- 7 Ağustos 2019
- 1.431
- 2.068
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bencede Adam bunalımda, kim bilir derdi nekadar fazlaydı, yanlış insanlara karşılaştınız zaman, ALLAH korusun hayatınızı söndürür. Allah herkesi iyi insanlara karşılaştırsın.büyük ihtimal bunalıma girdi işi sebebiyle ve kafası ciddi ilişkiyi kaldırmayacağı için zaten ailenizlede boğuşması gerekecekmiş anladığım kadarıyla korkak gibi birşey demeden kaçmış.o şimdi başkasını bulmuştur bile hiç düzeninizi bozmayın.kendi yolunuza gidin.
Güzelim gitmeden önce kızını internetten bulsan, en azından geleceğine değer mi değmez mi anlarsınkusura bakmayin bayanlar, yeni cevab verdim, ben aralik ayinda türkyieye gitmeye karar verdim, cünkü baska türlü rahat edemice, hic bir neticesiz geride dönsem veya negativ bir neticeyle, yani onu görüp seni istemiyorum demesi gibi, ginede icim simdikinden daha rahat olcak, en azindan bana düseni yaptim derim.
maalesef arastirdim bulamadimGüzelim gitmeden önce kızını internetten bulsan, en azından geleceğine değer mi değmez mi anlarsın
türkceyi bir sene icerinde bukadar ögrenebildim, özür dilerim daha fazla iyi yazamiyorum
iltifat icin tsk ederim1 sene icinde mi? Ne ozuru supersiniz hanfendi cidden bu kadar ilerlemissiniz, tebrik ediyorum.
hayir, sadece bilet aldim, gelcem türkiyeyeGüzelim bir gelişme varmi?