Yani cok acil yada cok elzem bi ihtiyacim yok ama kendimi yenilemek istiyorum. Dogumdan sonra bayagi saldim. Bakimli moda gecmek istiyorum aslinda.Ne olabilir diye düşündüğüne göre birşeye ihtiyacın yok. Ozaman neden harcıyorsun ki ?
Yani cok acil yada cok elzem bi ihtiyacim yok ama kendimi yenilemek istiyorum. Dogumdan sonra bayagi saldim. Bakimli moda gecmek istiyorum aslinda.
Bunu da dusundum ama her elime geceni biriktiriyorum zaten. Artik bununla bi sry yapmak istiyorum. Biriktir biriktir nereye kadarHarcama koy kenara gerektiğinde kullan
Bebegim oldugu icin surekli spora gidemem ara sira firsat buldukca esimle gidiyoruz zatenBence en verimlisi spor.
Yakinlarinizda varsa guzel birspor salonuna üyelik alin.
Sonra o kadar para verdim gitmeliyim diye dusunup mecbur gidersiniz.
Masajjjj deliriyorum masajaa. Ama esume ne zaman masaja gitmek istiyorum desem ona parami verilir uzan suraya diyo sagolsuncilt bakimina gidebilirsiniz, bir masaj, saclarda yeni bir renk, arkadaslarla guzel bir aksam gecirebilirsiniz. yada yarinin ne getirecegi belli olmaz bir kenara atarsiniz parayi :)
Mesela gogus sikilatirici bi jel varsa kullanip memnun kaldiginiz olabilirspora gidebilirsin doğum sonrası olduğu için kilo problemi vardır diye dedim, ve sıkılaştırıcı jeller var mesela, makyaj malzemesi alabilirsin, ya da altın yap :)