• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerilerinizi bekliyorum

gencguzel

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
17
0
16
Adana
merhaba ben 16 yasındayım teyzemın profilinden giriyorum cünkü bir sorunum var. Boyum 160 kilom 47 ama baldırlarımın kalın oldugunu düsünüyorum buna ragmen belim cok ince ve kötü bir görüntü olusuyor, boyum bundan sonra uzar mı? Nasıl uzatabılırım? Baldırlarımı nasıl inceltebilirim? Ve bende hızlı kilo alımından dolayı bacagımda mor-kırmızı renkte catlaklar olustu. Gecer mi? Nasıl gecirebilirim? Önerileriniz icin simdiden tesekkurler:)

bence boy konusunu cokta kafana takma.. turk standartlari dusunulunce bayanlar icin ideal sayilabilen bi boydasin simdiden.. ve boy uzamasi ortalama 21 yasina kadar devam eder.. vucudunda ona göre sekillenir.. catlaklar konusuna gelince; kahve ve limon ile yapilan bir kür vardi sanirim.. 3 kasik turk kahvesini limon suyu ile krem kivamina getirip catlaklara masaj yapiyorsun.. iyice kizarana kadar o bölge.. sonrada yikayip nemlendirici sürülüyordu sanirim.. düzenli beslenmeye ve spora agirlik ver bence.. saglikli fizige sahip olursun bu sekilde..

Back