• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önerileriniz var mı?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlaar akşama ne yemek yapıyorsunuz? Fikir verirseniz çok sevinirim.. ne yapacağımı bilemedim etli yemek yapmak istemiyorum sebzemde çok fazla yok alışveriş yaptığım yerde sebze gelmemişti bende sadece biber dolması alabildim yanına ne yapacağımı hiç bilmiyorum... canımda farklı bir şeyler çekiyor daha doğrusu eşime güzel şeyler hazırlamak istiyorum...

valla bu havaya kuru pilav yakışır ama amaç eşin gönlünü hoş etmekse o zaman alışveriş gerekli size gibi.

Biber dolması yapın fırında çok güzel oluyor ben içini kavurup yarım çay bardağı suyla kabartiyorum pirinci biberleri doldurup yan yatırıyorum yarıya kadar su ve yağ ekliyorum kızarınca arkasını çevirin biberlerin yanına tarhana çorbası cacık isterseniz tavuk alıp kızartın yanına magnolyaafiyet olsun

Biber dolması yapın fırında çok güzel oluyor ben içini kavurup yarım çay bardağı suyla kabartiyorum pirinci biberleri doldurup yan yatırıyorum yarıya kadar su ve yağ ekliyorum kızarınca arkasını çevirin biberlerin yanına tarhana çorbası cacık isterseniz tavuk alıp kızartın yanına magnolyaafiyet olsun
Fikriniz için çok teşekkür ederim 🌺 tavuğum var aslında ama çözülür mü orasını bilemiyorum🤦🏻‍♀️ Ooff magnolia dedin beni benden aldıın en sevdiğim tatlılardan biri😋

dolmanın yanına karışık bir salata ve evde ne varsa en pratiğinden bir çorba yoğurt birde muhallebi tamam

Kızlaar akşama ne yemek yapıyorsunuz? Fikir verirseniz çok sevinirim.. ne yapacağımı bilemedim etli yemek yapmak istemiyorum sebzemde çok fazla yok alışveriş yaptığım yerde sebze gelmemişti bende sadece biber dolması alabildim yanına ne yapacağımı hiç bilmiyorum... canımda farklı bir şeyler çekiyor daha doğrusu eşime güzel şeyler hazırlamak istiyorum...
Yanına çorba cacık ya da farklı mezeler yapabilirsiniz patlıcanlı mezeleri ben çok sevdiğim için sık sık kullanıyorum harika oluyo. Bazen cacığı da çok kalın yapıyorum onu da meze gibi eşim çok seviyo değişik de oluyo.

Back
X