- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.415
- 548
- 33
- Konu Sahibi zms rainbow
- #1.321
Ya takvim yarın diyor sen nerden bilcen bı susssshanifeeeeeeeee ya olmicalsin bugun olman lazimdi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya takvim yarın diyor sen nerden bilcen bı susssshanifeeeeeeeee ya olmicalsin bugun olman lazimdi :)
bak igne diyorum kiz gervkten cok guzel bisey![]()
İstiyorsan rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallahİnşallah çabuk gider
İyi işte benimki de geç gelip umut ettirmiyor Allah razı olsun![]()
allahim yaaaaaa hep erken geliyordu yaaYa takvim yarın diyor sen nerden bilcen bı sussss![]()
Amin inşallah Allah razı olsun ❤İstiyorsan rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah
İstıyosunnnn yaniiii ay hadi inşallahhh kızzzzz beklıyoruzz haberlerınıııAmin inşallah Allah razı olsun ❤
Hayır benim 2 tane takvimim var biri 3 Şubat diyor biri 4 Şubat geçen 2 ay 3 Şubat diyenin dediği çıktı hepallahim yaaaaaa hep erken geliyordu yaa
Hayırlısıyla inşallah biz de bekliyoruz olacak bı gün :))İstıyosunnnn yaniiii ay hadi inşallahhh kızzzzz beklıyoruzz haberlerınııı![]()
alla allaaa kiz oglen haklisin demedon miHayır benim 2 tane takvimim var biri 3 Şubat diyor biri 4 Şubat geçen 2 ay 3 Şubat diyenin dediği çıktı hepsen nerden bilcen kizimmm
![]()
Vazgeçtimalla allaaa kiz oglen haklisin demedon mi
Olucak tabi ki bizimde takvimimiz olucaakkHayırlısıyla inşallah biz de bekliyoruz olacak bı gün :))
takvimine bak yine hak vercenVazgeçtim![]()
Evet yaaa çok havalıOlucak tabi ki bizimde takvimimiz olucaakk
Yemın ederim sırf o takvim yüzünden özeniyorum![]()
Yok baktım bu sefer kesin doğrutakvimine bak yine hak vercen![]()
Henüz değilEvet yaaa çok havalı![]()
Sen de istiyor musun su anda?
Hayırlısı olsun hakkında inşallah dikkat et sürpriz olmasınHenüz değil:))
1 sene sonra sanırımay blmıyorum heç hazır değilim
![]()
Allah tan olana lafım sözüm olmaz . Başımızın üstünde yerı var sadece hazır değilim :) bakalım hazır olunca gelıcek mıHayırlısı olsun hakkında inşallah dikkat et sürpriz olmasın![]()
Nasip canım. İnşallah istediğiniz vakit sıkıntı yaşamazsınız :)Allah tan olana lafım sözüm olmaz . Başımızın üstünde yerı var sadece hazır değilim :) bakalım hazır olunca gelıcek mı![]()
AminnnNasip canım. İnşallah istediğiniz vakit sıkıntı yaşamazsınız :)