sizi anliyorum tabi sizin kadar taniyamam, sizin insanlarinizi, bir sene bu konu icin fazla süre deyil. ama bir insan cocugunun üstüne yemin ediyorsa, benimle ciddi oldunu , bilemiyorum benim dinimde böyle yemin ettimi, yalan söylenmeztelefonunu bile açmıyorsa adam kendisini bulmanız çok zor bence. başı dertteyse de bence uzak durun ne gerek var kötü şeylerle uğraşmaya güzel ilişkiler yaşama imkanınız varken?
yazdıklarınızdan adam tam bir güvenilmez biri gibi duruyor buradaki klasik profil. siz türk kadınlarını dinleyin hepimiz bu cins adamlardan çok gördük.
sizi anliyorum tabi sizin kadar taniyamam, sizin insanlarinizi, bir sene bu konu icin fazla süre deyil. ama bir insan cocugunun üstüne yemin ediyorsa, benimle ciddi oldunu , bilemiyorum benim dinimde böyle yemin ettimi, yalan söylenmez
sunuda belirtim, sizler dersiniz trip atmak, siz beni anladiniz, son zaman ben biraz öyle davrandim, cunkü cok kostruyordu, halen son bulustumuzda dedim ona, benide unutma dertler arasinda. ve telefonlara iki gün cikmayinca ben aptallik yapip onu engeledim, sinirlendim ve kirildim acikcasi. oh beni engelmedi, ama 5 ay sora o numarayi iptal etmis. halen isyerinin adresi felan google den de silinmis.telefonunu bile açmıyorsa adam kendisini bulmanız çok zor bence. başı dertteyse de bence uzak durun ne gerek var kötü şeylerle uğraşmaya güzel ilişkiler yaşama imkanınız varken?
yazdıklarınızdan adam tam bir güvenilmez biri gibi duruyor buradaki klasik profil. siz türk kadınlarını dinleyin hepimiz bu cins adamlardan çok gördük.
yok kendi isyeride bir kez gittimde, oturduk kahve icdik officinde, belgelerde kendi ismi yaziyordu. o konu dogru yaniohoo bizde ne yeminler edilip de ne yalanlar söyleyenler var.
tavsiyem laflara değil hareketlerine bakın türk erkekleri söz konusu olunca. o bile kriter değil ne güvendiğiniz adamlar arkanızdan iş çevirebiliyor.
bi de aşırı yalancılar. belki o iş yeri sahibi sandığınız adam belki orada çalışan biri bile olabilir.
sunuda belirtim, sizler dersiniz trip atmak, siz beni anladiniz, son zaman ben biraz öyle davrandim, cunkü cok kostruyordu, halen son bulustumuzda dedim ona, benide unutma dertler arasinda. ve telefonlara iki gün cikmayinca ben aptallik yapip onu engeledim, sinirlendim ve kirildim acikcasi. oh beni engelmedi, ama 5 ay sora o numarayi iptal etmis. halen isyerinin adresi felan google den de silinmis.
o telefonlara 2 gün çıkmama sebebi zaten sizden uzaklaşmak içinmiş. siz ayrılın diye böyle yapmış. böylece kendi ayrılma konuşması yapmak zorunda kalmayacaktı. klasik bir taktiktir.
he is just not into you diye bi film var bilirsiniz izlemediyseniz tavsiye ederim.
bir de "ıssız adam" diye bir film var bizim türk erkeklerinin hepsi kendini öyle sanıyor.
vaktiniz varsa izleyin anlarsınız dertlerini.
hanimefendi, bir insan kime asik oldunu secmez. benim öz annem (onun konusuna fazla girmek istemiyorum) ve babamda farkli milletden. maalesef bazen iliskinin ilerde sorunlar yasancani bile bile, insan kendine söz geciremiyor. ayrica ben irka dine bakmam. insanlar birbirine saygi gösterip ve herkes istedi gibi yasarsa, neden sorun ciksinki.Türk erkekleri neymiş ya taa okyanus ötesinden Amerikalı kızları bile yarı yolda bırakmış sırra kadem basmışlar
Konu sahibi aklın mı yok napcan bizim Necati’yi Kamil i git kendine Brad David bul :))
maalesef kizinin hic social medya hesabi yok, sadece eski esinin var. profilde anne kizin resmi var, eski esinede yazmam saten.Kızının sosyal medya hesaplarına bak. O kadar merak ettiysen kızından ulaşmaya çalış bir de, aklıma başka çözüm gelmedi.
yazının sonuna geldiğinizde başını unutuyorsanız, anadilimiz bir kaç harf yutularak yazıldığında problem yaşıyorsanız, hayatinizi kolaylaştırmak adına, tamamlayın b12yi ne diyim.
Öğretmenim diyip iki cümleyi bir araya getiremeyen üyeler var burada.
Kadın 1 yılda ogrendiği türkçe ile yazı dilinde derdini anlatmaya çalışıyor ve siz dil bilgisi ariyorsunuz :)
Sanırım gerçekten kişi kendinden biliyor isi
Türkçe duyarı kasacaktınız sanırım, engel oldum
Lütfen buyrun..
