online psikolog

iyi bir beyin ve sinir cerrahına tekrar gidip sor pandemi bitince belki tıp ilerlemiştir gerekli ilacı yurtdışında vardır .
Arastırmak lazım haklısın. Ben unutmustum bunu on gun once hatırlattı kendısını cok lazımmıs hatta bir o eksıkmıs gıbı. Insallah pandemi biter, gorururuz ozaman gıderım gayet mantıklı. Belki sımdı yapılacak bısey vardır.

çok çok geçmiş olsun. tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah :KK43:
Amin ınsallah. Stres iste herseyın sebebı. Bu da stresle basliyor. Oyuzden sana da psikologa git diyorum. Basına baska isler acmadan sansını dene. Belki ummadığın kadar guzel olacak Hersey, kimbılır.
Senın ıcınde en guzelını diliyorum, ınsallah Bıgun hepımız iyiyiz diye sohbet ederiz 😂
Ne gunlerdı be falan der gulerız ❤️

Arastırmak lazım haklısın. Ben unutmustum bunu on gun once hatırlattı kendısını cok lazımmıs hatta bir o eksıkmıs gıbı. Insallah pandemi biter, gorururuz ozaman gıderım gayet mantıklı. Belki sımdı yapılacak bısey vardır.
tekrar geçmiş olsun .ben çıkıyorum artık .iyi geceler .herkese sağlık mutluluk diliyorum

Merhaba, ben psikiyatriste gidiyorum terapi ve ilaç takviyesi alıyorum. Her gittiğimde de uzmanım notlarına çalışmış oluyor ve ona kendimle ya da sorunumla ilgili herhangi bir hatırlatma yapmıyorum. Sizin psikoloğunuz fazlasıyla umursamaz geldi bana. İşini iyi yapan bir uzman kendini hatırlatır mısın demez. böyle başlayan bir seansta de hasta kendisini oldukça değersiz hisseder. zaten anlatmışsınız kendinizi, tanışma aşaması geçmiş... kesinlikle uzmanınızı değiştirmeniz lazım.

Amin ınsallah. Stres iste herseyın sebebı. Bu da stresle basliyor. Oyuzden sana da psikologa git diyorum. Basına baska isler acmadan sansını dene. Belki ummadığın kadar guzel olacak Hersey, kimbılır.
Senın ıcınde en guzelını diliyorum, ınsallah Bıgun hepımız iyiyiz diye sohbet ederiz 😂
Ne gunlerdı be falan der gulerız ❤️
Ay neler neler açtım başıma ve şu anki tüm hastalıklarımın temeli stres. Öyle ki bazen çarpıntım oluyor doktor bile bu kadar strese ne gerek var canına yazık dedi :( Onun dışındaki hastalıklarım da öyle ama gerçekten bitecek bu günler. Böyle düşünmezse nasıl yaşar insan. :)
Umarım dediğiniz gibi olur bir kaç ay sonra çooook mutlu bir şekilde bak nasıl da yoluna girdi her şey der ve güleriz :)

Esının sevgisi seni yoruyorsa yorarak seviyordur. Bızım en buyuk problemimiz, ben oyle anlıyorum ben oyle anladım ben oyle dusundum demek.
Hissettigimiz seyı inkar ediyoruz. Yoruluyorsan yoruyordur iste bıttı aslında, bukadar.

Evin duvarları da bızı seviyordur badana yaptırıp siliyoruz yeri geliyor ama oyle kuru sevgiyle olmaz.

Mesela sen mutsuzken senınle oturup goz goze ıletısım kurup gececek diyor mu?
Sen anlatıp agladın mı ona hıc, yaptıysan bunları sana dönüp, vefalı kadınsın hakkını odeyemem birlikte atlatacagız dedı mı?
İnsanın boyle mutsuz ve caresızken yalan bile olsa bu tip seyleri duymaya ihtiyacı oluyor. Yagmasanda gurle demisler ya o hesap.

