• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onların istediği hayatı yaşamamı istiyorlar

Düğün yeri için bişi demeyeceğim,bütçeleri nasılsa öyle yapsınlar..
Ama ev konusunda,iki adım ötede olsun,uzak olsun.
Çocuğundan kopamıyorlarsa ,evlendirmesinler..
Ev yakın olunca müdahelede kolay olur size.
Bu sefer baban için üzüntü olucak ileride,baban bunları göremiyormu..?
İş olarak ise taviz verme,
eş olarak seni bakabilmeli ama,
Sürekli ondan harçlık istemeye muhtaç ol,yada onların çizdiği üçgende dur istiyorlar..
evlenince ailelerin anlaşması güzel ,ama evin içinde iki insan didiştikten sonra..
Huzur önemli..
Şimdiden başlamış erkek egemenliği..
Dişini geçir.
yakın evde oturucaksın diye,madalya takmayacaklar.
Hep sana gelmeye bahaneleri olucak..
yok kabul etmeyeceğim şimdiden bu ne ya hayatımıza ilişkimize müdahale etmelerinden bıktım

Bundan oncede bır suru konun vardı madem bu kadar problemlıydı ılışkın ne dıye nısanladın yanı anlamıyorum?
ben onu seviyorum bilmiyorum sanırım aileler işin içine girince büyüsü bozuldu ailesini çok sevdim kendi ailem gibi gördüm aramız bozulmasın istedim saygımı yitirmeyeyim ama nerde yanlış yaptım bulamıyorum

nişanlımı çok seviyorum ailesini de ama hayatımı şekillendirmeye çalışıyorlar mutlu olamıyorum

Sanma ki ilerde çocukla gelirsem kapına dediğinde "başımın üstünde yerin var" diyen baban o zaman gelse kabul edecek.
Daha şimdiden en ufak kavganızda aileler dahil olup baban "o kadar kolay değil ayrılmak !" diyor..
ne zaman kolay olacak ayrılmak acaba ?
Çocuk kıskançmış işten ayrıl diyen bir baban var !! ilerde baba kocam 3 kuruş verdiği paranın lafını yapıyor dediğinde Kocandır diyecek.!

Ne yazık ki babanın da onlardan bir farkı yok.
Ve siz bu kafayla evlenirseniz. her gün değil artık günde 3 posta konunuzu okuruz burda.

Yolun başında işler daha laçka olmuş..

Sanma ki ilerde çocukla gelirsem kapına dediğinde "başımın üstünde yerin var" diyen baban o zaman gelse kabul edecek.
Daha şimdiden en ufak kavganızda aileler dahil olup baban "o kadar kolay değil ayrılmak !" diyor..
ne zaman kolay olacak ayrılmak acaba ?
Çocuk kıskançmış işten ayrıl diyen bir baban var !! ilerde baba kocam 3 kuruş verdiği paranın lafını yapıyor dediğinde Kocandır diyecek.!

Ne yazık ki babanın da onlardan bir farkı yok.
Ve siz bu kafayla evlenirseniz. her gün değil artık günde 3 posta konunuzu okuruz burda.

Yolun başında işler daha laçka olmuş..
benim ne yapmam gerekiyor nasıl konuşmam gerekiyor çaresiz kaldım

zaman geçmek bilmiyor düşünmekten kendimi alamıyorum neden bu kadar kafama taktım bilmiyorum karşı karşıya gelmek istemiyor muyum ne durum anlamıyorum

