• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onlar hanimdir onlar sultandir :D :D

Bitanemm topiği açan arkadaşım bizi tanıdığı için etiketlemiş bizde bir selam vrdik ben margarinle biraz şakalaştm hiç birilerini çağıralım diye düşünmedim zaten bir girip çıkıyorz bebekten. Ama uzun uzadıya kalabilseydim senide burada görmek isterdim ♡ kraliçe içinde durum aynıdır seni seviyoruzz hemde çok :)
Konu sahibide güya beni seviyordu :(

Esimle cok sukur iyim. Kv ve kp ile mesafe koydum. Rahatim hic muhattap olmam gidip helmem daha rahatim 3 senedir. 4 sene ayni evde oturdum
Ayni evde mi:/ en kotusu ya. Dusunsene burnunun dibi. Muhatap olmamak en guzelide iste esler icin katlaniyo insan. Keske bende mesafe koyabilsem

İyiyim bitanem bebekle uğraşıyorum :) bir ayağımla yürüteci tutuyordum şimdi bıraktım tehlikelere doğru ilerliyor :) sen nasılsın canım
Ben yurutec cok kisa kullanabildim cok sevmedi benimki :( aslinda iyiydi rahat etmistim. Ama cok dikkat et canim ben dusurdum bikac kez cok korkmustum

heryerden yazistik ozelden bile yazistik sonra ben sana pas veriyordum sana bana vermiyodun :KK43:
heeep heeep yazdiklarima cewap bile veemiyordun birkac ksi daha yapiyor selamina selam verdim ama suclu yine ben ciktim:/
Ayy şaka mı yapıyorsun kız.. şok oldum..kusura bakma.. bilerek yapmadım.. arada kaynadı heralde. . Hakkını Helal Et. . Valla ben konuyu bdv sandım sırf senin konun diye bakim dedim...

Back
X