• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onları gördüm

çok enteresan ben sizi korumak için söylemiştim daha çok yara almayın size saldırmasınlar diye. ama belliki saldırı seviyorsunuz saldırmayı seviyorsunuz hayatta bol şans ben kaçtım. mahalle kavgasına devam..
teşekkür ederim. Evet daha fazla tarifle sıkıntısı olanlarla ugraşmayalım de mi

yazmayayım dedim ama yok! olmuyor

Empati yeteneğini neden diğer taraf için kullaniyosun o zaman

demişsiniz ya, hadi o zaman size empati yapayım ben
eski konularınızı okumadım (okumak mecburiyetinde değilim) fakat anladığım kadarıyla problemli bir adamla bir ilişki yaşamışsınız. ne istediğini bilmeyen tatminsiz 16 sene önce aşık olduğu kadını arayan, çok çelişkili güzellik kriterleri olan...
doğru mudur? doğru
şimdiii size gelelim, böyle bir adamı belki başlarda tanıyamamışsınız çok normal ama yukardaki betimlemelerimi er geç farketmişsiniz. hatta bu şekilci adam için aynı şekilcilikte saç bile boyatmamışsınız. daha ne ayrıntılar vardır da bilemiyoruz tabi...
en iyi ihtimalle bu adamın gerçek yüzünü onunla görüşürken değil de ayrıldıktan sonra farkettiniz diyeliiiim (bakın en iyi ihtimalle diyorum ama bence farkına vardıktan sonra belki aşktan belki değişir umudundan devam ettiniz gibime geldi)
evet ayrıldınız ama şu yaptığınıza bakın. hadi eskinizin şimdiki kız arkadaşı konusundaki acımasız betimlemelerinizi bir kenara koyuyorum ona söylenecek herşeyi söylemiş arkadaşlar klavyeleri kullanan parmaklarına sağlık
ya hala diyosunuz ki evimin önünde tur atıyor! 3 tur 5 tur gülücüklerle yazıyorsunuz bundan rahatsız olmanız gerekirdi bence
empatinin son noktası: ego tatmini için beni kullanan, kadınları fiziksel özelliklerine göre standartize eden, 16 yıl önceki aşkına saplanıp kalmış bir ruh hastasını kendime yakıştıramam ha olur da böyle bir adamla ilişki yaşadıysam onu bilinçaltımın en derinliklerine gömer su yüzüne çıkarmam. yani yeni kız arkadaşları hakkında seviyesizce aşağılamalar yapıp bu karaktersizin sapık gibi evimin önünde dolaşması karşısında sevinmem aksine polise şikayet ederim. ayrıca sosyal bir platformda "ama beni aldatmış olabilir ben neler çektim anlayın beni kadının düşmanı kadın işte mağdurum da mağdurum" demeyi kendime hiiiç mi hiç yakıştırmam
keşke empati talep etmeseydiniz de biz sizin de bir kadın düşmanı olarak hiçbir suçu olmayan o kızcağıza yönelik aşağılamalarınızı konuşsaydık burada...

eminim bu mesajıma da saçma sapan yanıtlar vereceksiniz çünkü sizde okuduğunu anlama, muhakeme ve özeleştiri yetenekleri yok.
umarım Allah çocuğumun karşısına sizin gibi öğretmenler çıkarmaz.

keşke Milli Eğitim Bakanlığı'nın sitesinde de bir K.İ.B butonu olsa...
kendisine değer vermeyen, insan haklarına saygı konusunda bilgisi olmayan, okuduğunu anlayamayan gerçekleri işine geldiği gibi çarpıtan ve empati kurma yeteneği olmayan şekilci öğretmenleri kiblesek de çocuklarımızı içimiz rahat okula göndersek...

not: kendime aferin! şu kısıtlı zamanımda oturup literatür yazacağıma yazdığım destana bak! mesaj yerine ulaşsa gam yemem ama ondan da ümidim yok...

kusura bakma aklıma geldi yazmadan edemedim. sen geçenlerde konu açıp fotoğraf koyup güzel miyim diye soran kız değil misin? hani o konunda arkadaşından güzel olduğunu onun kilolu olduğunu ama senin kilona laf ettiğini söylüyordun.
sana ne oluyor pardonda;? avukatımısın kendi konun olduğunda yorum yaparsın ben orda yorumumu yaptım bugüne kadar en fazla 54 kilo oldum ki biton sağlık sorunu yaşamama rağmen ama ben insanları küçümsemiyorum ayrıcada benim arkadaşımda aynı bunun gibiydi ben böyle insanlara karşı antipatiliyim malesef sende avukatlığını başka zaman ya böyle dar beyinliler yüzünden ban yiyemiycem affola

tamam tamam hepiniz çok güzelsinjz ve eminim hiç aldatılmadınız en yakın düşmanınız da güzellerr çözdüm sizi ben gidip gezcem şekerler isterseniz sizde diyete başlayin :))))))))))?

Yazma o zaman ben mi diyorum yaz diye
senin lehine yorum yazan bir insana bile atar yapıp tersliyorsun.Üzgünüm psikolojik danışman olduğuna zerre inanmıyorum.Herkese böyle saldıran insanın psikolojisinden şüphe ederim ben.Önce kendi psikolojini düzelt bence

Emma Watson adına iltifatları kabul ediyo
Çok şaşırdım şuan. Bayan resimdeki sen isen çok güzelsin demiş arkadaşımınızda teşekkür ederim güzel bulurlar filan demiş. Konu sahibi sanırım güzellik takıntın var. Hislerinde haklısın ama lütfen bu seni başka bir kız için bırakıp gittiği için olsun, kız çirkin diye değil.

O değilde bu hatun sanal alemde bile bu kadar irite ediciyse ,o eski sevgiliye acıdım ben gerçekten bu ne ya kâbus gibi.:KK70: Sireti suretine yansımış diye bir söz varya hani. Siret buysa suret nasıldır acaba ?:KK48::KK48::KK48: Bacım adam seni kapının önüne koymuş kavra artık bunu.:KK76: O beğenmediğin kadının sevgilisi şimdi. Sen burda içindeki hasetle kıvranırken, onlar orda şimdi neyse bilemedim :KK23::KK59:

Son düzenleme:
aldatmayı nerden çıkardınız yahu.adam ayrılıp başkasıyla olmuş.konu sahibesi başta kıza üzüldüm ayakları yapıyodu. aldatma teacherın aklında bile yoktu.şimdi siz diyince vicdansız gacılar ben aldatıldım taam mı argümanına sığınıyor. ay çok eğlenceli ya tam bir vakka.

ilk bana yazdı heralde bunu aldatılmadığımı nerden biliyosun diye, bir dalı tutmadan diğerini bırakmazmış adam

Back
X