• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Online psikolog ve ağlama

Öylemi cok Tsk ederm bian korktum niye daha kötü oldum diye terapiden önce daha iyiydm diyodm
Aslında iyiyiz zannettiğimiz olaylar üstünü kapattığımız ve farkında olmadığımız yaralarımız. Şu an farklı bir bakış açışıyla geçmişe döndüğünüzde bunu yaşamanız çok normal. Zamanla gerçek anlamda iyi olacaksınız sadece kendinize bu aşamaları yaşamak için izin verin :KK36:

Aslında iyiyiz zannettiğimiz olaylar üstünü kapattığımız ve farkında olmadığımız yaralarımız. Şu an farklı bir bakış açışıyla geçmişe döndüğünüzde bunu yaşamanız çok normal. Zamanla gerçek anlamda iyi olacaksınız sadece kendinize bu aşamaları yaşamak için izin verin :KK36:
Evet üstünü kapatmısım ve farklı psikolojik sorunlara sebep olmus anksiyete gibi suan o yaralara iniyoruz ve indikçe kendi cocukluguma acıyıp ağlıyorum halbuki ozaman hiç ağlayamamıstm bile

Merhaba hanımlar 4 seanstır online psikologla terapi alıyorum sorun şu ki cocukluguma indikçe ağlamalarım arttı ve kendi cocuk halimi hatırlayıp ağlıyorum...Terapiye baslamadan evvel bu kadar aglamıyordum şimdi hergünüm ağlamaklı sıkıntılı ..Psikologa danıstm o gerçeklerle yüzleştiniz ondan zamanla düzelir diyo ama aglamaktan mahvoldum artık normal bir durum mu
Kimden online terapi alıyorsunuz?

Back