Merhabalar konulara bakıyorum kaç gündür ama önlisansa ait çalışma sayfası bulamadım o yüzden burayı açıyorum burada toplanalım önlisans lar olarak karar verdim SON bi kez daha hazırlanıcam ben
geçen sene güzel topikler vardı gerçekten çok faydası oluyor bilgi paylaşımı yaparız en azından burada
önlisansları da tek çatı altında toplamış oluruz
vatandaşlık daha hiç çalışmadım canım evde kendim dershane de 1.5 ay oldu 2 kere ders işledik ben onu en sona bırakıcam valla şakır şakır ezber isteyen bir ders şimdiden çalışırsam unuturum ya pek önemsemiyorum ben vatandaşlığı açıkcasıbende istiyorum coğ çalışıp soru çözebilmeyi yavyapsam keşke,vatandaşlıkla aran nasıl?
Eşşek kpss ömrümü yedin ömrümüDershaneye git orda çalış gel evde bak. Eve gel tekrar et. Yeniden çalış çalış çalış... offf hii:/
selam kızlar nasılsınız nasıl gidyor ders calışmak =)
bekleriz paylaşımlarınızı başarılar :)Kizlar merhaba bende ders calismaya baslayacagim.
87 puanla 3. Atamada da yerlesemiyorum
4 atamada da umudum yok cunku onumde daha cok.kisi var.
Bunda hedefim 90 insallah.
2014 te ders calisma topigim.vardi, yeniden acacaktim.ama burda acilmis varmis. Buradan yazmaya devam ederim.
Evet tatlım bizi mutlu edersin bilgiler verirsen :*bekleriz paylaşımlarınızı başarılar :)
Ben çoktan başladım çalışmaya. O biraz detay isteyen ders onu bitirip en zorlanight derse yoğunlaşmak istiyorum çünkü.bence vatandaşlığı hiç küçümseme acayip soruları var inanamazsın@pantera14
soru soru soru.. yoksa unutursun için yana yanaAllah Rızası için biri bana desin bu illet tarih nasıl unutulmaz ya? Yazarak çalış sonra başa sar
ben saldım bu ara hepsini amma şu soğuk algınlığını bi atayım sağlam başlıycamBen çoktan başladım çalışmaya. O biraz detay isteyen ders onu bitirip en zorlanight derse yoğunlaşmak istiyorum çünkü.
Ay canım geçmiş olsun havalar kötü. Sabah güneş öğlen yağmur bir tuhaf. Bol bol c vitamin takviyesi al :)ben saldım bu ara hepsini amma şu soğuk algınlığını bi atayım sağlam başlıycam
bi yandan mandalina soyup bi yandan kk'da çene çalıyorumAy canım geçmiş olsun havalar kötü. Sabah güneş öğlen yağmur bir tuhaf. Bol bol c vitamin takviyesi al :)
4. Kez gircem sınava canım biliyorum az çok ama hep en son çalıştım ondan başarılı olamadım demekki :)))bence vatandaşlığı hiç küçümseme acayip soruları var inanamazsın@pantera14
Merhaba canım hosgeldin seni hatırlıyorum bende 2014 kpss topiklerinde Fink atiyodum orta düzeyli bir çalışma ile 78 aldım bende kasmadim hiç ama senin o puan ile atanamaman çok kötü olmuşKizlar merhaba bende ders calismaya baslayacagim.
87 puanla 3. Atamada da yerlesemiyorum
4 atamada da umudum yok cunku onumde daha cok.kisi var.
Bunda hedefim 90 insallah.
2014 te ders calisma topigim.vardi, yeniden acacaktim.ama burda acilmis varmis. Buradan yazmaya devam ederim.
Cevabını bulursan bize de şöyle canımmmm hepsi öyle hepsi unutuluyorAllah Rızası için biri bana desin bu illet tarih nasıl unutulmaz ya? Yazarak çalış sonra başa sar
Acikogretim sinavimdan sinra baslayacam insallah duzenli calismaya canim.4. Kez gircem sınava canım biliyorum az çok ama hep en son çalıştım ondan başarılı olamadım demekki :)))
Merhaba canım hosgeldin seni hatırlıyorum bende 2014 kpss topiklerinde Fink atiyodum orta düzeyli bir çalışma ile 78 aldım bende kasmadim hiç ama senin o puan ile atanamaman çok kötü olmuşsürekli gel bekleriz her zaman baktım karışık hep topikler bende önlisans lari toplamak amacı ve bilgi paylaşımı ile açtım işte ama önceki sene daha aktifti topikler giderek kalabalık oluruz inşallah
Cevabını bulursan bize de şöyle canımmmm hepsi öyle hepsi unutuluyor
2 ay oldu dershane bize yeni verdi kitapları ihtiyaç safari serisi 5 kitap olurdu hep bu sene 8 kitap var tarihi tarih-1 tarih-2 diye ayirmislar amaç ne anlamadim pek incelemedim dışardan set alıp çalışan arkadaşlar onlar da 8 kitap şeklinde mi acaba daha farklı konular mi eklendi merak ettim açıkçası.
Kizlar neredesiniz