Onu kafamdan atamiyorum

sizi anliyorum tabi sizin kadar taniyamam, sizin insanlarinizi, bir sene bu konu icin fazla süre deyil. ama bir insan cocugunun üstüne yemin ediyorsa, benimle ciddi oldunu , bilemiyorum benim dinimde böyle yemin ettimi, yalan söylenmez

sizi anliyorum tabi sizin kadar taniyamam, sizin insanlarinizi, bir sene bu konu icin fazla süre deyil. ama bir insan cocugunun üstüne yemin ediyorsa, benimle ciddi oldunu , bilemiyorum benim dinimde böyle yemin ettimi, yalan söylenmez

ohoo bizde ne yeminler edilip de ne yalanlar söyleyenler var.

tavsiyem laflara değil hareketlerine bakın türk erkekleri söz konusu olunca. o bile kriter değil ne güvendiğiniz adamlar arkanızdan iş çevirebiliyor.

bi de aşırı yalancılar. belki o iş yeri sahibi sandığınız adam belki orada çalışan biri bile olabilir.

sunuda belirtim, sizler dersiniz trip atmak, siz beni anladiniz, son zaman ben biraz öyle davrandim, cunkü cok kostruyordu, halen son bulustumuzda dedim ona, benide unutma dertler arasinda. ve telefonlara iki gün cikmayinca ben aptallik yapip onu engeledim, sinirlendim ve kirildim acikcasi. oh beni engelmedi, ama 5 ay sora o numarayi iptal etmis. halen isyerinin adresi felan google den de silinmis.

yok kendi isyeride bir kez gittimde, oturduk kahve icdik officinde, belgelerde kendi ismi yaziyordu. o konu dogru yani

o telefonlara 2 gün çıkmama sebebi zaten sizden uzaklaşmak içinmiş. siz ayrılın diye böyle yapmış. böylece kendi ayrılma konuşması yapmak zorunda kalmayacaktı. klasik bir taktiktir.

he is just not that into you diye bi film var bilirsiniz izlemediyseniz tavsiye ederim.

bir de "ıssız adam" diye bir film var bizim türk erkeklerinin hepsi kendini öyle sanıyor.

vaktiniz varsa izleyin anlarsınız dertlerini.

Kızının sosyal medya hesaplarına bak. O kadar merak ettiysen kızından ulaşmaya çalış bir de, aklıma başka çözüm gelmedi.

tamam izlerim.
b
hanimefendi, bir insan kime asik oldunu secmez. benim öz annem (onun konusuna fazla girmek istemiyorum) ve babamda farkli milletden. maalesef bazen iliskinin ilerde sorunlar yasancani bile bile, insan kendine söz geciremiyor. ayrica ben irka dine bakmam. insanlar birbirine saygi gösterip ve herkes istedi gibi yasarsa, neden sorun ciksinki.

Kızının sosyal medya hesaplarına bak. O kadar merak ettiysen kızından ulaşmaya çalış bir de, aklıma başka çözüm gelmedi.
maalesef kizinin hic social medya hesabi yok, sadece eski esinin var. profilde anne kizin resmi var, eski esinede yazmam saten.

ayrica ben irka dine bakmam. insanlar birbirine saygi gösterip ve herkes istedi gibi yasarsa, neden sorun ciksinki.
Bayan Mary cim ben sizi yarı yolda bırakmış diye öyle yazdım size üzüldüğüm için tabikide saygı duyarım yani bende karşı değilim dinlere ve veya başka bi ırka bilmem anlatabildimmi

Bayan Mary cim ben seni yarı yolda bırakmış diye öyle yazdım size üzüldüğüm için tabikide saygı duyarım yani bende karşı değilim dinlere ve veya başka bi ırka bilmem anlatabildimmi
anladim. duygunuz icin tsk ederim. ama inaninki kafam okadar chaos ki, gece onun eski mesajlarini okuyorum ve cok canim aciyor. ama nedense onun samimi olduna eminim, bilmiyorum neden. Saten canim acimasa, türkiyeye gelip onu arastirmak istemem. ayrica o istesede bana ulasilmaz, bende eski hesabimi dondurdum, ilk basta bu telefonlara cikmayinca birdaha iletisim kurmasin diye hepsini sildim, saten kendi ülkemde türkiye numarasini kullanmadim.

Aman telefonları acmamıs korkak gıbı kacmıs 16 yasinda cocugu var, hıc ugrasma. Dusunup te tatlı canını uzme. Hıcbısey olmamıstır ona, sızı istemiyor yuzlesmekten korkuyor korkak.

Güzel anlatmışsınız ben kelimelere takılmadım zaten insan beyni belirli harflerle kelimeleri hemen algılıyor. Ben yabancı dili bu kadar anlaşılır yazamazdım tebrikler. Size söylemek istediğim şu, emeğinize değmez (haketmiyor) sizi düşünmeyen birini sizde düşünmeyin. Yani aklınızdan çıkarın bu düşünceyi, o isteseydi size ulaşırdı, gitmiş demek ki hayatınızdan. (Anlaşılır kelimelerle yazmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir)

Böyle davrandığına göre bir ilişki için cesareti yokmuş. Bunu erken öğrendiğin iyi olmuş. Üzülmeyin. Belki onu engellediğinizde aramıştır. Size ulaşmak isteseydi sosyal medyadan da ulaşabilirdi. Zaten annenizde onaylamıyormuş. Kim bilir belki evlenseydiniz anlaşamayabilirdiniz. Böyle olması sizin için daha iyi olmuş olabilir.

Annem konusu saten biraz karisik, ben öz annemin yaninda büymedim, saten o konu biraz problemli.

Annem konusu saten biraz karisik, ben öz annemin yaninda büymedim, saten o konu biraz problemli.

Doğrudur. Lafın gelişi söyledim.☺ o kişiyi erken tanımanız iyi olmuş. Tecrübe olmuş. Hayatınıza bakın. Sizi hak etmeyen biriymiş

Maalesef bazı erkekler böyle medeniyet yoksunu
Bir açıklama yapmak zorundaydı sana
Bence hiç uğraşma
Bu arada Türkçem kötü demişsin ama bence iyi derecede konuşuyorsun nerden ve neden öğrendin Türkçeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…