- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
yok cnm o tarz şeyleri kullanmıyorumBanka kartınız da mı yok? Varsa onunla alışveriş yapabilirsiniz.
Babil.com da kapıda ödeme seçeneği var sanırım.
Okuoku sitesini hiç bilmiyorum ama ondan daha bilindik bir site önereceğim, " kitapyurdu" ben kitaplarımı buradan alıyorum çünkü diğer sitelere göre daha az ücret alıyor bir de kapıda ödemesi mevcut
Banka kartınız da mı yok? Varsa onunla alışveriş yapabilirsiniz.
Babil.com da kapıda ödeme seçeneği var sanırım.
Evet genelde oradan yapıyorum. Hafta sonları güzel hediyeler de gönderiyorlar.daha önce buradan alışveriş yaptın mı ? Güvenilir mi ?
kitapyurduna göre 30-35 kuruş oynuyor arasında babilde daha düşükEvet genelde oradan yapıyorum. Hafta sonları güzel hediyeler de gönderiyorlar.
Evet Babil.com daha ucuz ya da aynı oluyor genelde. Tek sıkıntı ders kitabı bulamiyorum orada. Kitapyurdu bu konuda daha iyi.kitapyurduna göre 30-35 kuruş oynuyor arasında babilde daha düşük
okuoku şu son günlerde hem sorun çıkartıyormuş hatalı kitaplar dediler hemde bayağı uçmuş bende oradan yada kitapçımdan alıyordum.Evet Babil.com daha ucuz ya da aynı oluyor genelde. Tek sıkıntı ders kitabı bulamiyorum orada. Kitapyurdu bu konuda daha iyi.
Ilk kez duydum orayı. Okul kitaplarımı toplu aldigim için Akmar Pasajına gidip alıyorum öyle çözdüm sorunu.okuoku şu son günlerde hem sorun çıkartıyormuş hatalı kitaplar dediler hemde bayağı uçmuş bende oradan yada kitapçımdan alıyordum.
babil de kapıda ödeme yokmuşIlk kez duydum orayı. Okul kitaplarımı toplu aldigim için Akmar Pasajına gidip alıyorum öyle çözdüm sorunu.
Aldığınız ürünler belli miktarı geçince kargo ücreti iptal oluyordu sonra kapıda ödemeyi seçince 5 tl civarında oluyordu, kapıda ödeme olunca illaki kargo parası oluyor ama 10 tl fazlabaktım oradan 10.18 tl kargo dahil kapıda ödemesi var
sorun değil kapıda ödeme ücreti ama her sayfada yok kapıda ödeme seçeneğiAldığınız ürünler belli miktarı geçince kargo ücreti iptal oluyordu sonra kapıda ödemeyi seçince 5 tl civarında oluyordu, kapıda ödeme olunca illaki kargo parası oluyor ama 10 tl fazla
babil de kapıda ödeme yokmuş
50 tl ve üzeri diyor canım o kadarlık bir alışveriş yapmayacağım ben
pttkitap kapıda ödemesi var.buda benim derdim. okuoku dşında kapıda ödeme seçenekli kitap satış sitesi bilen var mı ? elimdeki stok yavaş yavaş tükenmek üzere 10 tane kitabım kaldı ve kitap almam lazım ama kredi kartı kullanmıyorum. havale ile de uğraşmak istemiyorum kapıda ödeme ile aynı fiyata geliyor
evt ama illa ki şubeye benim gidip almam gerek ptt den şubeden teslim alacğm için sorun yaratırlar üstelik alacğm yerle alt tarafı 1 tl oynuyor aradapttkitap kapıda ödemesi var.
valla ben siteyi gecen hafta ziyaret ettim hiç gelinm buradan alın demiyordu. bildiğin kapıda ödeme yazıyor.evt ama illa ki şubeye benim gidip almam gerek ptt den şubeden teslim alacğm için sorun yaratırlar üstelik alacğm yerle alt tarafı 1 tl oynuyor arada
demek istediğim adres olarak şubeninkini vereceğim kardeşim gidecek alacak ama ptt kargoda şubeden aldığımız zaman kişi şartı var başkasını kabul etmiyor ve kardeşimin adına da getirttirsem ptt şubeden almak için +18 olması gerekiyor kardeşimin :)valla ben siteyi gecen hafta ziyaret ettim hiç gelinm buradan alın demiyordu. bildiğin kapıda ödeme yazıyor.
siz bence bize soracağınıza Google amcaya sorun o size bizden daha cok yardımcı olur.