- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
ay simardim ya :))Bak bende katiliyorum bu konuda sana, zms toplamis tum sevdiklerimizi burays sagolsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay simardim ya :))Bak bende katiliyorum bu konuda sana, zms toplamis tum sevdiklerimizi burays sagolsun :)
Yani tabki ck yakin olmak iyi deil ama ck skir bizim iki tarafta anlayisli oyuzdn sknti olmuor anneme ck yakinm Allaha skur yuvarlanip gdioz ama cogu evliliklerde uzak olmak ck dha ii tabkiAyy aman Allah bozmasin o zaman. Uzak olmak harika bi duygudur herhalde :)) aileler evliligin en onemli unsuru malesef![]()
hic fena olmaz ay bide mangal yapsak kiz aciktim galiba ya :))gelirken bimden alıveren gari![]()
11 inde 18 aylik olacak. Ayaklari soguk olur atwsi oluncaAmin canim. Istah zaten gitti tamamen. Atesi geliceginde direkt ayak tabanlarina vuruyo zaten ordan anliyorum. Seninki kac aylik?
Simar tabi arda simarmak iidir :)) ama ck havalanma :)))ay simardim ya :))
bncede uzak durmali durulmali benm oyle bir imkanim yok :)Yani tabki ck yakin olmak iyi deil ama ck skir bizim iki tarafta anlayisli oyuzdn sknti olmuor anneme ck yakinm Allaha skur yuvarlanip gdioz ama cogu evliliklerde uzak olmak ck dha ii tabki
Aynen cnm ondan geldm bnde bnde herkesn hatrı bakiidir :))Bak bende katiliyorum bu konuda sana, zms toplamis tum sevdiklerimizi burays sagolsun :)
saol ya söndümSimar tabi arda simarmak iidir :)) ama ck havalanma :)))
benimde canım çekti şimdihic fena olmaz ay bide mangal yapsak kiz aciktim galiba ya :))
Bende mapusa dusmedim hic tartismayi sevmemYok cnm takmiom zten oyuzdn sohpetlere grmiodmda smdi burda baya sevdklerm vr onlrn hatrna griom hersyi goze aldm :))
Hehehhe tabi duruma gore uzak olmak daha yararli herkes ayni deil anlasamiosan uzak olmk en gzli huzur açısından:)))bncede uzak durmali durulmali benm oyle bir imkanim yok :)
Yook benim ki cayir cayir yaniyo ateslenince. Senin bebisinde asi zamani gelmis11 inde 18 aylik olacak. Ayaklari soguk olur atwsi olunca
2 bucuk yasnda bide kardes istyoz hemmkararsizz hem olmuyir :))benimde canım çekti şimdi
bebiş kaç aylık/ kaç yaşında?
Hahahahhahahaha :)))) yeter okdr simarmak sna :))saol ya söndüm![]()
Bi uslu dur yaa. Tam aclik vakti deme soyle mangal falan :)) zaten ne yesem diye dusunuyorum oyle :)hic fena olmaz ay bide mangal yapsak kiz aciktim galiba ya :))
Artk bncede kardesin zmni gelmis insallah Rabbim hayrlisiyla nasip etsin2 bucuk yasnda bide kardes istyoz hemmkararsizz hem olmuyir :))
dusersen sasiirma herseyden gözaltina alinabilirsin :))Bende mapusa dusmedim hic tartismayi sevmem
o şimdi tam sevmelik mıncırmalık zamanındadır olsa da sevsem2 bucuk yasnda bide kardes istyoz hemmkararsizz hem olmuyir :))
insaAllah ama benim hamilelikte dogumda zor gecti ya ondan korkuyim yiksa simdiye 4 tane dogurmustumArtk bncede kardesin zmni gelmis insallah Rabbim hayrlisiyla nasip etsin