- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
- 823
- Konu Sahibi yelda_teacher
Aha meslektasim ölmek istiyorum
İstifa et hemen bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aha meslektasim ölmek istiyorum
teşekkür ederim. Evet daha fazla tarifle sıkıntısı olanlarla ugraşmayalım de miçok enteresan ben sizi korumak için söylemiştim daha çok yara almayın size saldırmasınlar diye. ama belliki saldırı seviyorsunuz saldırmayı seviyorsunuz hayatta bol şans ben kaçtım. mahalle kavgasına devam..
oysa o üye seni savunmuştu. seni düşünmüştü. onada girdinYazma o zaman ben mi diyorum yaz diye
Empati yeteneğini neden diğer taraf için kullaniyosun o zaman
oyyy gerçekten çok yaralı kadın varmış.
sana ne oluyor pardonda;? avukatımısın kendi konun olduğunda yorum yaparsın ben orda yorumumu yaptım bugüne kadar en fazla 54 kilo oldum ki biton sağlık sorunu yaşamama rağmen ama ben insanları küçümsemiyorum ayrıcada benim arkadaşımda aynı bunun gibiydi ben böyle insanlara karşı antipatiliyim malesef sende avukatlığını başka zaman ya böyle dar beyinliler yüzünden ban yiyemiycem affolakusura bakma aklıma geldi yazmadan edemedim. sen geçenlerde konu açıp fotoğraf koyup güzel miyim diye soran kız değil misin? hani o konunda arkadaşından güzel olduğunu onun kilolu olduğunu ama senin kilona laf ettiğini söylüyordun.
tamam tamam hepiniz çok güzelsinjz ve eminim hiç aldatılmadınız en yakın düşmanınız da güzellerr çözdüm sizi ben gidip gezcem şekerler isterseniz sizde diyete başlayin :))))))))))?
senin lehine yorum yazan bir insana bile atar yapıp tersliyorsun.Üzgünüm psikolojik danışman olduğuna zerre inanmıyorum.Herkese böyle saldıran insanın psikolojisinden şüphe ederim ben.Önce kendi psikolojini düzelt benceYazma o zaman ben mi diyorum yaz diye
İyi de resimdeki kız değilsin kiTeşekkür ederim,çok iddiali değilim ama herkes güzel bulur.
İyi de resimdeki kız değilsin ki
delisin ya koptumEmma Watson adına iltifatları kabul ediyo
Çok şaşırdım şuan. Bayan resimdeki sen isen çok güzelsin demiş arkadaşımınızda teşekkür ederim güzel bulurlar filan demiş. Konu sahibi sanırım güzellik takıntın var. Hislerinde haklısın ama lütfen bu seni başka bir kız için bırakıp gittiği için olsun, kız çirkin diye değil.Emma Watson adına iltifatları kabul ediyo
aldatmayı nerden çıkardınız yahu.adam ayrılıp başkasıyla olmuş.konu sahibesi başta kıza üzüldüm ayakları yapıyodu. aldatma teacherın aklında bile yoktu.şimdi siz diyince vicdansız gacılar ben aldatıldım taam mı argümanına sığınıyor. ay çok eğlenceli ya tam bir vakka.