• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Online terapi

bitikpsikoloji

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
82
15
38
Online terapinin kayıt altına alınması sizi endişelendirir mi?
Böyle bir imkan buldum. Ücretsiz olacak. Fakat terapi verecek kişi bunu okul dersi kapsamında yapacakmış yani hocasının notlandırması için kayıt altına alınması gerekliymiş. Ben de görüntüm ve sesim açık olacağı için ister istemez endişelendim bu konuda çünkü gönüllülük esası ile yapılıyor ve kayıt altına alınmaz sandım. Yine vereceğim bilgiler çok kişisel değil mesela sınav süreci motivasyon verimli çalışma gibi şeyler hakkında öneriler alacaktım. Siz olsanız bu terapiyi kabul eder miydiniz?

Kayıt altına alındıktan sonra oturup arkadaşlarıyla goygoy yapmayacak ki. Benim de var bu şekil bir kaydım, süpervizör izledikten sonra sildim de zaten. Endişelenecek bir şey yok ama içiniz rahat değilse uzman bir psikologtan destek alabilirsiniz.

Kayıt altına alındıktan sonra oturup arkadaşlarıyla goygoy yapmayacak ki. Benim de var bu şekil bir kaydım, süpervizör izledikten sonra sildim de zaten. Endişelenecek bir şey yok ama içiniz rahat değilse uzman bir psikologtan destek alabilirsiniz.
kayıt altına alınacağı için rahat konuşamamaktan korkuyorum bu konuda ne yapmam gerek peki? Ve süreç nasıl işliyor ilk defa terapiye katılacağım ne sorular soracak ve hazırlıklı olmam gerek mi

kayıt altına alınacağı için rahat konuşamamaktan korkuyorum bu konuda ne yapmam gerek peki? Ve süreç nasıl işliyor ilk defa terapiye katılacağım ne sorular soracak ve hazırlıklı olmam gerek mi
Genelde ilk 1-2 seans kendinizi tanıtmakla geçer ve neden terapi almaya karar verdiğiniz anlatırsınız. Neden şimdi sorusundan sonra zaten kendisi sorularla yönlendirir sizi bi hazırlık yapmanıza gerek yok :)

Back