- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.993
- 208
- Konu Sahibi zms rainbow
Hemde nasıl çayla uyuycam az kaldı gece demleyen olsa uyanır içerimCay demek ilac demek ya:) benim basim agridi mi cay hemen iyi gelir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde nasıl çayla uyuycam az kaldı gece demleyen olsa uyanır içerimCay demek ilac demek ya:) benim basim agridi mi cay hemen iyi gelir :)
hazir ayrana bayiliiirim :))Çaysız zaman durur :))
Allah seni kızzz otururken başım ağrıdı ayran getirin bi içeym dersin :)hazir ayrana bayiliiirim :))
Bende kahve falan aramam ama caysiz yapamam yaCay hic aramam yaa aramiz bizuk
Konu sahibide güya beni seviyorduBitanemm topiği açan arkadaşım bizi tanıdığı için etiketlemiş bizde bir selam vrdik ben margarinle biraz şakalaştm hiç birilerini çağıralım diye düşünmedim zaten bir girip çıkıyorz bebekten. Ama uzun uzadıya kalabilseydim senide burada görmek isterdim ♡ kraliçe içinde durum aynıdır seni seviyoruzz hemde çok :)
Gercektenmi? Kac yillik evlisin peki?Aman takmacanim benim kadar kimse cekmemistir dicemde anlatsam roman olur
7 bitcek canimGercektenmi? Kac yillik evlisin peki?
Masallah canim nice seneler nasip etsin Allah. Bende 5. Yila girdim. Peki simdi nasil araniz? Artik takmiyosun sanirim7 bitcek canim
Cikolatam sen napiyosun, nasilsin?
Esimle cok sukur iyim. Kv ve kp ile mesafe koydum. Rahatim hic muhattap olmam gidip helmem daha rahatim 3 senedir. 4 sene ayni evde oturdumMasallah canim nice seneler nasip etsin Allah. Bende 5. Yila girdim. Peki simdi nasil araniz? Artik takmiyosun sanirim
sewiyom tabiiii ama sen benle hic konusmuyon kiiiii asil sen beni sewmiyin
İyiyim bitanem bebekle uğraşıyorum :) bir ayağımla yürüteci tutuyordum şimdi bıraktım tehlikelere doğru ilerliyor :) sen nasılsın canımCikolatam sen napiyosun, nasilsin?
Seviyorum kız.. öbür topikten de yazışmadık mıydı??sewiyom tabiiii ama sen benle hic konusmuyon kiiiii asil sen beni sewmiyin![]()
camasir vardi onu astim da geldim hazir mi senin cayin bnm ayranimAllah seni kızzz otururken başım ağrıdı ayran getirin bi içeym dersin :)
Ayni evde mi:/ en kotusu ya. Dusunsene burnunun dibi. Muhatap olmamak en guzelide iste esler icin katlaniyo insan. Keske bende mesafe koyabilsemEsimle cok sukur iyim. Kv ve kp ile mesafe koydum. Rahatim hic muhattap olmam gidip helmem daha rahatim 3 senedir. 4 sene ayni evde oturdum
heryerden yazistik ozelden bile yazistik sonra ben sana pas veriyordum sana bana vermiyodunSeviyorum kız.. öbür topikten de yazışmadık mıydı??
Ben yurutec cok kisa kullanabildim cok sevmedi benimkiİyiyim bitanem bebekle uğraşıyorum :) bir ayağımla yürüteci tutuyordum şimdi bıraktım tehlikelere doğru ilerliyor :) sen nasılsın canım
heeep heeep yazdiklarima cewap bile veemiyordun birkac ksi daha yapiyor selamina selam verdim ama suclu yine ben ciktim:/Seviyorum kız.. öbür topikten de yazışmadık mıydı??
heryerden yazistik ozelden bile yazistik sonra ben sana pas veriyordum sana bana vermiyodun![]()
Ayy şaka mı yapıyorsun kız.. şok oldum..kusura bakma.. bilerek yapmadım.. arada kaynadı heralde. . Hakkını Helal Et. . Valla ben konuyu bdv sandım sırf senin konun diye bakim dedim...heeep heeep yazdiklarima cewap bile veemiyordun birkac ksi daha yapiyor selamina selam verdim ama suclu yine ben ciktim:/