onu bırak bana gel diyen finans kafalı eski sevgili.

Ya adam igrenc resmen deli hemen derhal uzaklas bu adamlikta yoksun mahlukattan

Ne yapayım bilemiyorum ne demek

Enee bu bildiğin komisyoncu ay. Bi erkek için ne kadar da rezil bi özellik. Aman diyim gitme.

işten ayrıldım de :))

artık çalışmak istemiyorum hayalimde evimde çocuklarımı büyütüyorum para için yorulmaktan bıktım

beni kaldırabilecek erkeğe ihtiyacım var elimi soğuk suya sokmayacak de

o zaten pırrr kaçar. arkadaşımın babası para vermezdi nakit para için bizim cafede hesabı öderdi kartla biz ona nakit verirdik

bu adam resmen kullanmış seni dönme

Ay şaka gibi
Tabi ki geri dönmeyin.Tacizlerine devam ederse şikayet edeceğini söyle.

Vicdan yapılacak ne var yaa. Acıma acınacak hale düşersin. Acıtacaksan da kendine acı. Ayrıca senin hatan sevgilin varken niye eskisiyle görüşüyorsun ki?

bu da aynı o hesap.. arkadaş tamamda sevgili olmuyor ya sürekli faturamı ödüyor ama benden istiyor, bana verdiği harçlıkları geri alıyor benim bildiğim borç geri alınır da harçlık alınmaz

ben başkası var diyince benimle o kadar yedin içtin hiç mi beni düşünmedin diyor
YANİ BEN BU KIZA YEDİRDİM İÇİRDİM PARALARIM GİTTİ HESABI..
Kız benim eski sevgilim "ben sana yatırım Yaptım" demişti. Demek o gezmeler hep yatırımmış hep beni kendine bağlama numaralarıymış

al benden de o kadar
bana da öyle söyledi
yedik içtik gezdik nasıl gidersin dedi
yani sana o kadar para harcadım ben bu saatten sonra gidemezsin :)
Sen benim bi önceki mesajıma cevap vermedin. Sevgilin varken niye bununla konuşuyorsun?

neyin vicdanı pardon?
ne umudunu çalmışssın.:))
utanmasa beni kullandın bir kenara attın diyecek.
komik çocuk ya.
ben olsam üzerinde bile durmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…