Kuru sevgiye tesekkur etme. Destek lazım. Saygı lazım. Bunlar var mı mesela?
Yoksa otur once bunları kendısı ile konus.
Bunları esını kotulemek ıcın demiyorum, ama kuru sevgiyle ıyılesmez insan, ancak hissetmesi lazım buyuzden diyorum
Şöyle soyleyeyim esim sabaha kadar anlatsam oturup beni dinler. Dinlemistirde kaç gece uykusuz kalıp.Yapilacak bir işim olsa benden cok koşturur. Sürekli sevdigini söyler ilgilenir. Sabah başım ağrıyor desem gün içinde defalarca sorar nasil oldun diye.
Ama bir mevzu olsa aramızda, incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten birşey, saatlerce konusur durur. Hani dırdır etmek diye bi tabir varya, tam o işte. Küser alınır abartır herseyi yanlıs anlar.
Ornek vereyim mesela. Yeni evliyiz ve balayına gidiyoruz. Gayet keyfimiz yerinde müzik dinliyoruz bi taraftanda ben mandalina soyup yediriyorum. Bi tane daha soyayimmi dedim yok dedi bende soymaya basladım. Niye soyuyorsun yemeyecegim diyince bende dedimki ben sana oylesine sordum zaten kendim yiyecegim. Saka yaptım yani. Bu basladı saymaya. Sen beni aptal yerine koydun diyo baska birsey demiyo. Defalarca açıklama yaptım özür diledim ne yaptiysam olmadı. Yol boyu tartıştık. Ben ağladım. Otele küs girdik. Herşey zehir oldu tabi. Böyle bir sürü saçma sey yasadik.
Simdi diyorki ben seni cok yordum farkındayım. Ama degisicem. Lütfen gecmiste yaptigim saçmalıkları başıma vurma. Ama yapamiyorum işte. Nasil aileme karsi öfke doluysam esime karşıda öfke doluyum. Geçmişi silemiyorum bir türlü.

Merhaba, ben psikiyatriste gidiyorum terapi ve ilaç takviyesi alıyorum. Her gittiğimde de uzmanım notlarına çalışmış oluyor ve ona kendimle ya da sorunumla ilgili herhangi bir hatırlatma yapmıyorum. Sizin psikoloğunuz fazlasıyla umursamaz geldi bana. İşini iyi yapan bir uzman kendini hatırlatır mısın demez. böyle başlayan bir seansta de hasta kendisini oldukça değersiz hisseder. zaten anlatmışsınız kendinizi, tanışma aşaması geçmiş... kesinlikle uzmanınızı değiştirmeniz lazım.
Teşekkür ederim. Dediginiz gibi degersiz hissettim kendimi. Sanırım kötü bir doktora denk geldim

Malesef yok, vertıgonun bır tık ustu. Vertıgo manevra hareketleri ile azalıp duzelırken malesef buna manevra hareketi de sokmuyor. Ilac ıcıp gecsın dıye bekliyorsun. Tuzu kahveyi sigarayı kesiyorsun. Dua ediyosun sonra baska yolu yok. Sık olmuyor bundan bes sene once bir kayıp yasadıgım da olmustu. Sımdı yine stres yasadıgım donemde ortaya cıktı. Ne zaman cok uzulsem o zaman geliyor, galiba sebebı de uzuntu. Onu da bilmiyorum acıkcası tahminim bu.
cok geçmiş olsun. Bütün hastaliklar üzüntüden oluyor zaten

Ben de terapi almayı düşünüyordum, ama online terapi konusunda emin olamadım güvenilir olur mu diye, bir de böyle süreci devamlı baştan anlatmak iyi olmaz diye düşünüyorum.
Ben de terapi alıyorum ama yüz yüze. Online çok samimi olacağını düşünmüyorum

Bende terapi alıyorum ama yüz yüze. 1 ay oldu başlayalı. Bana çok faydası dokundu. Her hafta gidiyorum. Yarın yine seansım var. Eğer imkanınız varsa yüz yüze terapi alın . Ayrıca sürekli kendinizi hatırlatmak can sıkıcı. Benim bildiğim psikolog ilk seansta not alır. Daha sonra seanslara devam edilir.

