• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önerinize ihtiyacım var

BezBebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
163
6
96
İstanbul
ben evdeki klozeti komple değiştirmek istiyorum, kiracıyım ev sahibi mi ödemelimidir acaba?

ilk taşındıgımızda rezuvar deniyor galiba o su biriken yer, kırıktı ama cahillik işte bilmiyorduk girerken yapılmasını şart koşmadık. 3 senedir evdeyiz. şimdi ev sahibine bunu söylemek ayıp olurmu.
kiradan düşeriz diye? Sizce?
ha bu arada ev sahibimiz bize cok uzak hiç görmedim ama cok ılımlı biri değil anladığım kadarıyla ama böyle bi konudada daha önce karşı karşıya gelmemiştik. sorsakmı ya ne dersiniz?

ben evdeki klozeti komple değiştirmek istiyorum, kiracıyım ev sahibi mi ödemelimidir acaba?

ilk taşındıgımızda rezuvar deniyor galiba o su biriken yer, kırıktı ama cahillik işte bilmiyorduk girerken yapılmasını şart koşmadık. 3 senedir evdeyiz. şimdi ev sahibine bunu söylemek ayıp olurmu.
kiradan düşeriz diye? Sizce?
ha bu arada ev sahibimiz bize cok uzak hiç görmedim ama cok ılımlı biri değil anladığım kadarıyla ama böyle bi konudada daha önce karşı karşıya gelmemiştik. sorsakmı ya ne dersiniz?

eve girerken söylemeniz uygun olurdu şimdi sizin yapmadığınızı nerden bileyim diyecek

biz eve girerkende duşakabin kılıklı şey :sinifsinif: uyuz oluyorum küvette duşakabine...
ray terekeri kırıktı eski gibiydi ne bilim söyledik sağlam değil diye.. sizle mi yaşıcak dedi ev sahibi gerekirse değiştiririz...

ama biz galesizler ray kırıktıı çıkardım koydum kenara.. zaten temizliği sinir ediyor beni.. kireçle kir önceden girmiş kalmış temizlenmiyorda. bi güzel banyo perdesiyle kapadım küvetin önünnü. duşakabin varmı yokmu belli değilll...

sonra ev e benden önce giren kiracı mutfak dolabına cam taktırmamış biz taktırırrız kiradan düşreiz artık dedik kabul etmişti..

yined e bi sorun ev sahibinize.. arkadaşın ev sahibi evdeki her değişikliği kabul etti..
demiş mutfak yetmiyor balkonu aldıralım olur demiş aldırmışlar yada ufa tefek tadilatlarda söylüyorlar olur diyorlar anlaşıyorlar kiradan düşüyorlar ...

çok çekiniyorum nedense yaaa yani ondan tersleyici bişey duymaktan çekiniyorum
ama ödemek de istemiyorum ya 200-250 yı bulacak montajıyla
az değilki

Son düzenleme:
isteyenin bi yüzü kara
vermeyen cingen misali...

siz isteyin yaptırmazsa öyle oturursunuz.. adamın evini kendi paranızla tadilat yaptırcak değilsiniz ya

ev sahibnile konuş eğer iyi biriyse zaten kiradan düşür yoksa sen değiştir sağlığın için

Ev sahibinin değiştirmesi lazım kiradan düşmesi lazım aslında. Bizim de kiracımız eve ilk girerken evde bir tamirat yaptırırsam kiradan düşerim demişti biz de tamam demiştik. Ama tabi evi istediği gibi değiştiremez. Belli koşullar dahilinde. Mesela kiracı girmeden önce de kırık veya bozuk olan bir malı değiştirmek isterse kiradan düşebiliriz diye konuşmuştuk. Biraz da ev sahibinin ılımlılığına bağlı kira kontratında yazmıyorsa.

Back