Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ismı nedırBen çok memnunum. Seans ücreti 250 ama haftada bir alınca indirim yapıyor. Çok şükür eski halimden eser kalmadı. İyi araştırın bundan önce 350 veriyordum çok daha deneyimli sandığım ve piyasa yapmış birine. Hiç bir işe yaramadı. Şimdikinden çok memnunum, online yapıyor.
Anlamadım..45 dkiçin 450 mi?Şu anda çoğu psikolog online terapiye döndü.
Kimi isterseniz onunla görüşebilirsiniz.
Ben evlilik ve ilişki için Serhat YABANCI 'yı önerebilirim.(45 dk 450 TL veriyorum)
Serhat Yabanci cok iyidir yalniz.Anlamadım..45 dkiçin 450 mi?![]()
Serhat Yabanci cok iyidir yalniz.
Tabi gece uykusuz kalma ihtimaliniz var o parayi verince :) Ama iyidir cok bilginiz olsun :)ben o parayı versem dertlerime bir dert daha eklenir
Ilıskımız yok gıbı artık zaman bekliyoruzCanım sen boşanamıyormusun? En son boşanmak istiyor dun?eşin nasıl?ilişkiniz nasıl
Eşin ne diyor..Ilıskımız yok gıbı artık zaman bekliyoruz
Kabullendı herkes dıyecek bısey kalmadıEşin ne diyor..
Kitapları da vardı dimi onunSerhat Yabanci cok iyidir yalniz.
Daha önce forumda konusu geçmişti, o adam klinik psikolog değil , araştırın. Şovmen.Psikoloğa gitmedim ama tv de zafer akıncı yi çok izledim..hem çok tatlı hem de nokta vuruşlar yapıyor.güven veriyor.anlatımı güzel.herhalde ona giderdim
Evet kitaplari,youtube'ta videolari var.Bakis acisi cok guzel,iyilestirici.Kitapları da vardı dimi onun
ben senin konunu hem anladım hem anlamadım..eşin kabullendi ise boşasın seni..zaten evli kalmak istemiyorsun...mühendisim param var demiştin..eşin boşarsa ailen birşey demez herhalde..yaptığı masrafı karşıla boşan o zaman...Kabullendı herkes dıyecek bısey kalmadı