- 29 Ocak 2015
- 6.930
- 127.539
- 748
- Konu Sahibi zms rainbow
-
İki gündür esiyor burada, ilaç gibi geldi :)
Sıcaktan mayıştım, geldim bön bön bakıyorum, bir giriş yapayım bari dedim
Aaaa gördün dimi :)))Yavyum gördüm ben seni resimde :))
90'lık nineye mekanik liseli diyor yaaaaben mekanik liseli diyorum ona
İlk görüşte vuruldum sanaaa :))Aaaa gördün dimi :)))
Ben severdimcok sukur bugun burasi esiyor . ben yazi hic sewmiyom ya ilkbahar sonbahar iyidir :))
Hooop dedik sen benimkine mi yaziyorsun hayirdir =(İlk görüşte vuruldum sanaaa :))
Hahaha
Hahahaİlk görüşte vuruldum sanaaa :))
Gerçekten margarinime her yazdığımda bana kötü kötü baktığını düşünüyorumHooop dedik sen benimkine mi yaziyorsun hayirdir =(
Çekilin kızlar, paylaşılmayan hatun oldumHooop dedik sen benimkine mi yaziyorsun hayirdir =(
Biraz ediyorum sanki ama nikotinciğimden çok korkuyorumHahahaalemsin kız, şimdi sen bana çıkma mı teklif ediyorsun
HahahaGerçekten margarinime her yazdığımda bana kötü kötü baktığını düşünüyorumbir stresssss bit bunalıınnnnn
Kiz ben kisin corap bile giymedim yanmadinizmi bacim
Korkma ben yanındayımBiraz ediyorum sanki ama nikotinciğimden çok korkuyorum
hava sicak ya baya terliyozbunlar cok zor anca zar zor bunlari yapiyoz m kardiyoda ne yapiliyir :)
olur anlastik ne yapcam herbirini soy le ama bana sadece gobek eritme hareketleri lazim diger yerlerim yok:))
panduf neki :))
cooook tesekkurler canimcim aksam tapm bi ins. ♡♡Sıcakla olmaz öyle
Kalp hızını arttırırsan yaktığın kalori miktarı da artar canım
Mesela öncesinde 2 dakika ip atla veya atlıyor gibi zıpla ki kalp hızın artsın
Ardından mekik mi şınav mı ne istiyorsan onu yap
Bir de dakikayı 15 veya 20 ye çıkar
Mesela 2 dakika kardiyo + 3 dakika mekik + 2 dakika kardiyo + 3 dakika şınav gibi 3 set yapabilirsin
Hareketleri de internetten çeşitlendirebilirsin hem sıkılmazsın hem güzel bir ter atarsın ve kalori yakarsın
hani bennbuyrunuz kizlaaaaar ♡♡
@nisankralicesi @Sonsuzaskkk @girlwithloveterelelli34 @-Mahperi- HALLEYS Huy Meselesi _MAJESTE_ @Olmayacakduam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?