Gece gece verdiginiz dersler için teşekkür ederimHay allah nasil Türkçe duyarı kasacaktım da engel oldunuz bayan 3nity ...
Neyseki siz duyarlı bir vatandaş olarak rahat uyursunuz bu gece.
Iyi geceler efenim
Bayan Mary cim ben sizi yarı yolda bırakmış diye öyle yazdım size üzüldüğüm için tabikide saygı duyarım yani bende karşı değilim dinlere ve veya başka bi ırka bilmem anlatabildimmiayrica ben irka dine bakmam. insanlar birbirine saygi gösterip ve herkes istedi gibi yasarsa, neden sorun ciksinki.
anladim. duygunuz icin tsk ederim. ama inaninki kafam okadar chaos ki, gece onun eski mesajlarini okuyorum ve cok canim aciyor. ama nedense onun samimi olduna eminim, bilmiyorum neden. Saten canim acimasa, türkiyeye gelip onu arastirmak istemem. ayrica o istesede bana ulasilmaz, bende eski hesabimi dondurdum, ilk basta bu telefonlara cikmayinca birdaha iletisim kurmasin diye hepsini sildim, saten kendi ülkemde türkiye numarasini kullanmadim.Bayan Mary cim ben seni yarı yolda bırakmış diye öyle yazdım size üzüldüğüm için tabikide saygı duyarım yani bende karşı değilim dinlere ve veya başka bi ırka bilmem anlatabildimmi
Güzel anlatmışsınız ben kelimelere takılmadım zaten insan beyni belirli harflerle kelimeleri hemen algılıyor. Ben yabancı dili bu kadar anlaşılır yazamazdım tebrikler. Size söylemek istediğim şu, emeğinize değmez (haketmiyor) sizi düşünmeyen birini sizde düşünmeyin. Yani aklınızdan çıkarın bu düşünceyi, o isteseydi size ulaşırdı, gitmiş demek ki hayatınızdan. (Anlaşılır kelimelerle yazmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir)Merhaba sevgili bayanlar, öncellikle türkcem fazla iyi deyil, ondan dolayi özür diliyorum.
Ben bundan bir sene öncesi Istanbulda görev icin bulundum. Ben aslen Amerikaliyim.
Görevde bulundum sirada bir adamla tanistim. Kendisi bosanmis ve 3 senedir yalniz yasiyordu.
Kültür ve din farki olmasina ragmen ikimizin cok ortak yani oldunu farkina vardik.
Kendisi is yeri sahibidi ve ailesile problemleri vardi, yani eski esile deyil, kendi ailesile (anne, baba ve sayre). Bunu bana bir süre sora söyledi. Son zamanlarda bunalimda gibidi, cünkü kendi isyerinin durumuda fazla iyi deyildi. Bana sunu söyledi : sen kafaya takma, ben hep sorunlara cagre buldum, bu sorunlar ikimiz arasinda sorun cikmicak. Para teklif ettim, borcunu ödemesi icin, kabul etmedi.
Bir kez bulustumuzda, ona ailemin tepkisini söyledim, annemin bu iliskiye karsi oldunu, merrak etme onunda üstesinden geliriz dedi.
bir süre sonra bir kac kez daha bulustuk ve bir gün sabah kalkdimda, ona telefon ettim, o gün bos gunumdu ve telefona cevab vermedi. Sonra gine aradim ve gine cevab yokdu. yani anlicaniz birdaha ona ulasamadim. cok denedim. Acikcasi calistigi yere gitmedim cünkü arkasindan kosmus durumunu vermek istemedim. Ülkeme geri döndüm ve maalesef onu unutamiyorum. Iki ay önce sozial medyadan ulasmak istedim ama gine cesaret edemedim. bundan bir hafta öncesinden bakdimda, profileri silinmisti. numarasindan da ulasamiyorum.
Sunu eklmeke istiyorum, onun dürüst olduna cok eminim, cünkü 18 yasinda deylim kancak. Ama sorunlarin oldunada eminim. Nasil anlatsam kafamdan resmen silemiyorum. Bugun arkadasmin birile konustum ve ona belki türkiyeye gidip onu arastircami söyledim. bunu ciddi anlamda düsünüyorum. Size burda yazmamin sebebi sizler türkyiedeki insanlari benden iyi tanirsiniz, neyi önererirsiniz. Simdiden tsk ediyorum
Böyle davrandığına göre bir ilişki için cesareti yokmuş. Bunu erken öğrendiğin iyi olmuş. Üzülmeyin. Belki onu engellediğinizde aramıştır. Size ulaşmak isteseydi sosyal medyadan da ulaşabilirdi. Zaten annenizde onaylamıyormuş. Kim bilir belki evlenseydiniz anlaşamayabilirdiniz. Böyle olması sizin için daha iyi olmuş olabilir.
Annem konusu saten biraz karisik, ben öz annemin yaninda büymedim, saten o konu biraz problemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?