arkadaslar benım eşim askerde onu çok özlüyorum daha 15 gün gecti ama inanılmaz acı çekiyorum 4 ay önce kaçarak evlendik ailem vermek istemedi okulum devam ettiği için ama biz askerden önce birbirimize ait olmak istedık onun karısı olarak beklemek istedım ve şuan ölede. aylardır ailemi görmüyorum kaçtığım için barışmadılar şimdi eşimde gitti bi tarafım çok güçlü onun sevgisi veriyor bu gücü ağlamamaya çalşıyorum hayat onsuz çekilmiyor ama eşime okadar çok aşığım ki zamanın cabuk geçmesi için dua ediyorum ve birde şu var ailem benimle barışmamış olsada şuan cok yalnız kalmış olsamda evliliğime asla pişmanlık olarak bakmıyorum geriye dönsem yine aynısını yapar onu seçerdim
benimde erkek arkadaşım 2 gün önce gitti askere.alışmak diye bişey olamaz ben onun yokluğuna alışamamki..ama döneceğini gelince herşeyin aynen devam edeceğini bilmek güzel...Çok üzgünüm çoook
allah sabır versin canım.sayılı zaman çabuk geçer derler doğrumu bilmem ama inşallah senin için öyle olur da kavuşursunuz.allah mutluluğunuzu daim etsin
Merak etme canim zaman cabuk akiyor.
Bi bakmissin yaninda, zaman göz acip kapayasiya geciyor.
Esin icin dua et, Allah'tan sabir dile, bu sekilde rahatlarsin insallah.
Ailenlede en kisa zamanda barisman dilegiyle..
DiLek cann sana ne demeLiyim biLmiyorum kii...Bir yandan esinin askerde oLmasi diger yandan aiLen iLe görüsmüyor oLman...Gercektenn agir bir dönemdesin.ALLah yardimcin oLsun canimmm.ALLah aiLenin kaLbine de yumusakLik merhamet versinn.Eminimm aiLen seninLe konusmaya basLadiginda kendini daha iyi hissedeceksinn.Ve ben inaniyorum ki aiLen de barisacaktir seninLe.Anne-baba bir evLadini nasiL siLebiLir ki ?
ablacım benim sevgilimde askerde 1 hafta oldu ve onu gerçekten çok özlüyorum başta napıcam ben 15 ay diyodum ama artık kendimi alıştırmaya çalışıyorum çünkü başka türlü olmaz.ailen seninle konuşmuyo olsada sen yinede şanslısın eşin geri dönecek.. benim sevgilim şuan doğuda şırnakta korkuyorum.sen çok şanslısın bu yüzden üzülme.ve ailende durumunu görüp yumuşayacaklardır eminim.. umarım bütün sevenler birbirine kavuşur allah kimseyi ayırmasın..
tatlım gelsene ah erkekler de sevdiğini özleyenler buyruna tüm asker yolu bekleyenler orada canım başka bekleyen varsa buyursun bekleriz benim eşimde asker bizde hemen hemen sizin gibi evlendik canım çok zor oldu hatta arkadaş bile oluruz isterseniz eşim gideli 2 ay oldu ısparta dağcı komando yarın yerleri belli oluyo dua edin kızlar ıspartada kalsın inş kalmazsa hakkari yada şırnak çıkacak nolur dua edin bana :Saruboceq::a015:senağlama
dilerim 5-10 yıl sonra da aynı düşünce de olursun
amaaaaaa
ben bunu bilir bunu söylerim,
çok eş bulursun başka ana baba bulamazsın
biran önce ailenle barışmanın yollarını bul bence
insanın aılesı onemlı elbette kımse küs kalmak ıstemes ama söz konusu aşksa hele bide gercekten ugruna fedakarlık yapabiliyosan ne mutlu sana zaman cabuk gecer merak etme bende asker yolu beklıyorum sabırlar