- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi yenigelincik
Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giriss havali gayet hoosgiriş müziği = Yanni - Aria
ilk dans =historia de un amor - le finistre de fronte (karşı pencere soundtrack versiyonu)
ilk dansı Eric Clapton- Wonderful Tonight olarak değiştirelim :) canlı olmayan bir versiyonunu dinleGiriss havali gayet hoos
ilk dansta cok hos ama ben bu dans muziğinde nasil dans edecem
Evvet bu daha iyii ağir ağir kendimi olduğum yerde bi iki sağa sola sallasam adim atsam yeterilk dansı Eric Clapton- Wonderful Tonight olarak değiştirelim :) canlı olmayan bir versiyonunu dinle
Evtt bu da basarili ayy hepsi guzel ne yapacam benYaa mustafa ceceli sultanım şarkısı çok süper demeden geçmek istemedim
Bu da cook hossilk dans : Righteous Brothers- unchained melody (bence cidden harika hem de uzun zamandır düğünlerde duymadım :))
Hiç bir şey olmaz yorgunluktan anlamayacaksın zaten son önerimi düşün unchained melody çok da duygusal bir şarkıdırEvvet bu daha iyii ağir ağir kendimi olduğum yerde bi iki sağa sola sallasam adim atsam yeter
Ayy ben cok utaniyorum nasil dans edecem bi de dans ederken nasil poz verecemm ayyy cok streslii
Tesekkur ederimmm yarin ilk isim hepsini son ses dinlemek veee hayall etmekkkHiç bir şey olmaz yorgunluktan anlamayacaksın zaten son önerimi düşün unchained melody çok da duygusal bir şarkıdır
Eki Görüntüle 1738568 bu bizim lara fabian fotosu cnm. Bizim en guzel dugun fotolarimizdan birisi. Merak etme yani gayet de poz verebiliyosunAyy lara fabian dinledim hayal ettim oyle nedensee cok duygulandimm beğendimm
Hemeenn son ses dinliyorumm coook tesekkur ederim canim benimm üşenmeyip tek tek yazmissin ellerine sağlikya ben de gece gece heyecan yaptım
son listemi yazıyorum
giriş = Yanni- Aria, Enya- Promentory, Yann tiersen- j'y suis jamais allé, titanic OST - Southampton (ya bu da çok tatlı )
ilk dans = Wonderful Tonight- Eric Clapton, Unchained Melody, My Heart Will Go On Celine Dion, I Finally Found Someone - Bryan Adams & Barbara Streisand
Dinle bunları
Düğün şık buyuk bir salonda olacak. Yani asil duruyor nasil desem zengin hoş duruyor anlatabildimmi acaba mekani bilmiyorm vallaDüğün mekanı, ve konsepti de önemli bence.
Müzikleri seçerken bunu da düşün derim.
Size özel bir şeyler, daha güzel olur tabikii.
Son kararlarını da paylaş ama merak ettimHemeenn son ses dinliyorumm coook tesekkur ederim canim benimm üşenmeyip tek tek yazmissin ellerine sağlik
Ayyy cok heyecanliiSon kararlarını da paylaş ama merak ettim
eğer şık bir salonsa bence mutlaka enstrumental ve etkileyici bir giriş parçası olsun, Türkçe şarkılardan uzak dur
ilk dans müziğinizi ise müstakbel eşinle belirleyin