- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.415
- 548
- 33
- Konu Sahibi zms rainbow
-
- #1.321
Ya takvim yarın diyor sen nerden bilcen bı susssshanifeeeeeeeee ya olmicalsin bugun olman lazimdi :)
bak igne diyorum kiz gervkten cok guzel bisey
İstiyorsan rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallahİnşallah çabuk gider
İyi işte benimki de geç gelip umut ettirmiyor Allah razı olsun
allahim yaaaaaa hep erken geliyordu yaaYa takvim yarın diyor sen nerden bilcen bı sussss
Amin inşallah Allah razı olsun ❤İstiyorsan rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah
İstıyosunnnn yaniiii ay hadi inşallahhh kızzzzz beklıyoruzz haberlerınıııAmin inşallah Allah razı olsun ❤
Hayır benim 2 tane takvimim var biri 3 Şubat diyor biri 4 Şubat geçen 2 ay 3 Şubat diyenin dediği çıktı hepallahim yaaaaaa hep erken geliyordu yaa
Hayırlısıyla inşallah biz de bekliyoruz olacak bı gün :))İstıyosunnnn yaniiii ay hadi inşallahhh kızzzzz beklıyoruzz haberlerınııı
alla allaaa kiz oglen haklisin demedon miHayır benim 2 tane takvimim var biri 3 Şubat diyor biri 4 Şubat geçen 2 ay 3 Şubat diyenin dediği çıktı hepsen nerden bilcen kizimmm
Vazgeçtimalla allaaa kiz oglen haklisin demedon mi
Olucak tabi ki bizimde takvimimiz olucaakkHayırlısıyla inşallah biz de bekliyoruz olacak bı gün :))
takvimine bak yine hak vercenVazgeçtim
Evet yaaa çok havalıOlucak tabi ki bizimde takvimimiz olucaakk
Yemın ederim sırf o takvim yüzünden özeniyorum
Yok baktım bu sefer kesin doğrutakvimine bak yine hak vercen
Henüz değilEvet yaaa çok havalı
Sen de istiyor musun su anda?
Hayırlısı olsun hakkında inşallah dikkat et sürpriz olmasınHenüz değil:))
1 sene sonra sanırımay blmıyorum heç hazır değilim
Allah tan olana lafım sözüm olmaz . Başımızın üstünde yerı var sadece hazır değilim :) bakalım hazır olunca gelıcek mıHayırlısı olsun hakkında inşallah dikkat et sürpriz olmasın
Nasip canım. İnşallah istediğiniz vakit sıkıntı yaşamazsınız :)Allah tan olana lafım sözüm olmaz . Başımızın üstünde yerı var sadece hazır değilim :) bakalım hazır olunca gelıcek mı
AminnnNasip canım. İnşallah istediğiniz vakit sıkıntı yaşamazsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?