Bende terapiye gidiyorum pandemiden önce başladı süreç araya pandemi girince online olarak devam etti şimdi tekrar yüzyüze maskeyle sürdürüyoruz.
Tanıdığn bi terapistle online görüşme olabilir ama hiç tanımadığın biriyle sağlıklı olcağını düşünmüyorum.
Görüştüğün kişinin klinik psikolog olmasına ve ayrıca psikoterapi eğitimi olup olmamasına dikkat et.çok önemsenmeyen ama en önemli konu bence.
Birde youtubeda ped ücretsiz psikoterapi eğitimleri diye bi kanal var.tahir özakkaş diye ünlü bi terapistin eğitim merkezinde eğitim alan terapistlerin videoları var.ben çoğunu dinlemeye çalışırım yemek yaparken vs.acayip kendimi geliştirdim.tavsiye ederim ve ordan semineri hoşunuza giden doktor olursa ulaşıp online terapi de alabilirsiniz

Bende terapiye gidiyorum pandemiden önce başladı süreç araya pandemi girince online olarak devam etti şimdi tekrar yüzyüze maskeyle sürdürüyoruz.
Tanıdığn bi terapistle online görüşme olabilir ama hiç tanımadığın biriyle sağlıklı olcağını düşünmüyorum.
Görüştüğün kişinin klinik psikolog olmasına ve ayrıca psikoterapi eğitimi olup olmamasına dikkat et.çok önemsenmeyen ama en önemli konu bence.
Birde youtubeda ped ücretsiz psikoterapi eğitimleri diye bi kanal var.tahir özakkaş diye ünlü bi terapistin eğitim merkezinde eğitim alan terapistlerin videoları var.ben çoğunu dinlemeye çalışırım yemek yaparken vs.acayip kendimi geliştirdim.tavsiye ederim ve ordan semineri hoşunuza giden doktor olursa ulaşıp online terapi de alabilirsiniz
Teşekkür ederim. Evet haklısınız en azindan ilk görüşme yüzyüze olmalı. Sonrasinda online devam edilebilir. Ama bastan online olarak baslamak mantıklı degil. Ben 3. görüşmeye hiç gitmiyim bosuna. Peki doktorun klinik psikolog oldugunu nasıl anlayacağım.

Benim terapistim 10 senedir hayatimda, son 2.5-3 senedir ben yurtdisina tasindigim icin online devam ediyoruz. Oncesinde yuzyuze gorustugumuz icin ben bir farkini hissetmedim. Acaba siz su online psikolog hizmeti veren siteler uzerinden mi basvurdunuz? Su an pandemi sebebiyle bircok terapist yuzyuze gorusmenin yaninda online terapi hizmeti veriyor. Bir site araciligiyla gorusmek yerine tavsiyeediyorum gibi bir siteden uzman bulup, online terapi randevusu almayi deneseniz? Ve mutlaka 'Klinik psikolog' olduguna emin olun uzmaninizin, yalnizca onlarin psikoterapi yapma izinleri var. Hassas bir durumdasiniz yanlis uzman sizi daha kotu bir ruh haline sokabilir.

Terapistlerin cogu sizin asla hatirlamayacaginizi dusundugunuz ayrintilari hatirlar ve size soyler. Sizi onemsediklerini belirtmek surec icin onlar icin de cok onemli. Ben hic normal bulmadim bana bastan hatirlatin kendinizi demesini.

Benim terapistim 10 senedir hayatimda, son 2.5-3 senedir ben yurtdisina tasindigim icin online devam ediyoruz. Oncesinde yuzyuze gorustugumuz icin ben bir farkini hissetmedim. Acaba siz su online psikolog hizmeti veren siteler uzerinden mi basvurdunuz? Su an pandemi sebebiyle bircok terapist yuzyuze gorusmenin yaninda online terapi hizmeti veriyor. Bir site araciligiyla gorusmek yerine tavsiyeediyorum gibi bir siteden uzman bulup, online terapi randevusu almayi deneseniz? Ve mutlaka 'Klinik psikolog' olduguna emin olun uzmaninizin, yalnizca onlarin psikoterapi yapma izinleri var. Hassas bir durumdasiniz yanlis uzman sizi daha kotu bir ruh haline sokabilir.

