• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onlıne psıkolog onerısı olan var mı?

Tuba kılıç
An psikoloji (pek çok psikolog var kurumda Esra hanımın bakış açısını beğeniyorum)
Şimdilik tavsiye edebilecekleri bunlar

Ben çok memnunum. Seans ücreti 250 ama haftada bir alınca indirim yapıyor. Çok şükür eski halimden eser kalmadı. İyi araştırın bundan önce 350 veriyordum çok daha deneyimli sandığım ve piyasa yapmış birine. Hiç bir işe yaramadı. Şimdikinden çok memnunum, online yapıyor.

Ben çok memnunum. Seans ücreti 250 ama haftada bir alınca indirim yapıyor. Çok şükür eski halimden eser kalmadı. İyi araştırın bundan önce 350 veriyordum çok daha deneyimli sandığım ve piyasa yapmış birine. Hiç bir işe yaramadı. Şimdikinden çok memnunum, online yapıyor.
Ismı nedır

Şu anda çoğu psikolog online terapiye döndü.
Kimi isterseniz onunla görüşebilirsiniz.
Ben evlilik ve ilişki için Serhat YABANCI 'yı önerebilirim.(45 dk 450 TL veriyorum)
Anlamadım..45 dkiçin 450 mi? 😨

Canım sen boşanamıyormusun? En son boşanmak istiyor dun?eşin nasıl?ilişkiniz nasıl

Psikoloğa gitmedim ama tv de zafer akıncı yi çok izledim..hem çok tatlı hem de nokta vuruşlar yapıyor.güven veriyor.anlatımı güzel.herhalde ona giderdim

Psikoloğa gitmedim ama tv de zafer akıncı yi çok izledim..hem çok tatlı hem de nokta vuruşlar yapıyor.güven veriyor.anlatımı güzel.herhalde ona giderdim
Daha önce forumda konusu geçmişti, o adam klinik psikolog değil , araştırın. Şovmen.
Bu tvlerde çıkan tiplere güvenmiyorum

Kabullendı herkes dıyecek bısey kalmadı
ben senin konunu hem anladım hem anlamadım..eşin kabullendi ise boşasın seni..zaten evli kalmak istemiyorsun...mühendisim param var demiştin..eşin boşarsa ailen birşey demez herhalde..yaptığı masrafı karşıla boşan o zaman...
Ya senin konunda anlatmadığın birşeyler var.çok havada kalıyor. .psikoloğada böyle anlatırsan yardımcı olamaz ki
Inan eşin hiç hayalimde canlanmıyor. .sadece zorla evlendim, o da kabullendi, zamana bıraktı..falan.başka da cümle yok
Mesela ne iş yapar?
Kaç yaşında?
Sen kaç yaşındasın?
Nasıl tanıştınız?
Neden illa seninle evlenmek istedi?
Ailen neden seni zorladı?

Back
X