- 26 Ağustos 2022
- 364
- 462
- 24
- Konu Sahibi Dusuncelibirksi
Merhabalar ablalarım kardeşlerim :) daha önce bir kez konu açmıştım başka bir meseleydi şuan ki mesele lazer ben ikinci seansına gittim bugün ve ilk gitmede koltuk altı tüylerim tamamen bitti diyebilirim bir iki tane çıkıyor ve özel bölgeye gidiyorum annemde aynı şekilde benimle birlikte başladı bilsem daha önce giderdim inanılmaz rahatlıkmış zaten bir buçuk iki ayda bir gidiyoruz ( yaptırmak isteyenler kesinlikle güzellik merkezinde yaptırmasın hem yakarlar hemde IP cihaz kullanıyorlar bir iki sene tüyleriniz uyur sonra aynı şekil çıkar) ben lazer ile alakalı birşey duydum doğumda çıkar 10 yıl sonra tekrar eder vs gibi yaptıran hanımlar varmı memnunmusunuz ben doktora yaptırıyorum özellikle hastahanede yaptıranlardan fıkır almak istedim yaptıran varsa kaç sene geçti üzerinden ve tekrarladı mı ? Doktorum tekrar etmez hormon bozukluğu olmadığı sürece dedi ama çevreden duyumlar kafamı karıştırdı ? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim ( bu arada kısacık bir bilgi daha araştırıp gitmek isteyenler için şeker diyabet hastalarına kesinlikle önerilmiyor yara açılıp tekrar kapanmaya bilir bu işi sadece para için yapanlarin kurbanı olmayın arkadaşımın başına geldi )