• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onlıne psıkolog onerısı olan var mı?

Kabullendı herkes dıyecek bısey kalmadı
Sorununuz nedir bilmiyorum ama psikologların evliliği iyileştirici etkisi çok fazla..

İlerde keşke dememek için psikolog terapi almadan boşanmayım derim...

Bizde genel olarak problem yok ama ben öylesine başladığım görüşmeden sonra kendi hatalarımı ve karşımdakinin düşüncelerini anlayıp empati yapmaya başladım.

Fiyat fazla olduğu konusunda haklısınız, ancak gördüğünüz yanlışlar ve yakaladığınız farklı bakış açılarının kesinlikle hakkını veriyor.

Anlamadım..45 dkiçin 450 mi? 😨
Henüz göreve yeni başlamış psikologların bile seansı 200 TL den başlıyor.
Hiçbir tecrübesi olmayan birinin seansına 200 TL verip sonuç alamamak asıl kayıptır.
Bu adamda tecrübe artı bilgi çok iyi, her işin bir erbabı vardır, bu işin erbabı bana göre de bu kişidir.

Henüz göreve yeni başlamış psikologların bile seansı 200 TL den başlıyor.
Hiçbir tecrübesi olmayan birinin seansına 200 TL verip sonuç alamamak asıl kayıptır.
Bu adamda tecrübe artı bilgi çok iyi, her işin bir erbabı vardır, bu işin erbabı bana göre de bu kişidir.
Ruh sağlımızı bile düzeltmek için milyarlar dökmek lazım😕

Evet her zamanki gibi konu sahibi hiçbirşey söylemeden gitti.gelse de sorulara büyük olasılıkla daha öncede olduğu gibi cevap vermeyecek yada yuvarlak 1_2 cümle kuracak,sonra oldu bitti.

Back
X