- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Psikolog böyle dediyse bize laf düşmez.Psikologa danıstm o gerçeklerle yüzleştiniz ondan zamanla düzelir diyo
Ağlayamamak daha kötü inanın. Bu kadar derinlerde saklanmış duygular ve gerçekliklerle yüz yüze geldiğinizde böyle duygusal boşalmalar çok normal.Merhaba hanımlar 4 seanstır online psikologla terapi alıyorum sorun şu ki cocukluguma indikçe ağlamalarım arttı ve kendi cocuk halimi hatırlayıp ağlıyorum...Terapiye baslamadan evvel bu kadar aglamıyordum şimdi hergünüm ağlamaklı sıkıntılı ..Psikologa danıstm o gerçeklerle yüzleştiniz ondan zamanla düzelir diyo ama aglamaktan mahvoldum artık normal bir durum mu
İlk kez terapi aldığım için endişelendim açıkcası bana ne oluyo niye aglıyorm bu kadar diye çünkü terapiden önce daha iyiydmCanım zaten psikolog da söylemiş bunun normal bir süreç olduğunu, için rahat olsun bak zehrini akıtıyorsun demek ki
Benim de bu akşam ikinci seansım var henüz ilk seansta ağlamadım ama seninki gibi eskilere gittikçe derinlere indikçe bir şelale durumu da ben yaşayacakmışım gibi geliyor
Bu zamanda gerçekten herkesin destek almasının şarr olduğuna inananlardanım ben
Öylemi cok Tsk ederm bian korktum niye daha kötü oldum diye terapiden önce daha iyiydm diyodmİçiniz bu konuda rahat olsun .Bu yaşadıklarınızın hepsi normal bir süreç. Yüklerinizden kurtulup hafiflemek için bu göz yaşları birer araç. Sakın kendinizi bu konuda bastırmaya çalışmayın. Kendinizi ilerleyen zamanlarda daha iyi hissedeceksiniz.
Evet ve ozamanlar hiç ağlamamısım onu fark ettm ve resmen şimdi ağlıyormAğlayamamak daha kötü inanın. Bu kadar derinlerde saklanmış duygular ve gerçekliklerle yüz yüze geldiğinizde böyle duygusal boşalmalar çok normal.
Ne kadar zaman sürdü peki ağlamalarınız ve aglamaktan güne devam edemiyorum çünküEvet çocukluk travmalarımla ilgili psikoterapi aldığımda aynen böyle oldu, sonrasında çok iyi geldi. Artık travmalarımın hayatıma etkisi çok az diyebilirim
İlk kez terapi aldığım için endişelendim açıkcası bana ne oluyo niye aglıyorm bu kadar diye çünkü terapiden önce daha iyiydm
Benimki yaklaşık iki hafta kadar sürdü ama güne devam edemeyecek kadar kötü değildim. Aklıma geldikçe ağlıyordum. Tek başınıza kalmamaya çalışın, yakınlarınızla bol bol vakit geçirinNe kadar zaman sürdü peki ağlamalarınız ve aglamaktan güne devam edemiyorum çünkü
Midenize dokunan bir şey yedikten sonra kusmuşsunuz gibi düşününEvet ve ozamanlar hiç ağlamamısım onu fark ettm ve resmen şimdi ağlıyorm
Evet izliyorumKırmızı odayı izliyo musun?
2 haftada baya uzunmus ben 5 gün olacak böyleyimBenimki yaklaşık iki hafta kadar sürdü ama güne devam edemeyecek kadar kötü değildim. Aklıma geldikçe ağlıyordum. Tek başınıza kalmamaya çalışın, yakınlarınızla bol bol vakit geçirin
Çok şey biriktirmişim meger aslında aglamam gereken zamanlarda hiç ağlamamısım hep dik durmaya calısmısımAslında bu ağlamalarınızı terapinin işe yaradığına yorabilirsiniz. Şu an kendinizle yüzleşiyormuşsunuz gibi düşünün. Zamanla hepsini atlatacaksınız. Benim gördüğüm çoğu danışanın yaşadığı bir durum. Ağlamaktan korkmayın lütfen.
Bazen paylaşmamak, biriktirmek insanı yorabiliyor. Ama şimdi ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Önemli olan da bu zaten. Umarım bundan sonra her şey çok güzel olur.Çok şey biriktirmişim meger aslında aglamam gereken zamanlarda hiç ağlamamısım hep dik durmaya calısmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?