Öneri

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.328
43.869
buda benim derdim. okuoku dşında kapıda ödeme seçenekli kitap satış sitesi bilen var mı ? elimdeki stok yavaş yavaş tükenmek üzere 10 tane kitabım kaldı ve kitap almam lazım ama kredi kartı kullanmıyorum. havale ile de uğraşmak istemiyorum kapıda ödeme ile aynı fiyata geliyor

Banka kartınız da mı yok? Varsa onunla alışveriş yapabilirsiniz.

Babil.com da kapıda ödeme seçeneği var sanırım.

Okuoku sitesini hiç bilmiyorum ama ondan daha bilindik bir site önereceğim, " kitapyurdu" ben kitaplarımı buradan alıyorum çünkü diğer sitelere göre daha az ücret alıyor bir de kapıda ödemesi mevcut

okuoku şu son günlerde hem sorun çıkartıyormuş hatalı kitaplar dediler hemde bayağı uçmuş bende oradan yada kitapçımdan alıyordum.
Ilk kez duydum orayı. Okul kitaplarımı toplu aldigim için Akmar Pasajına gidip alıyorum öyle çözdüm sorunu.

babil de kapıda ödeme yokmuş :KK43:
Screenshot_2016-05-08-21-55-41.png

buda benim derdim. okuoku dşında kapıda ödeme seçenekli kitap satış sitesi bilen var mı ? elimdeki stok yavaş yavaş tükenmek üzere 10 tane kitabım kaldı ve kitap almam lazım ama kredi kartı kullanmıyorum. havale ile de uğraşmak istemiyorum kapıda ödeme ile aynı fiyata geliyor
pttkitap kapıda ödemesi var.

evt ama illa ki şubeye benim gidip almam gerek ptt den şubeden teslim alacğm için sorun yaratırlar üstelik alacğm yerle alt tarafı 1 tl oynuyor arada
valla ben siteyi gecen hafta ziyaret ettim hiç gelinm buradan alın demiyordu. bildiğin kapıda ödeme yazıyor.
siz bence bize soracağınıza Google amcaya sorun o size bizden daha cok yardımcı olur.

valla ben siteyi gecen hafta ziyaret ettim hiç gelinm buradan alın demiyordu. bildiğin kapıda ödeme yazıyor.
siz bence bize soracağınıza Google amcaya sorun o size bizden daha cok yardımcı olur.
demek istediğim adres olarak şubeninkini vereceğim kardeşim gidecek alacak ama ptt kargoda şubeden aldığımız zaman kişi şartı var başkasını kabul etmiyor ve kardeşimin adına da getirttirsem ptt şubeden almak için +18 olması gerekiyor kardeşimin :)

X