- 29 Ocak 2015
- 6.930
- 127.539
- 748
- Konu Sahibi zms rainbow
İki gündür esiyor burada, ilaç gibi geldi :)
Sıcaktan mayıştım, geldim bön bön bakıyorum, bir giriş yapayım bari dedim![]()
Bu arada hoş geldin canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gündür esiyor burada, ilaç gibi geldi :)
Sıcaktan mayıştım, geldim bön bön bakıyorum, bir giriş yapayım bari dedim![]()
Aaaa gördün dimi :)))Yavyum gördüm ben seni resimde :))
90'lık nineye mekanik liseli diyor yaaaaben mekanik liseli diyorum ona![]()
İlk görüşte vuruldum sanaaa :))Aaaa gördün dimi :)))
Ben severdimcok sukur bugun burasi esiyor . ben yazi hic sewmiyom ya ilkbahar sonbahar iyidir :))
Hooop dedik sen benimkine mi yaziyorsun hayirdir =(İlk görüşte vuruldum sanaaa :))
Hahaha
Hahahaİlk görüşte vuruldum sanaaa :))
Gerçekten margarinime her yazdığımda bana kötü kötü baktığını düşünüyorumHooop dedik sen benimkine mi yaziyorsun hayirdir =(
Çekilin kızlar, paylaşılmayan hatun oldumHooop dedik sen benimkine mi yaziyorsun hayirdir =(
Biraz ediyorum sanki ama nikotinciğimden çok korkuyorumHahahaalemsin kız, şimdi sen bana çıkma mı teklif ediyorsun
![]()
HahahaGerçekten margarinime her yazdığımda bana kötü kötü baktığını düşünüyorumbir stresssss bit bunalıınnnnn
Kiz ben kisin corap bile giymedim yanmadinizmi bacim
Korkma ben yanındayımBiraz ediyorum sanki ama nikotinciğimden çok korkuyorum![]()
hava sicak ya baya terliyozbunlar cok zor anca zar zor bunlari yapiyoz m kardiyoda ne yapiliyir :)
olur anlastik ne yapcam herbirini soy le ama bana sadece gobek eritme hareketleri lazim diger yerlerim yok:))
panduf neki :))
cooook tesekkurler canimcim aksam tapm bi ins. ♡♡Sıcakla olmaz öyle
Kalp hızını arttırırsan yaktığın kalori miktarı da artar canım
Mesela öncesinde 2 dakika ip atla veya atlıyor gibi zıpla ki kalp hızın artsın
Ardından mekik mi şınav mı ne istiyorsan onu yap
Bir de dakikayı 15 veya 20 ye çıkar
Mesela 2 dakika kardiyo + 3 dakika mekik + 2 dakika kardiyo + 3 dakika şınav gibi 3 set yapabilirsin
Hareketleri de internetten çeşitlendirebilirsin hem sıkılmazsın hem güzel bir ter atarsın ve kalori yakarsın
hani bennbuyrunuz kizlaaaaar ♡♡
@nisankralicesi @Sonsuzaskkk @girlwithloveterelelli34 @-Mahperi-
HALLEYS
Huy Meselesi
_MAJESTE_ @Olmayacakduam