Biliyorum çok fazla konu açıyorum siz de sorularımdan sıkıldınız ama sizden başka kimseden akıl almak istemiyorum dediklerinizi uyguluyorum ama bir yerde tıkanıyorum işte nişanlımla ayrılmıştık dün babalar günüydü ona hediye almıştım ailem hediyeyi ver dedi zaten babam ayrılığımızı kabul etmedi neyse babamla babasının iş yerine gittik daha oturmadan babası gene noldu neden ayrıldınız dedi neyse önce babalar gününü kutladım konuşmaya başladılar benim oğlumda hiç hata yok diyerek konuya girdi tamam benim de hatalarım var sizlerin de söylediği gibi kabul ediyorum ben zaten huylarımı düzeltmeye başlamıştım bana dedi hani düzelecektin ben hatalarımı kabul ettim diye böyle oldu oğlu gibi kabul etmemeliydim zaten kıskançlık falan bunları aşmıştım bunlardan ayrılmadık son günler sürekli tartışır olduk konu ne olursa olsun telefonda konuşamaz hale geldik o yüzden evlenip boşanmak yerine şimdiden ayrılalım dedik ikimiz anlaşmalı güzel bir şekilde ayrıldık sonra ev meselesi dedi ki biz nişanlımla ev meselesi ile ilgili hiç kavga etmemiştik onlara yakın oturmamızı istiyorlar ama biz uzak bir yerde oturmaya karar vermiştik ben size kaç defa söyledim ama anlamak istemiyorsunuz sanırım dedim evet anlamak istemiyoruz dedi nişanlım bana işten çık çalışma diyordu ben de evlendikten sonra sen benim hayatıma karışabilirsin şimdi çıkmam dedim ya iş ya ben olayına getirdi çalışmaya devam ettim ki böyle bir ikilemde bulunması saçmaydı bütün sebep benim işten çıkmamammış.
Kır düğünü yapacaktık babam nişan sizin istediğiniz yerde oldu düğün de bizim istediğimiz yerde olacak dedi babam da onları tuttu erkek ne derse doğrudur işten çık o zaman çocuk kıskanmış çalışmanı istemiyor dedi
Ben de onlara benim hayatımı buyrun siz yaşayın dedim.Nişanlım ev ve düğün mekanı konusunu duysa çok kızar tabiki çünkü o da kır düğünü istiyor ve yakın oturmak istemiyor.
Çok saçma sapan bir durumun içinde bulunuyorum onların istediği evde oturucam onların istediği düğün mekanında düğün yapıcam işten çıkıcam.Ben bunları yapınca aileler ve nişanlım mutlu olacak ya benim mutluluğum gerçi kimin umrunda.
Nişanlımın arkadaşı mesaj attı çok üzgün uzun uzun fotoğrafına bakıyordu diye onu seviyorum ama bu şekilde olmaz akşam bize gelecekler konuşmaya ben ne yapacağım.
Kusura bakmayın uzun oldu.
hadi kır düğünü vs kendi ödücek diye istedi tamam ama senin işten çıkman ne alaka.sakın geri dönme.evlendikten sonra çok kısıtlanırsın ki bunun farkındasın

nişanlımı çok seviyorum ailesini de ama hayatımı şekillendirmeye çalışıyorlar mutlu olamıyorum
Ama sizin ailenizde hatalı bunu idrak edin önce. Neden nişanlınız işten çık dediğinde babanız onun tarafında oluyor? Sizin aileniz sizi böyle kayıtsız şartsız evlendirir pozisyonda olursa,nişanlınizın ailesinden size müdahil olmamalarini,amiyane tabirle sizi ezmemelerini bekleyemezsiniz.
Bu şartlarda evlenip mutsuz olacaksanız ki öyle görünüyor,evlenmeyin o halde zira sizden başka herkesin kesin ve net diretmeleri ve kararları var evliliğiniz konusunda.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

hadi kır düğünü vs kendi ödücek diye istedi tamam ama senin işten çıkman ne alaka.sakın geri dönme.evlendikten sonra çok kısıtlanırsın ki bunun farkındasın
iş yerinden benimle ilgilenen birisi var ondan çok rahatsız kendimi onun yerine koyunca ona da hak veriyorum aslında

Ayrildigin adamin babasinin ayagina hediye goturursen insanlar seni yonlendirir yani niye kararinin arkasinda durmuyosun
çok haklısın ama oraya onunla barışmak için gitmedim sanırım yanlış anlaşıldım onlar kaç defa iş yerine yanıma geldiler barışayım diye ben böyle yapmadım

