• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Online eğitim hakkında?

zipircik

sağlıkla,hayırla gel bebeğim ☺️
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
618
461
323
arkadaşlar bi internet sitesi buldum eğitimbilimleri.com.tr diye . online eğitim veriyorlar yani animasyonlar falan hazırlanmış konular anlatılıyor demolarına baktım güzele benziyor fakat devamı nasıldır onu bilemiyorum daha önce oradan eğitim alan yada inceleyen oldu mu acaba? tavsiye edermisiniz? bi eğitim seti 13 tl fakat işime yaramayacaksa boşuna para vermeyeyim kitap alırım diyorum.

İhtiyacın uzaktaneğitim.com sitesinden ders almanı öneririm online eğitimde 1 numara

aslında online ders alma gibi bi niyetim yoktu ama o bahsettiğim siteyi görünce vede fiyatı uygun olunca olabilir dedim. ama bu ihtiyaçla eğitimbilimleri sitesi arasında çok fark var birinde canlı hoca anlatıyomuş diğeri biraz daha animasyon tarzında. sayfaları geçiyosun ses kaydedilmiş o okunuyo falan. ama devamı nasıl onu bilemiyorum inceleyen biri çıksa memnun kaldı mı onu merak ediyorum

O site hakkın bilgim yok ama aklında online eğitim varsa uzaktaneğitimden başka kalite bulamazsın derim.

merhaba:) bahsettiğin siteyi bilmiyorum ama ben uzaktan eğitimin coğrafya ve tarih videolarını aldım
onlardan çalışıyorum çok memnun kaldım derslerin yanında geçen yılın genel tekrar videolarını bile vermişler
coğrafyadan 2 farklı hocanın konu anlatımlı videolarını koymuşlar hangisinden dinlemek istersen
normalde sınava kadar canlı ders şeklinde yapıyorlar ama ben son konuları da sınava kadar sürekli tekrar
edebilmek için bu yolu seçtim, tavsiye ederim:))

tabi aklında kalacaksa örnekleri izleyip beğenmişsen denemekten zarar gelmez helede bir kitaba bunun 2-3 katını
verdiğimizi düşünürsek:1:

merhaba:) bahsettiğin siteyi bilmiyorum ama ben uzaktan eğitimin coğrafya ve tarih videolarını aldım
onlardan çalışıyorum çok memnun kaldım derslerin yanında geçen yılın genel tekrar videolarını bile vermişler
coğrafyadan 2 farklı hocanın konu anlatımlı videolarını koymuşlar hangisinden dinlemek istersen
normalde sınava kadar canlı ders şeklinde yapıyorlar ama ben son konuları da sınava kadar sürekli tekrar
edebilmek için bu yolu seçtim, tavsiye ederim:))

tabi aklında kalacaksa örnekleri izleyip beğenmişsen denemekten zarar gelmez helede bir kitaba bunun 2-3 katını
verdiğimizi düşünürsek:1:

teşekkürler sağolun :) dediğiniz gibi kitap aldım az önce online sipariş verdim ama yeterli gelmezse online derse de başvurucam sınavlar falanda oluyormuş herhalde:)

Back