah kalkdimda, ona telefon ettim, o gün bos gunumdu ve telefona cevab vermedi. Sonra gine aradim ve gine cevab yokdu. yani anlicaniz birdaha ona ulasamadim. cok denedim. Acikcasi calistigi yere gitmedim cünkü arkasindan kosmus durumunu vermek istemedim. Ülkeme geri döndüm ve maalesef onu unutamiyorum. Iki ay önce sozial medyadan ulasmak istedim ama gine cesaret edemedim. bundan bir hafta öncesinden bakdimda, profileri silinmisti. numarasindan da ulasamiyorum.
Sunu eklmeke istiyorum, onun dürüst olduna cok eminim, cünkü 18 yasinda deylim kancak. Ama sorunlarin oldunada eminim. Nasil anlatsam kafamdan resmen silemiyorum. Bugun arkadasmin birile konustum ve ona belki türkiyeye gidip onu arastircami söyledim. bunu ciddi anlamda düsünüyorum. Size burda yazmamin sebebi sizler türkyiedeki insanlari benden iyi tanirsiniz, neyi önererirsiniz. Simdiden tsk ediyorum
o dediniz model erkekler, her ülkede var, inaninki, cok ülke biliyorum, her milletden bayan arkadasim var, orta dogudan, amerikadan, avrupadan bu türk erkeklerine özel deyildir. eski esi konudsunda eminim, cünkü görüstüm zamanlar ispat etti, ve arastirdimda. yani o konu yalan deyil, resmi bosanmislar. eski esi kizila istanbulda halen yasamiyordu, bu ayrilinca istanbula gelmis.Hiç bir derdi yoktur bence o adamın.Sırf sana kemdını ıyı gostermek ıcın elınden gelenı yaptı. Bence o adam eşinden ayrılmadı.Boşver sizin oralarda erkekler nasıl bılmıorum ama buralar çok bozuldu.Kadınlar erkek gibi erkekler kadın gıbı davranmaya başladı.Erkekler kendı hayatını dusunur oldular.Karsıdakı uzulmus kırılmış onların umrunda değil.Ardına bıle bakma kaçabıldıgın kadar kaç.
O zaman sevgılısı vardı aynı zamanda sızınlede gorüştü.Ya da o arada sizinle gorusurken yenı bırısını buldu.Bılmiorum canım hiç ıyi niyetım yok.Adamı gozum tutmadı.Bulsan ne olucakkı tekrar sevgılımı olucaksın?o dediniz model erkekler, her ülkede var, inaninki, cok ülke biliyorum, her milletden bayan arkadasim var, orta dogudan, amerikadan, avrupadan bu türk erkeklerine özel deyildir. eski esi konudsunda eminim, cünkü görüstüm zamanlar ispat etti, ve arastirdimda. yani o konu yalan deyil, resmi bosanmislar. eski esi kizila istanbulda halen yasamiyordu, bu ayrilinca istanbula gelmis.
arkadaslarinin soyadini bilmiyorum, en yakin arkadasi vardi kardesi gibi birkez gördüm, biraz konustuk, ortaginida bir kez gördüm, ama soyadlari yok. canim, eski esinin yerine kendimi koyrum, eski esime asik olan biri benim baglantimla ulasmaya kalksa, hos olmaz. bunu yapmis olsam, biraz bencilik olur.kadini rahatsiz etmeye hakkim yok. kizila arkadas gibidi, ama social medyada kizi yokdu ta görüstümüzde demisti, ben öyle yerlerden hoslanmiyorum diye.Adamın başına bariz bir iş gelmiş. Borç harç meselesi olduğunu düşünüyorum. Sizden kurtulmak isteseydi sadece sizi engellerdi neden tüm hesaplarını kapatıp numara değiştirsin? Şirketi de google da artık çıkmıyormuş bir şeyler var belli. Hiç arkadaşlarıyla falan tanıştınız mı ya da ismen bildiğiniz bir arkadaşı var mı? Onlara ulaşmayı deneyin. Son çare eski eşine yazabilirsiniz.
