How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

önlisans kpss

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
arkadaşlar önlisans kpss de 85 ve üzeri alabilmek için kaç soruda kaç net yapılmalı ve sizce bu yıl 3001 den alım ne kadar olur çok umutsuzum :(

arkadaşlar önlisans kpss de 85 ve üzeri alabilmek için kaç soruda kaç net yapılmalı ve sizce bu yıl 3001 den alım ne kadar olur çok umutsuzum :(

Cnm bende önlisans mezunuyum ve malesef bende 3001 ciyim cnm... 3001 den atanmak için en az dedğin gibi 85 almak lazım cnm o puanlada son tercihlerde gidiyorsun:31: bazen tabanlar 87 de kalıyor... aslında 3001 ci nin hedefi 90 puan almak olmalı:ssz: Ama 85-86 puanla da bi umut ataması en son olablr ama 85 le garantisi yok:ssz: 85 net ile 87 gibi bi puan gelir tatlım yani en son tercihlerde gşdeblmemz için 85 net yapmamz lazım sınavda... KPSS ÖNLİSANS PUAN HESAPLAMA, KPSS93 PUAN, KPSS 93 PUAN, KPSS-93 PUAN, HESAPLAMA bu linkte ki puan hesaplama motoruyla netlerin kaç puana dönüştüğüne bakablrsn. 2010 yılına göre bakarsn tatlım..

Son düzenleme:
bide bişey daha sorucam 30 mat 30 türkçe 30 tarih 30 coğrafya şeklinde mi çıkıyo :( sence 90 alabilir miyim çünkü ben dilciyim ve mat 0 hiç yapamıyorum :(

bide bişey daha sorucam 30 mat 30 türkçe 30 tarih 30 coğrafya şeklinde mi çıkıyo :( sence 90 alabilir miyim çünkü ben dilciyim ve mat 0 hiç yapamıyorum :(

30 mat
30türkce
30 tarih
18 çoğrafya
12 vatandaşlık çıkıyor canım

:) tşk ederim canım 20tane yapamam ama yine de öbürkü sayıları fazla tutmaya çalışıyım barii dua et bana sağol çok

Back