- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
hem ewli hem ewli degilmisinBen de ortaya karışık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem ewli hem ewli degilmisinBen de ortaya karışık
Malesef sadece nüfusta evliyim şu an ayrıyız Bayadırhem ewli hem ewli degilmisin![]()
him anladim cocugun var miMalesef sadece nüfusta evliyim şu an ayrıyız Bayadır
Yok çocuk bahtsız Bedeviyim ben ☺him anladim cocugun var mi
kizdin banaYok çocuk
Yo estagfurullah neden kızayım bu benim kaderimkizdin bana
tmm ozMn :) nerde oturuyon anlatsana kendini yasin kac :)Yo estagfurullah
Biz farklı şehirlerde oturuyoruz artık o anasının yanında ben de başka bir şehirde pek anlatacak birşey Yok aslında şade bi hayattmm ozMn :) nerde oturuyon anlatsana kendini yasin kac :)
Belkibdurumlar duzelir hayirlisi hersy icin Rabbimin vardir bir bildigi hayrlisi olsn uzuldm ayri olmaniza insallah hayrlisiyla duzelirBiz farklı şehirlerde oturuyoruz artık o anasının yanında ben de başka bir şehirde pek anlatacak birşey Yok aslında şade bi hayat
Hakkımda hayırlısı beni sevmeyen değer vermeyen biri ile evlenmişim neyse artık hayırlısıBelkibdurumlar duzelir hayirlisi hersy icin Rabbimin vardir bir bildigi hayrlisi olsn uzuldm ayri olmaniza insallah hayrlisiyla duzelir
28temmuz :)) sen benden sonra ewlenmissin17 Kasımsen?
tamm Allah gonlune gore verir insaAllah :))Biz farklı şehirlerde oturuyoruz artık o anasının yanında ben de başka bir şehirde pek anlatacak birşey Yok aslında şade bi hayat
Evlilik her zmn doru olamior veya sonrasinda insanlr deiseblio aynen ole hersyin hayrlisi insallahHakkımda hayırlısı beni sevmeyen değer vermeyen biri ile evlenmişim neyse artık hayırlısı
Iyi cnimm kabul olsun insallahsabahtan camiye gittik bebem ondan aramadim :))
insaAllah tatlim ♡♡♡Iyi cnimm kabul olsun insallah
Tedavi olduk canim bizde. Esimde problem vardi benimCnm snn uc sene sonra olmusya denedigin bir sy vrmi kur flan dua herhangi bsy yksa kendiligndenmi oluverdi
senin adet duzenlimiydi canm sende hic skntı yokmuyduTedavi olduk canim bizde. Esimde problem vardi benim
Ne problemi eger ozel deilse biz ikmzde baktirdik hersymze br sknti bulunamadi smdi son bi rahim filmim kaldi onuda bu ay cektircm insallah bisey cikmzTedavi olduk canim bizde. Esimde problem vardi benim
tupleein tikaliysada olmaz canim nasil cwktircektin narkozlu muNe problemi eger ozel deilse biz ikmzde baktirdik hersymze br sknti bulunamadi smdi son bi rahim filmim kaldi onuda bu ay cektircm insallah bisey cikmzherkesten duyduklrma baktiriorm ama hepsi normal son bu film kaldi dedi dr