• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onlar hanimdir onlar sultandir :D :D

ayni sende bendensin sans yanimizdan bile gecmiyor
Aynen oyle ama sabirla bekliyecegim en azndn bliorm sorn yk hebuz zmni deil kendmi bole rhatlatiorm ck skur dr asla cocgnz olmaz da diyeblrdi oyuzdn herzmn sukrediorm belki cok bekledim ama yaknda muradma ercm hssediom insallah sabrin sonu selamet :) bu bir sinav belkide

Rabbim evlat hasretiyle yanan herkese banada nasip etsin inşallah 10 yıldır bekliyoruz
Aminnn Allah sabir versn bn iki yildir bekliom kendminkinide dert saniom Rabbm tez zmnda nasip etsin insllah herkese tbi bnmde ne kdr surer bu dha bilemiorm :(

Aynen oyle ama sabirla bekliyecegim en azndn bliorm sorn yk hebuz zmni deil kendmi bole rhatlatiorm ck skur dr asla cocgnz olmaz da diyeblrdi oyuzdn herzmn sukrediorm belki cok bekledim ama yaknda muradma ercm hssediom insallah sabrin sonu selamet :) bu bir sinav belkide
cok sukur gercekten sorununuz yok gonlunden geceni Allah nasip etsin :)

Sabır lazım kısmet ama gönül dinlemiyor iste
Oyle hersyin yerini zmnini Rabbim bilior zmni vr biz aceleciyiz ama napalim ömür gecior yas gecior ve heray umutlrnn yiklmasi cabasi fkat buda bizim sinavimz bn oyle gruorum insallah gececegiz bzde hu sinavdn

Back
X