Ama sizin ailenizde hatalı bunu idrak edin önce. Neden nişanlınız işten çık dediğinde babanız onun tarafında oluyor? Sizin aileniz sizi böyle kayıtsız şartsız evlendirir pozisyonda olursa,nişanlınizın ailesinden size müdahil olmamalarini,amiyane tabirle sizi ezmemelerini bekleyemezsiniz.
Bu şartlarda evlenip mutsuz olacaksanız ki öyle görünüyor,evlenmeyin o halde zira sizden başka herkesin kesin ve net diretmeleri ve kararları var evliliğiniz konusunda.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
evet babama dedim orda nişanlımı savunarak beni ezdin beni ezmelerine müsade ettin ama ben bunların hiçbirini kabul etmeyeceğim

evet babama dedim orda nişanlımı savunarak beni ezdin beni ezmelerine müsade ettin ama ben bunların hiçbirini kabul etmeyeceğim
İlerde babanız sizi bu kadar ezdirdiği için sorun yaşarsınız net ki zaten şimdiden başlamış. Babanızla konuşun,'bana değer vermiyormusunuz,neden her dediklerine tamam diyorsunuz,onlarda sizden güç alıp ezerler beni sen babam olarak arkamda durmazsan'tarzında, biraz saygı göstersin babanız fikrinize. Yazık günah arkanızda kimse yok gibi bir pozisyon olmuş şu an. İlerde siz üzüleceğinize onlar üzülsün. Kimse sizi düşünmüyor,sizde düşünmeyin kim üzülür diye.
Babaniz çok ama çok yanlış yapıyor.

babam istemiyor ayrılmamızı öyle basit değil bu işler diyor karşı tarafta olmaz öyle şey diyor ne yapacağım bilmiyorum

O sizin babanıza hediye aldı mı? Getirip ayağına verdi mi?? Kusura bakmayın ama aileniz sizi yeterince önemsemiyor.. bu nedir yahu. Size "kendini ateşe atma" diyecekleri yerde zorla evlendirmeye çalışıyorlar.. kendinize yazık etmeyin. Dünyaya dert çekmeye mi geldiniz

iş yerinden benimle ilgilenen birisi var ondan çok rahatsız kendimi onun yerine koyunca ona da hak veriyorum aslında

Iş yerinde sizinle ilgilenen birinin olması sizin o kişiye karşı mesafeli olmanızı gerektirir işten çıkmanızı değil. Oba hak veriyorum aslbda demeniz çok ürkütücü. Hepimizin işyerlerimizde bizlerle ilgilenen birileri olabilir. Bütün kadınlar işten çıkıp evdd oturalım o zaman.

sanki aileniz nişanlınla evlenme zorunluğun varmış gibi davranmış.sanki evlenmişiniz de boşanma aşamasındasınız gibi hissettim.
ayrıca niye ayrıldığınız nişanlınızın babasına hediye götüyosunuz ki.adam orda sizi tersliyo siz hala ona yaranma derdindesiniz.babanızdan çok farklı değil tutumunuz.

İlerde babanız sizi bu kadar ezdirdiği için sorun yaşarsınız net ki zaten şimdiden başlamış. Babanızla konuşun,'bana değer vermiyormusunuz,neden her dediklerine tamam diyorsunuz,onlarda sizden güç alıp ezerler beni sen babam olarak arkamda durmazsan'tarzında, biraz saygı göstersin babanız fikrinize. Yazık günah arkanızda kimse yok gibi bir pozisyon olmuş şu an. İlerde siz üzüleceğinize onlar üzülsün. Kimse sizi düşünmüyor,sizde düşünmeyin kim üzülür diye.
Babaniz çok ama çok yanlış yapıyor.
nişanlımın arkadaşından öğrendim nişanlımın babası babamın bana bağırdığından bahsetmiş nişanlıma ve arkadaşına babam beni ne hallere soktu sabah babama bir sürü laf söyledim hala sen haksızsın ayrıl madem diyor daha önce tanımıyor muydun diyor nereden bileyim ki insanlar değişiyor

O sizin babanıza hediye aldı mı? Getirip ayağına verdi mi?? Kusura bakmayın ama aileniz sizi yeterince önemsemiyor.. bu nedir yahu. Size "kendini ateşe atma" diyecekleri yerde zorla evlendirmeye çalışıyorlar.. kendinize yazık etmeyin. Dünyaya dert çekmeye mi geldiniz
yok getirmedi ama kutlamış hediye önemli değil de keşke gitmeseydim pişman oldum

Back
X