Terapistlerin cogu sizin asla hatirlamayacaginizi dusundugunuz ayrintilari hatirlar ve size soyler. Sizi onemsediklerini belirtmek surec icin onlar icin de cok onemli. Ben hic normal bulmadim bana bastan hatirlatin kendinizi demesini.
Evet bir site aracılığıyla buldum doktoru. 3. görüşmeyi yapmaktan vazgeçtim. Yüzyüze görüşmek daha sağlıklı sanırım

İyi geceler hanımlar
Zor zamanlar geçirdim. Eşimle ayrı ailemle ayrı sorunlar yaşadım. Sorunlar büyük ölçüde çözülmüş olsada etkilerinden hala kurtulamadım. Bu yüzden yardim almaya karar verdim 1 ay önce. Internetten araştırdım bir doktorla online görüştüm.
İlk görüşme gayet güzel gecti. Doktor beni dikkatle dinledi sorular sordu notlar aldı. 15 gün sonrada 2. görüşmeyi yaptık. Ama 2. görüşme hiç umdugum gibi gecmedi. Kadın bana dediki kendinizi bana hatirlatirmisiniz. Baktim benle ilgili kafasinda hiçbirşey yok. Resmen ilk gorusmede konuştuğumuz herseyi yeniden konuştuk. Canim çok sıkıldı ve kararsız kaldım. Sizce 3. bir görüşme yapmalimiyim? Özellikle psikologa giden arkadaşlar fikir verebilirse cok sevinirim.
.
Verdigin ucretin makbuzunu at hatirlar

Teşekkür ederim. Evet haklısınız en azindan ilk görüşme yüzyüze olmalı. Sonrasinda online devam edilebilir. Ama bastan online olarak baslamak mantıklı degil. Ben 3. görüşmeye hiç gitmiyim bosuna. Peki doktorun klinik psikolog oldugunu nasıl anlayacağım.
Çok basit özgeçmişine bakıcaksınız, uzman klinik psikolog yazar zaten isminin önünde ama onunla yetinmeyin psikodinamik yaklaşım veya bilişsel davranışçı vs.uzun süre alınmış bi terapi eğitimi mutlaka olsun.
İsterseniz aklınızda birileri varsa özelden sorabilirsiniz sizin için araştırırım
Popülerliğe aldanmayın lütfen bu sektörde popüler isimler genelde iyi olmuyor

Çok basit özgeçmişine bakıcaksınız, uzman klinik psikolog yazar zaten isminin önünde ama onunla yetinmeyin psikodinamik yaklaşım veya bilişsel davranışçı vs.uzun süre alınmış bi terapi eğitimi mutlaka olsun.
İsterseniz aklınızda birileri varsa özelden sorabilirsiniz sizin için araştırırım
Popülerliğe aldanmayın lütfen bu sektörde popüler isimler genelde iyi olmuyor
Teşekkür ederim aklımda bir isim yok ama bulunduğum yerdeki doktorları araştıracağım yüzyüze terapi için

Kızlar bugun gıttım doktora, sıkıntımı anlattım.
İlk atak yasadıgın da gitmen lazımdı aslında dedı. Psikolojik bir rahatsızlık oldugunu soyledi tavrımın. Sorular sordu.
İki tane ılac verdi, on gun kullanıp yeniden gıdıcem.
Henuz ılaclara baslamadım, baslamaya da korkuyorum ama baslayacagım bırazdan 😂
Asırı stresliydım kapısında beklerken, hıc gerek yokmus strese. Zaten sorular soruyor kasılmanıza gerek kalmıyor.
Keske daha once gitseydim dedım.
İnsallah ılaclar bana sifa olur.
Sizde yuzyuze gıdın, bekletmeyin. Stres yapılacak hıcbısey yokmus bizzat gordum.

Back