Online diyetisyen önerisi

Damdakiperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
1.721
2.318
Sevgili hanımlar
Online diyetisyen önerisine ihtiyacım var. Öneri menüleri tok tutan (rahatlıkla uyabileceğim), görece hızlı kilo verdiren online diyetisyen tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum. (Güncel fiyatını biliyorsanız yazabilirsiniz) Şimdiden çok teşekkürler 🥰

Sevgili hanımlar
Online diyetisyen önerisine ihtiyacım var. Öneri menüleri tok tutan (rahatlıkla uyabileceğim), görece hızlı kilo verdiren online diyetisyen tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum. (Güncel fiyatını biliyorsanız yazabilirsiniz) Şimdiden çok teşekkürler 🥰
Diyetisyen Buse isi bana bi haftada 3.5 kg verdirdi, şok oldum tavsiyemdir

Sevgili hanımlar
Kesinlikle Hatice Nur Ege diyorum mutlaka görmüşsünüzdür instagramda felan böyle cıtıpıtı bişey sesli konuşuyor hep kür tarifleri veriyo :) ben onunla yaptım gerçekten hızlı ve sık diyet veriyor yani dinlersen kilo vermeme şansın sıfır

nazlı hanımı öneririm mükemmeldir online diyet konusunda
instagram adresi : dyt_nazlibabakiray
Merhaba, Diyetisyen Psikolog YAREN GÜNDOĞMUŞ İnstegramdan ulaşabilirsiniz. Hem diyetisyen, hem psikolog olduğu için sizi duygusal olarak da besliyor diyet esnasında. Şuanda ücreti nedir bilmiyorum.

Sevgili hanımlar
Merhaba, Diyetisyen Psikolog YAREN GÜNDOĞMUŞ İnstegramdan ulaşabilirsiniz. Hem diyetisyen, hem psikolog olduğu için sizi duygusal olarak da besliyor diyet esnasında. Şuanda ücreti nedir bilmiyorum.

X