• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerilerinize ihtiyacim vaar!! :(

ilk dansı Eric Clapton- Wonderful Tonight olarak değiştirelim :) canlı olmayan bir versiyonunu dinle
Evvet bu daha iyii ağir ağir kendimi olduğum yerde bi iki sağa sola sallasam adim atsam yeter :KK70:
Ayy ben cok utaniyorum nasil dans edecem bi de dans ederken nasil poz verecemm ayyy :oops:cok streslii

Evvet bu daha iyii ağir ağir kendimi olduğum yerde bi iki sağa sola sallasam adim atsam yeter :KK70:
Ayy ben cok utaniyorum nasil dans edecem bi de dans ederken nasil poz verecemm ayyy :oops:cok streslii
Hiç bir şey olmaz yorgunluktan anlamayacaksın zaten :KK49: son önerimi düşün unchained melody çok da duygusal bir şarkıdır :KK19:

ya ben de gece gece heyecan yaptım :KK55:
son listemi yazıyorum
giriş = Yanni- Aria, Enya- Promentory, Yann tiersen- j'y suis jamais allé, titanic OST - Southampton (ya bu da çok tatlı :KK49:)
ilk dans = Wonderful Tonight- Eric Clapton, Unchained Melody, My Heart Will Go On Celine Dion, I Finally Found Someone - Bryan Adams & Barbara Streisand

Dinle bunları :KK19:

Düğün mekanı, ve konsepti de önemli bence.
Müzikleri seçerken bunu da düşün derim.
Size özel bir şeyler, daha güzel olur tabikii.

ya ben de gece gece heyecan yaptım :KK55:
son listemi yazıyorum
giriş = Yanni- Aria, Enya- Promentory, Yann tiersen- j'y suis jamais allé, titanic OST - Southampton (ya bu da çok tatlı :KK49:)
ilk dans = Wonderful Tonight- Eric Clapton, Unchained Melody, My Heart Will Go On Celine Dion, I Finally Found Someone - Bryan Adams & Barbara Streisand

Dinle bunları :KK19:
Hemeenn son ses dinliyorumm coook tesekkur ederim canim benimm:KK19: üşenmeyip tek tek yazmissin ellerine sağlik :KK9::KK36:

Düğün mekanı, ve konsepti de önemli bence.
Müzikleri seçerken bunu da düşün derim.
Size özel bir şeyler, daha güzel olur tabikii.
Düğün şık buyuk bir salonda olacak. Yani asil duruyor nasil desem zengin hoş duruyor :oops: anlatabildimmi acaba mekani bilmiyorm valla

Hemeenn son ses dinliyorumm coook tesekkur ederim canim benimm:KK19: üşenmeyip tek tek yazmissin ellerine sağlik :KK9::KK36:
Son kararlarını da paylaş ama merak ettim :KK68:
eğer şık bir salonsa bence mutlaka enstrumental ve etkileyici bir giriş parçası olsun, Türkçe şarkılardan uzak dur :KK75:
ilk dans müziğinizi ise müstakbel eşinle belirleyin :KK54:

Son kararlarını da paylaş ama merak ettim :KK68:
eğer şık bir salonsa bence mutlaka enstrumental ve etkileyici bir giriş parçası olsun, Türkçe şarkılardan uzak dur :KK75:
ilk dans müziğinizi ise müstakbel eşinle belirleyin :KK54:
Ayyy cok heyecanlii :KK17:
Son karari paylasacam mutlakaa. Bu gece tek tek dinleyip eleyecez. Cok heyecanliyimm :KK23:

Back