ÖNERİLER ARTIK KAFAM BUNALDI

Karakzglnhl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
77
16
Arkadaşlar herkesin kendine göre bir derdi vardır ve benımde var.

UZUNCA ZAMANDIR DÜŞÜNE DÜŞÜNE PSİOLOJİM BOZULDU ARTIK TAKTIM KAFAYI.

BENİM KİMLİKTE İKİ İSMİM VAR BİRİ ESMA BİRİ İSE NİHAL BU İSİMLER BANA ÇOK AĞIR ESKİ GELİYOR İSMİMİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FAKAT MALİYETİNİ DE BİLMİYORUM NE OLACAĞINI AMA BİR KARAR VERMEZSEMDE RAHAT EDEMEYECEGIM. ARAŞTIRDIĞIMA GÖRE NİHAL İSMİNİN BİRKAÇ TANE ANLAMI VAR VE BUNLRDAN BİRİ DE CANAN SEVGİLİ FALAN ZATEN SEVGİLİ CANAN ANLAMINA GELİYOR. ESMA İSMİ İSE BABANNEMDEN KALAN BİR İSİM BUYUK VAKASI.

BEN ESMAYI DEĞİŞTİRİP NİHAL İSMİNİN BİR ANLAMI OLAN CANAN İSMİNİ YAZDIRMAK İSTİYORUM.

FAKAT SİZCE İLLA DEĞİŞTİRMEM ŞART MIDIR ? YOKSA ESMAYI HİÇ KULLANMAYIP NİHAL İSMİNİN DİĞER ANLAMINI CANANI NİHAL YERİNE Mİ KULLANSAM? BU OLUR MU ARKADAŞLAR İSMİMİZİN ANLAMINI SİZCE KULLANABİLİR MİYİZ YOKSA OLMAMASI GEREKEN BİR DURUM MU

Psikolojik destek alın bakalım uzmanı ne dicek. Psikoloğun ismini iyi seçin ama sonra dert olmasın içinize

SİZE KOMİK GELEBİLİR AMA İSİMLER İNSANIN HAYATINI ÇOK ETKİLER BEN SADECE FİKİR ALMAK İÇİN BURADA BULDUM DERDİN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ YOKTUR TABIKI DE DEDIM ALLAH BUYU DERTLER VERMESIN AMA HERKESIN KAFASINA TAKTIGI UFAKTA OLSA BIR SEY VARDIR

MADEM ONERI VERMEYIP DALGA GECECEKSINIZ HIC YORUM ATMAYIN

Ya ne kadar guzel bir isim Esma. Kulaga cok hos geliyor. Neden babaanne ismi diyorsunuz anlamadim??
Beyazin bi tiplemesi vardi isimlerle ilgili aklima geldi ya hey Allahim
Yeni isimlerle dalga geciyordu.
Ikinsu, p.pican, tepinsu diye
Ama bence Esma ismi cok guzel.
Nihali kullanmak istiyorsaniz Nihal dersiniz..

Buyuk harflerle yazmak yasak. Siteden atilabilirsin arkadasim.. kucuk harflerle yaz..

Babannemin ismiydi onu demek istedim. Çevremde çok ağır ismin eski isim falan diye dendikçe insanın aklı karışıyor sadece

Arkadaşlar Ben sadece İsmimizin Eş Anlamını Kullanabilir Miyiz Diye Sordum Olabilir Mi diye

Nihalin es anlamlisi canan degil ki.
Ama soyle yapabilirsin. Benim kuzenimin kimlikte adi baska o ismi sevmedigi icin kendinr bir isim buldu ve onu kullanıyor. Herkes de ona o ismiyle sesleniyor..

Nihalin es anlamlisi canan degil ki.
Ama soyle yapabilirsin. Benim kuzenimin kimlikte adi baska o ismi sevmedigi icin kendinr bir isim buldu ve onu kullanıyor. Herkes de ona o ismiyle sesleniyor..

Ben İnternetten baktım Nihal ismi Sevgili anlamına geliyor sevgili demek de Canan demek :)

Ben öğrendim bikere nihal derim allah nihal derim canan benim için bitmiştir! Enn buyuk derdin bu olsun

Ben İnternetten baktım Nihal ismi Sevgili anlamına geliyor sevgili demek de Canan demek :)

Canan isminin gercek anlamini soylememi ister misin?
insanlar sevgili diye biliyor ama gercek anlami CINLER demek. Sevgili falan degil.
Can cin demek, canan da cinler, cinlenmis demek..
Bence sakin canan koyma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…