Haftalık 200 tl aylık 500 tl dedi bana da yüzyüze görüşme yok sanırım bılmıyorum onu konusmadıkçok normal fiyat ben 2 sene önce 300₺ ye görüşüyordum online ama haftada 1 yüz yüze görüşmemiz vardı sizde öyle bir durum olacak mı yoksa her hafta liste yazıp yollayacak mı
Sorma ev hanımıyım ama saglıgım ıcin mecburum sekerım duzene gırer dıyorValla bu pahalılıkta uygun/uygun değil algımı kaybettim. Ama fiyatı yine iyi gibi.
benimde aylıktı 300₺.Haftalık 200 tl aylık 500 tl dedi bana da yüzyüze görüşme yok sanırım bılmıyorum onu konusmadık
Haftalk ıstersem 200 tl diyor aslında haftalık mı secsem 100 tl fazla sadece. Bilmiyorum faydası olur mu değerlerim düzelir mi sizce haftalık mı secsem aylık mıbenimde aylıktı 300₺.
500₺ aylık çok iyi ama işte yüz yüze görüşme varsa
Ay soruyoruz işte ne bıleyım bende belkı iyi bir diyetisyen öneren olur dedımNormal tabi 100 TL mi versin ?
İyi diyetisyen onereyim özelden online ama 1200 den başlıyordu en son takıp devamlılığı da mevcutAy soruyoruz işte ne bıleyım bende belkı iyi bir diyetisyen öneren olur dedım
benim diyetisyenim kilo almanın kilo vermekten zor olduğunu söylemişti 1 haftada etki görür müsünüz bilemem içinize haftalık sinecekse 100₺ fazla verin en azından hoşunuza gitmezse bir sonraki hafta görüşmezsinizHaftalk ıstersem 200 tl diyor aslında haftalık mı secsem 100 tl fazla sadece. Bilmiyorum faydası olur mu değerlerim düzelir mi sizce haftalık mı secsem aylık mı
Anladım tamam doğru söylüyorsunuz öyle yapayım ozaman bende benimde çok umudum yok ama alırmıyım bılmıyorumbenim diyetisyenim kilo almanın kilo vermekten zor olduğunu söylemişti 1 haftada etki görür müsünüz bilemem içinize haftalık sinecekse 100₺ fazla verin en azından hoşunuza gitmezse bir sonraki hafta görüşmezsiniz
Tamam bakayım bende yazarmısınız ısmınıİyi diyetisyen onereyim özelden online ama 1200 den başlıyordu en son takıp devamlılığı da mevcut