online psikolog

Oyle olsa bende kullanmazdım ordan tedirgin ayrılırdım. Haklısın.
Sırada birileri olsa bile ınsan on onbes dk dinler. Kadın bana farkında olmadıgım seyleri bile sorarak gosterdı. Sadece dinlemedi de.
Baska hastane bak, ozele gidemezsen yıne devlet hastanesi bak.
Bakıyor musun hastane doktor, bıraktın mı?

Bu ara ben de bunaldim. Konusmak istedigim bakis acimi degistirmek istedigim kobular var. Ben de 2 kez psikiyatra gitmistim psikolog bulamayip ama verdigi ilac hafif olmasina ragmen yan etkiler yaptı. Simdi tercihim yasam koçu olan bi arkadasimdan yabam. Online devam edeceğiz. Ben de bir yabanciya online konusunda güvenemem belki baglanmayacak belki sallayacak diye. Tabi tanıdık birine de kendini acmak cok kolay olmayacak ama is baska arkadaslik baska diye dusunuyorum . Sizinkisi ha duvara konuşmuşsun ha konuşmamışsın. Böyle olmamalı. Değiştirin. Huzursuz olduktan sonra neye yarar?

Sadece bana mı denk geliyor bilmiyorum ama bir kişinin dediği ile diğerinin dediği farklı oldu. O zamandan sonra psikiyatriye gitmedim ilk ve son oldu. O dönem farklı iki rahatsızlık yaşadım ve ikisinde de başka şeyler diyorlardı, biri ameliyat derken diğeri başka bir şey. Ben de bu konuda içime sinsin diye iyi birine gitmek istedim ama maddi sebeplerden ötürü araştırmadım.

Psikolojik sıkıntıda ameliyati ne ıcın dediler?
Bende hayatımda ılkkez gıttım. Zaten cekınıyordum duzelırım dıye bekliyordum. Duzelmek yerine daha vahim bir hal almaya basladı ve tek basıma basa cıkamayacagımı anladım.
Ustesınden gelemiyorsan bır kez daha sansını derım.

Biraz karışık yazdım sanırım. Psikolojik rahatsızlık için demediler, fiziksel olarak yaşadığım iki rahatsızlık oldu yani psikolojimden tamamen bağımsızdı, ikisinde de farklı teşhisler konuldu. Biri bir şey derken diğeri başka şey demişti. Ben de başıma bu durum gelince psikiyatri konusunda da biraz çekimser yaklaşır oldum. Gittiğimde de birkaç dakika içinde ilaç yazılınca ilacı almama rağmen bir türlü içime sinmedi ve kullanamadım.

Gecmis olsun. Yasadiklarini okudum epey agir seyler yasamissin. Cok uzuldum..Dilerim bir an once hersey duzelir.

Yerden goge kadar haklısın, bes dk da ılac yazılsaydı bana da ıcmezdım.

Benim psikolog benim unuttugum şeyleri bana hatırlatıyor. sana öyle diyim

Öncelikle psikologların videoya alması hiç etik değil, online’da alma riski varsa normalde de odada kamera veya ses kayıt cihazı olabilir.
Ayrıca bu bahsettiğiniz psikolog yüz yüze olsanız da aynı tepkileri verirdi muhtemelen, onun ihmalinin online olmasıyla alakası yok.
Hakkında iyi yorumlar duyduğunuz bir terapistle tekrar deneyin isterseniz. Tabii nereden mezun olduğunu vs.de öğrenerek.

bende gittim daha once psikiyatriste 10 dakika sürdü ilk gorusme ama digerleri o kadar uzun sürmedi maksimum 2 dakika. Devlet hastanesiydi benimkide. Iki tane ilac verdi baya iyi geldi ama cok kilo aldim ben o dönem. Mecbur biraktim bende.

evet ben malesef geçmişte takılı kalıyorum ve inanilmaz sabırsız bir insanım. Kimseye tahammülüm yok. Bir sorun oldugunda oturalim konuşalım sorunu çözmeye çalışalım diyemiyorum artık. Limit dolmus çünkü. Kavga edince boşanalım diyorum direkt. Sorunu böyle çözebilecegimi düşünüyorum.

Bende suan psikologa gidiyorum
2 seans yaptik
2.seansa gittigimde sanki bir arkadasimin yanina gidermisim gibi anlattiklarimi biliyomus gibi hissettirdi
Hatta ilk seansdan bazi soyledigim seyleri soyledi
Normalde not aliyolar sizinkide oyle yapmis
Ama hazirlanmamis heralde
Belki bir kac sey unutmus olabilir ama ilk seansdaki herseyi tekrar anlatiyosaniz bence hic 3 ye gitme
Yuzyuze gitmeye sansiniz yokmu

Ben de aynıydım en ufak kavgada ayrılmak istiyorum diyordum aslında ne kadar yanlış birşey söylediğimi terapistim de psikolog arkadaşım da söyledi hatamın farkına vardım en ufak kavgada ayrılmak istiyorum demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…