onerilerinizi bekliyorum

ela235

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
1.895
996
Arkadaslar kafam cok karisik bi konuda. Elimde 1000 tl sadece kisisel ihtiyaclarim icin kullanabilecegim bi para var ve ben ne alacagimi bilmiyorum. Hani boyle cok ise yarayan kremler olabilir yada ne olabilit ya inanin aklima hic bi sey gelmiyo. Kiyafet disindaki fikirlerinizi bekliyorum

Ne olabilir diye düşündüğüne göre birşeye ihtiyacın yok. Ozaman neden harcıyorsun ki ?
Yani cok acil yada cok elzem bi ihtiyacim yok ama kendimi yenilemek istiyorum. Dogumdan sonra bayagi saldim. Bakimli moda gecmek istiyorum aslinda.

makyaj malzemeleri olabilir.. onun haricinde saçınızı boyamak isterseniz boya olabilir..saç için bir sürü maske felan var onlardan olabilir.. seçenek çook :))

Yani cok acil yada cok elzem bi ihtiyacim yok ama kendimi yenilemek istiyorum. Dogumdan sonra bayagi saldim. Bakimli moda gecmek istiyorum aslinda.

spora gidebilirsin doğum sonrası olduğu için kilo problemi vardır diye dedim, ve sıkılaştırıcı jeller var mesela, makyaj malzemesi alabilirsin, ya da altın yap :)

cilt bakimina gidebilirsiniz, bir masaj, saclarda yeni bir renk, arkadaslarla guzel bir aksam gecirebilirsiniz. yada yarinin ne getirecegi belli olmaz bir kenara atarsiniz parayi :)

Bence en verimlisi spor.
Yakinlarinizda varsa guzel birspor salonuna üyelik alin.
Sonra o kadar para verdim gitmeliyim diye dusunup mecbur gidersiniz.

Mesela ben kryolan markasinin fondotenini almistim ve bayildim. Bu tarz harika diyebileceginiz bakim yada makyaj urunleri olabilir. Lazer oldum cunku. Kilo ptoblemimde kalmadi. Cilt bakimi yaptirabilirim cildim kotu cunku ama bi kac seansta bi ise yarar mi? Cildimde renk tonu farkliliklari ve gunes lekesimi artik neyse bilmiyorum cok kucuk koyu lekeler var

Bence en verimlisi spor.
Yakinlarinizda varsa guzel birspor salonuna üyelik alin.
Sonra o kadar para verdim gitmeliyim diye dusunup mecbur gidersiniz.
Bebegim oldugu icin surekli spora gidemem ara sira firsat buldukca esimle gidiyoruz zaten

cilt bakimina gidebilirsiniz, bir masaj, saclarda yeni bir renk, arkadaslarla guzel bir aksam gecirebilirsiniz. yada yarinin ne getirecegi belli olmaz bir kenara atarsiniz parayi :)
Masajjjj deliriyorum masajaa. Ama esume ne zaman masaja gitmek istiyorum desem ona parami verilir uzan suraya diyo sagolsun

spora gidebilirsin doğum sonrası olduğu için kilo problemi vardır diye dedim, ve sıkılaştırıcı jeller var mesela, makyaj malzemesi alabilirsin, ya da altın yap :)
Mesela gogus sikilatirici bi jel varsa kullanip memnun kaldiginiz olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…