Konuyu okuduğum anda hemen aklıma geldi ama yazmadım bu kadar tesadüf olabilir miBir uye vardi hani koni açmıştı. Amerikalıydi ve tanistigi adam arkeologum demisti. Sonra adam topuk. Burdan yardim istemisti felan. Bizim turk erkekleri amerikalıları nasil buluyor hadi buldun la çapsız ne diye kandırıp elinden kaçırıyorsun. Asd
Merhaba sevgili bayanlar, öncellikle türkcem fazla iyi deyil, ondan dolayi özür diliyorum.
Ben bundan bir sene öncesi Istanbulda görev icin bulundum. Ben aslen Amerikaliyim.
Görevde bulundum sirada bir adamla tanistim. Kendisi bosanmis ve 3 senedir yalniz yasiyordu.
Kültür ve din farki olmasina ragmen ikimizin cok ortak yani oldunu farkina vardik.
Kendisi is yeri sahibidi ve ailesile problemleri vardi, yani eski esile deyil, kendi ailesile (anne, baba ve sayre). Bunu bana bir süre sora söyledi. Son zamanlarda bunalimda gibidi, cünkü kendi isyerinin durumuda fazla iyi deyildi. Bana sunu söyledi : sen kafaya takma, ben hep sorunlara cagre buldum, bu sorunlar ikimiz arasinda sorun cikmicak. Para teklif ettim, borcunu ödemesi icin, kabul etmedi.
Bir kez bulustumuzda, ona ailemin tepkisini söyledim, annemin bu iliskiye karsi oldunu, merrak etme onunda üstesinden geliriz dedi.
bir süre sonra bir kac kez daha bulustuk ve bir gün sabah kalkdimda, ona telefon ettim, o gün bos gunumdu ve telefona cevab vermedi. Sonra gine aradim ve gine cevab yokdu. yani anlicaniz birdaha ona ulasamadim. cok denedim. Acikcasi calistigi yere gitmedim cünkü arkasindan kosmus durumunu vermek istemedim. Ülkeme geri döndüm ve maalesef onu unutamiyorum. Iki ay önce sozial medyadan ulasmak istedim ama gine cesaret edemedim. bundan bir hafta öncesinden bakdimda, profileri silinmisti. numarasindan da ulasamiyorum.
Sunu eklmeke istiyorum, onun dürüst olduna cok eminim, cünkü 18 yasinda deylim kancak. Ama sorunlarin oldunada eminim. Nasil anlatsam kafamdan resmen silemiyorum. Bugun arkadasmin birile konustum ve ona belki türkiyeye gidip onu arastircami söyledim. bunu ciddi anlamda düsünüyorum. Size burda yazmamin sebebi sizler türkyiedeki insanlari benden iyi tanirsiniz, neyi önererirsiniz. Simdiden tsk ediyorum
arkadaslarinin soyadini bilmiyorum, en yakin arkadasi vardi kardesi gibi birkez gördüm, biraz konustuk, ortaginida bir kez gördüm, ama soyadlari yok. canim, eski esinin yerine kendimi koyrum, eski esime asik olan biri benim baglantimla ulasmaya kalksa, hos olmaz. bunu yapmis olsam, biraz bencilik olur.kadini rahatsiz etmeye hakkim yok. kizila arkadas gibidi, ama social medyada kizi yokdu ta görüstümüzde demisti, ben öyle yerlerden hoslanmiyorum diye.
silememenizin tek sebebi yarım kalmışlık.. kafadan ancak yarım kalmışlığı bitirerek atabilirsiniz. seven adam böyle gitmez ve inanın beyninizin en küçük hücresini bile meşgul etmenize değmez.Merhaba sevgili bayanlar, öncellikle türkcem fazla iyi deyil, ondan dolayi özür diliyorum.
Bir yil icin cok büyük basari.Gayet güzel anlatmissiniz derdinizi.Bence de adam kacmis.Kafanizi bos yere bununla mesgul etmeyin.türkceyi bir sene icerinde bukadar ögrenebildim, özür dilerim daha fazla iyi yazamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?