Hayır yok öyle bir şey...ales sınavı isteniyor sanırım
Üni. Mezunu olmak ve ihtiyaç olması yeterli talep çoksa zaten deneyimi yada önceliği olanı çağırıyorlaALES değil kpss sınav Puanı. KPSS puanına göre sıralama yapılıyor başvuru yapanlar arasından. Öncelik 4 yıllık fakülte mezunlarına veriliyor, öğretmen ihtiyacı çoksa başvurduğunuz yerde siz de görev alabilirsiniz
Önlisans. Asgari ücret kadar her ay değişiyor. Girdiğin ders kadar ücret alıyorsun[/
Benim icim yeterli olur saniyorum..ne gibi zorluklari var diger ogretmenlerle veya yonetim tarafindan dislanma veys fazla is yuku oluyormu
Eksi boyle seyler yazmislardi tabi senden duymak iyi oldu..hangi sehirdesin.birde ben din kulturu dersleri icin basvuru yapmayi dusunuyorum extra bir ucret verirlermiYooo o biraz sana bağlı. Ben dışlanmadım hiç aksine kadrolulara örnek oldum.
Onu başvuruda belirtirsin olabilir ek ders olarak verirlerEksi boyle seyler yazmislardi tabi senden duymak iyi oldu..hangi sehirdesin.birde ben din kulturu dersleri icin basvuru yapmayi dusunuyorum extra bir ucret verirlermi
Eksi boyle seyler yazmislardi tabi senden duymak iyi oldu..hangi sehirdesin.birde ben din kulturu dersleri icin basvuru yapmayi dusunuyorum extra bir ucret verirlermi
Zaten bölümü sevmese atanmak için didinmezler.Bakın haberlere atanayınca intihar eden atanma bekleyen o kadar çok öğretmen var ki.Ücretli öğretmenlik kaldırılsa bu bi nebze olsun hafifler.Ben çocuğuma önlisans mezunu birinin öğretmenlik yapmasını istemezdim mesela.Ama yapanların suçu değil insanlar iş arıyor bunu da bir yol olarak görüyorlar.Olan kime oluyor tabiki çocuklara.Öğretmen daha anlatacağı konuyu bılmıyor ogretmen kıtabından bakıp anlatıyor çocuk nasıl kavrayıp ,öğrensin o konuyuSuriyeli konusunda kesinlkle katılıyorum size,keşke elimizden bir şey gelse
Ücretli yapanlara kızamıyorum sonuçta bu imkan verilmişse yapacak bir şey yok. Kabahat bu imkanları verende. Ben de sınıf öğretmeniyim, malesef işin içinde olmayan anlamıyor. Burada hanfendinin biri "ne alesi alt tarafı okul, sanki üniversite hocası mı olacaksınız" yazmış. Görünce o kadar üzüldüm ki. Keşke ales kadar kolay olsaydı bu iş. Atananmak için 33 dersten sorumluyuz, üstelik sayısal çıkışlı olmadığımız halde organik kimya, fizik vs. bunlardan bile sorumluyuz. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor heralde. Böyle insanlar var oldukça çocuklar asla kaliteli bir eğitim göremeyecek. Halk he derse devlet niye demesin. Yazık vallahi.
Canim sadece bugunum cocuklarinin hayatiyla oynamiyorlar bizde dunun cocuklarydik yillarca verilen emeklerimiz heppp bosa gitti kpss de baraji asmaktan bile yoksun insanlar bir yerlere atandi bizim gibi torpilsiz kimsesz olanlarin ne emeklerle aldigi puanlar elinde patladi..ayrica bolumum ilahiyat genelde din kulturu ogretmenligi veya imamhatiplerde gorev veriyorlar.
Sizin bölümden çok alım olmamıştır. Kpss A grubunda daha çok torpil dönüyor. Kpss b de öyle bir durum yok aslında. Puanınız iyi olsa ve bölümünün iyi olsa atanırdin. 2006da atanmıştim. Torpilsiz...
Ücretli öğretmenlik olabilir ama geçici. Daha kalıcı bir şeyler düşünseniz.
Sizin bölümden çok alım olmamıştır. Kpss A grubunda daha çok torpil dönüyor. Kpss b de öyle bir durum yok aslında. Puanınız iyi olsa ve bölümünün iyi olsa atanırdin. 2006da atanmıştim. Torpilsiz...
Ücretli öğretmenlik olabilir ama geçici. Daha kalıcı bir şeyler düşünseniz.
Ücretli yapanlara kızamıyorum sonuçta bu imkan verilmişse yapacak bir şey yok. Kabahat bu imkanları verende. Ben de sınıf öğretmeniyim, malesef işin içinde olmayan anlamıyor. Burada hanfendinin biri "ne alesi alt tarafı okul, sanki üniversite hocası mı olacaksınız" yazmış. Görünce o kadar üzüldüm ki. Keşke ales kadar kolay olsaydı bu iş. Atananmak için 33 dersten sorumluyuz, üstelik sayısal çıkışlı olmadığımız halde organik kimya, fizik vs. bunlardan bile sorumluyuz. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor heralde. Böyle insanlar var oldukça çocuklar asla kaliteli bir eğitim göremeyecek. Halk he derse devlet niye demesin. Yazık vallahi.
Bolum ilahiyat puan 86 kotude sayilmaz ama sonuc husran..ustelik evde kendi imkanlarimla sinava hazirlandim
KPSS son puan kaçta kapandı, 86 aldım dediniz ama kaçıncı kişisiniz. Kaç kişi alındı şimdiye kadar bunlarda önemli kriter. Şuan puanın önemi yok malesef.
Aslında ücretli öğretmenlik yerine diyanet ile görüşseniz. Kuran Kurslarında çalışabilirsiniz.
Tekrar kpss denicem ve lisansa tamamlamaya caliscam daha sonrasi Allah kerim