onlisans ucretli ogretmenlik hakkinda bilgisi olan arkadaslar

Suan gercekten aklim karisik.onumde bir kac yol var kendim ve evlatlarim icin en uygununu bulmaya calisiyorumm..bir kac yil en azindan atamam oluncaya kadar yapmayi dusunuyorun

Yazdiklarinda cok haklisin..birde duruma bizim acimizdan bakmak gerek keske kpssde atanabilseydik kendi isimizi yapmak bizim icinde buyuk mutluluk olurdu..

Demin de dediğim gibi ben bu işi yapanlara kızmıyorum kızamıyorum, herkes rızkının peşinde. Sizi de anlıyorum, bu mesele hepimizin meselesi. Sizin yerinizi bir torpilli, bizim yerimizi ücretli, belki yarın biz de başka bir sektörde yer bulup başkasının yerini işgal etmek zorunda kalcaz.

Ben bu işi küçümseyen üyeye kızdım. Yanlış anlamayın beni. Tabi ki öğretimimiz arasında farklar olacaktır. Siz de çocuğunuz, işi ehlinden öğrensin istersiniz. Ben de sizin mesleğinizi sizin gibi yapamam. Bunu belirtmek istedim. Hakkınızda hayırlısı olsun. Diğer üyelerinde belirttiği gibi ihtiyacın fazla olduğu yerde şansınız daha fazla. Bir de lisanslar da genelde kpss'ye hazırlanmak için 2. Dönem okulu bırakıyor. O zaman çağrılırsınız muhtemelen.

Ilahiyat okudum ve kendi bolumumuze uygun yerlere yerlestiriyorlar..geneldede din kulturu dersine veriyorlar
Yanlis anlamayin ama ilahiyatlar cok dusuk puanlarla ataniyorlar zaten onlisans mezunlarini tam bilmiyorum tabi. Bence onceliginiz 4 e tamamlamak olsun. Bebeginiz doğmuş olsa bile bu eylulde baslayin mutlaka zaman kaybetmeyin. Puanlar her yil biraz daha artiyor. Bebekle okul konusu biraz zir olabilir ama benim bircok ogrencim var bu sekilde okurken dogum yapan ve okula devam eden. Ayni zamanda calisanlar bile var

Bu yil calismam ancak onumuzdeki yil icin dusunuyorum..zaten hazirlanmayi dusunuyorum.

Zaten bu köy beğenmeyen öğretmenlere de ayrı gıcığım. Lafa gelince yok kutsal meslek, yok atanayım da neresi olursa olsun ama atanınca katakuliyle hepsi batıya kaçıyor. Söylediklerinizin bir çoğuna katılıyorum ama kadro boş diye bir şey yok. Burada bekleyen 21 bin sınıfçı var, eğer derdimiz nitelikli eğitim ise onlardan al ama olur mu ücretli köle çalıştırmak varken ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…