Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftalık seçerseniz aylık 100 değil 300tl fark ediyor yalnız.Haftalk ıstersem 200 tl diyor aslında haftalık mı secsem 100 tl fazla sadece. Bilmiyorum faydası olur mu değerlerim düzelir mi sizce haftalık mı secsem aylık mı
Merhabalar ben de doğum sonrası içim diyetisyen arayışındayım bebeğim henüz 2 aylık emziryorum fakat diyetle süt azalır mı diye endişelerim var siz de durum nasıldı acaba kaç aylıktı bebeğiniz sütünüzü etkiledi mi diyetBenim 1000 tl online. 10 günde 1 liste değiştiriyor her gün tartı fotosu ve yediklerni atıyorsun. Doğumdan sonra kendisi ile 11 kg verdim gecen yaz. Şimdi de gözüme batan 7 kg var onları veriyorum.
Neden diyetisyene veriyorsun? Spora yazil kilo alirsin istahin acilir istesende istemesende etleri gömüleceksin :)Kızlar kilo almak istiyorum. Şekerim var ve diyetisyen arayısındayım onlıne takıp edılecek.Aylık 4 liste vericek 500 tl normal mi sizce. Önereceğiniz diyetisyen var mı
Yüzyüze veya online görüşme yoksa sadece liste gönderecekse pahalı. Ama görüşme yapacaksanız uygun.Kızlar kilo almak istiyorum. Şekerim var ve diyetisyen arayısındayım onlıne takıp edılecek.Aylık 4 liste vericek 500 tl normal mi sizce. Önereceğiniz diyetisyen var mı
Yüzyüze görüşme yok ama arama sağlanabiliyor yanı telefonla aradı benı şimdi iban bılgısını paylastı daha üctını yatırmadımYüzyüze veya online görüşme yoksa sadece liste gönderecekse pahalı. Ama görüşme yapacaksanız uygun.
Hemen arastırıyorum çok teşekkür ederımBazı üniversite hastanelerinde obezite poliklinik mevcut. Sizin gibi kilo almak isteyen hastalara da bakıyorlar diyetisyen eşliğinde. Ücretsiz sıra da olmuyor randevusuz gidiliyor . Oraya gidebilirsiniz yakında varsa
Evet ben de onu farkettım bır gun degıl ıstedıgım kıloya gelene kadar sanırım devam edıcem ıcesınd yuruyus de var bılmıyorum acaba gercekten faydası olur mu olmaz mı kılo almak vermekten cok daha zor cunkuBen almıştım hem kendim hem kızım için taa 3 sene önce kişi başı 250. İşin garibi hiç aç kalmadık yemekler de gayet yapılır şeylerdi ona ayrı bana ayrı. Ustune kızım altı ben sekiz kilo verdim bir ayda spor da yapmadık. Ama sürekli foto attık onu yedik bunu yedik diye. Arada kaçamak yapamadık foto olayı yüzünden günde 4 farklı öğün de yordu beni. Yani salatası bilmemesi hepsi farklı. Bir kere yapıp öğlen akşam yemek yok. Dört günlük menü bir günde. Yordu beni bıraktım dört ayda kilo almadık sonra geri aldık. Bence uygun yani
Aaa evet ben yanlıs hesaplamısım suanda farkettımHaftalık seçerseniz aylık 100 değil 300tl fark ediyor yalnız.
Bana fiyatı uygun geldi içinize sinerse deneyin bence
Koruma paketı ne oluyor sızın dıyetısyen daha ıyıdır kesın ozaman ay daha once hiç denemedım suan nasıl olur faydası olur mu param çöp mu olur bılmıyorım3 aylık +1ay koruma programı toplam 2 bin TL verdim online takipliyim zaten il dışında diyetisyenim normal fiyatı bence
Ama instagramda arastrdıgımda 250 bıle varYeni baslamistir yoksa 500'e selam vermezdi
Tamam deneyeyım o halde umarım faydasını gorurumÇok uygun geldi bana diyabetinizde varmıs bu gibi durumlarda ücret yüksek olur genelde
Koruma paketı ne oluyor sızın dıyetısyen daha ıyıdır kesın ozaman ay daha once hiç denemedım suan nasıl olur faydası olur mu param çöp mu olur bılmıyorım