- 15 Mart 2015
- 77
- 16
-
- Konu Sahibi Karakzglnhl
Allah başka dert vermesin tabi..
Psikolojik destek alın bakalım uzmanı ne dicek. Psikoloğun ismini iyi seçin ama sonra dert olmasın içinize
SİZE KOMİK GELEBİLİR AMA İSİMLER İNSANIN HAYATINI ÇOK ETKİLER BEN SADECE FİKİR ALMAK İÇİN BURADA BULDUM DERDİN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ YOKTUR TABIKI DE DEDIM ALLAH BUYU DERTLER VERMESIN AMA HERKESIN KAFASINA TAKTIGI UFAKTA OLSA BIR SEY VARDIR
MADEM ONERI VERMEYIP DALGA GECECEKSINIZ HIC YORUM ATMAYIN
Ya ne kadar guzel bir isim Esma. Kulaga cok hos geliyor. Neden babaanne ismi diyorsunuz anlamadim??
Beyazin bi tiplemesi vardi isimlerle ilgili aklima geldi ya hey Allahim
Yeni isimlerle dalga geciyordu.
Ikinsu, p.pican, tepinsu diye
Ama bence Esma ismi cok guzel.
Nihali kullanmak istiyorsaniz Nihal dersiniz..
Babannemin ismiydi onu demek istedim. Çevremde çok ağır ismin eski isim falan diye dendikçe insanın aklı karışıyor sadece
Arkadaşlar Ben sadece İsmimizin Eş Anlamını Kullanabilir Miyiz Diye Sordum Olabilir Mi diye
Ben arkadasin yorumuna güldüm yahu derdine gulmedim yani .Bunda gülüncek bir durum göremiyorum fikir edinmek öneri almak komikse gülün
Esma ismi agir diyenlerin isimlerini soyler misiniz? Merak ettim cidden???
Nihalin es anlamlisi canan degil ki.
Ama soyle yapabilirsin. Benim kuzenimin kimlikte adi baska o ismi sevmedigi icin kendinr bir isim buldu ve onu kullanıyor. Herkes de ona o ismiyle sesleniyor..
Ben arkadasin yorumuna güldüm yahu derdine gulmedim yani .
Ben İnternetten baktım Nihal ismi Sevgili anlamına geliyor sevgili demek de Canan demek :)